...kulturą nawierzchni drogowej i komfortem jazdy.
24/07/2022 - Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05/07/2020 - Warszawa, PGE Narodowy
-
Xardas2309
- -#Invader

Hmmm
Z tego co piszą i czytam. Podobno najlepiej stanąć naprzeciwko kolumn nieco dalej od sceny albo przy dźwiękowcu. Wtedy podobno dźwięk jest przyzwoity. Co o tym myślicie?
Z tego co piszą i czytam. Podobno najlepiej stanąć naprzeciwko kolumn nieco dalej od sceny albo przy dźwiękowcu. Wtedy podobno dźwięk jest przyzwoity. Co o tym myślicie?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Potwierdzam na bazie doświadczeń z sierpniowego gigu Mety.
Jestem z Nowego Sącza. I też póki co nie mam z kim jechać. Niestety żona nie jedzie. Moglibyśmy się spiknąć w Krakowie i stamtąd pojechać razem flixbusem lub pociągiem do Warszawy. Aha - mnie interesuje tylko płyta.Xardas2309 pisze: ↑wt lis 12, 2019 5:54 pm To ja jestem znowu typem osoby która by chętnie poskakala a szczególnie zdarla gardło z kulturą. Pamiętam w Krakowie jak to nazwaliscie smartfonowych zombie. Nikt nie śpiewał poza mną. Nagrywali i nagrywali i czułem się trochę dziwnie.
Ja jestem z okolic Krakowa i najprawdopodobniej pojadę sam bo tata się nie pali a ja w wakacje nie zamierzam siedzieć w domu.
Cały czas rozmyślam czy trybuny czy płyta. Po porażce dźwiękowej w Krakowie na płycie. Jechać o denerwować się na dźwięk też nie ma sensu.
Za granicą chętnie bym też pojechał. Tylko nie mam doświadczenia w takich wyjazdach koncertowych za granicę ani nie wiem co jak gdzie kiedy. Chyba że coś się organizuje lub ktoś jedzie i kogoś szuka do wyjazdu
-
Xardas2309
- -#Invader

Ja jeszcze zagadam jakiś znajomych ale wątpię czy pojadą. Co do transportu ja się wstrzymuje bo na okres wakacyjny najprawdopodobniej puszcza pociąg ode mnie do Warszawy. Jak nie zostaje Kraków. Jasne że tak można się zgadać bardzo chętnie. Może się jeszcze kto znajdzie kto by dołączył. Mnie też płyta. Tylko w takim miejscu gdzie będzie co słychać a nie jak w Krakowie nie mogłem odróżnić kawałków. Czyli ja najprawdopodobniej będę się pchal jak czytałem naprzeciwko kolumn. Mam tylko nadzieję że nie tak jak w Krakowie rozstawia na boki na trybuny.Pawlo84 pisze: ↑wt lis 12, 2019 8:48 pmJestem z Nowego Sącza. I też póki co nie mam z kim jechać. Niestety żona nie jedzie. Moglibyśmy się spiknąć w Krakowie i stamtąd pojechać razem flixbusem lub pociągiem do Warszawy. Aha - mnie interesuje tylko płyta.Xardas2309 pisze: ↑wt lis 12, 2019 5:54 pm To ja jestem znowu typem osoby która by chętnie poskakala a szczególnie zdarla gardło z kulturą. Pamiętam w Krakowie jak to nazwaliscie smartfonowych zombie. Nikt nie śpiewał poza mną. Nagrywali i nagrywali i czułem się trochę dziwnie.
Ja jestem z okolic Krakowa i najprawdopodobniej pojadę sam bo tata się nie pali a ja w wakacje nie zamierzam siedzieć w domu.
Cały czas rozmyślam czy trybuny czy płyta. Po porażce dźwiękowej w Krakowie na płycie. Jechać o denerwować się na dźwięk też nie ma sensu.
Za granicą chętnie bym też pojechał. Tylko nie mam doświadczenia w takich wyjazdach koncertowych za granicę ani nie wiem co jak gdzie kiedy. Chyba że coś się organizuje lub ktoś jedzie i kogoś szuka do wyjazdu
-
Deleted User 1499
Jakieś dogodne miejsca na trybunach polecacie?
W Krakowie pojawiły się już pierwsze billboardy reklamujące koncert. Duży obiekt to i promocję trzeba zacząć wcześniej 
-
Deleted User 2259
- blackcocker
- -#Moderator

Też jeszcze nie widziałem, ale podejrzewam, że w okolicach Nowego Kleparza niedługo się pojawią 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Deleted User 7842
Dołączam się do pytania.
Czy dobrze widziałem na stronie ticketmaster.pl że bilety będą u nich normalnie w sprzedaży od jutra, od 10? Czy jest jakieś 'ale' w tej akcji, czy każdy może kupić już jutro przez tę stronę? 
Można kupić bilet w przedsprzedaży w Media Markt przy użyciu kodu z FC?
prodiża kabel wskazał mi drogę
dzwonilem dzisiaj do MM.
faktycznie, mozna bedzie zakupic u nich bilet.
bedzie faktycznie taniej bez tej naliczonej dodatkowej kwoty za "nie wiadomo co"?
faktycznie, mozna bedzie zakupic u nich bilet.
bedzie faktycznie taniej bez tej naliczonej dodatkowej kwoty za "nie wiadomo co"?
co za banda chuja 
Ale zdaje się, że mniej. Przynajmniej ostatnim razem jak kupowałem w MM, to dopłaty były mniejsze niż przez net. Niewiele, ale zawsze.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
przegapiłem bilety z kodem z pre-sale
1. Jak kupię GA w piątek to mogę się zgłosić do losowania FTTB? Czy ta szansa przepada razem z kodem z presale?
1. Jak kupię GA w piątek to mogę się zgłosić do losowania FTTB? Czy ta szansa przepada razem z kodem z presale?
Jasne, że możesz się zgłosić. Presale w żaden sposób nie wpływa na FTTB. Możesz bilety kupić nawet i w czerwcu i zgłosić się do FTTB.