Najlepszy utwór z lp. Virtual XI
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepszy utwór z lp. Virtual XI
When Two Worlds Collide - ostatnio często słucham tego utworu.
-
Deleted User 4432
zastanawiałem się nad educated fool ale ostatecznie głos poszedł na lighting strikes twice .koszmarnie niedoceniany a najlepszy , świetny wokal pełny emocji, powera...
clansman jest strasznie popularny bo grali go na koncertach ale reszty nie warto pomijać
clansman jest strasznie popularny bo grali go na koncertach ale reszty nie warto pomijać
to jest w ogóle dobra płyta, poza tym, że jest na niej jeden straszny gniot, w dodatku strasznie długi i nie-chcący-za-cholerę-skończyć ("The Angel And The Gambler"). Reszta naprawdę spoko. Może nie tak nastrojowo, jak na "The X Files", ale za to bardzo chwytliwie, w przeciwieństwie do poprzedniej płyty, do której trzeba się długo przyzwyczajać (ale warto) "Virtual XI" poza tym jednym nieszczęsnym utworem wchodzi od razu bez popity.
Our time will come! Oooo...
Może nie od razu gniot, ale racja najsłabszy utwór, który na przekór odbiorcy nie chce się skończyć 
teledysk za to jest beczkowy ;d;d
Maiden w Chorzo 2k5 - zaliczone było ;] yeah! ;d;d
-
Deleted User 4432
to jest w ogóle dobra płyta, poza tym, że jest na niej jeden straszny gniot, w dodatku strasznie długi i nie-chcący-za-cholerę-skończyć ("The Angel And The Gambler"). Reszta naprawdę spoko.
dla mnie ten kawałek jest dobry sam w sobie tyle , że faktycznie za długi . ten sam problem jest z don't look to the eyes of a stranger .
wydaje mi się , że niektórzy sugerują się fatalnymi recenzjami tej płyty . słuchają pobieżnie , wmawiają sobie , że jest zła . bo znam osoby które uwielbiają virtuala nie mając pojęcia jaką opinię ma ona wśród fanów .
myślę , że na negatywne recenzje płyt z blazem miało wpływ odejście bruca , rozczarowanie i złość z tym związana a potem już tak się przyjęło , żę faktor i virtual są "be"
The Clansman piękna piosenka podnosząca na duchu
, Futureal krótka, skoczna, powerowa, i jeszcze The Educated Fool i Lightning Strikes Twice bardzo świetne w których pokazał swój wokalny talent, Clansmana lepiej śpiewał Bruce, ale pozostałe trzy Blaze
Mi się obie płytki z Blazem bardzo podobały, niektórzy uważają że są najgorsze ale nie ja
jak odszedł Bruce to wszyscy powiedzieli że musi być gorzej i basta bez względu na to jakie naprawdę będą piosenki na tych płytach
- Iron Soldier
- -#Invader

The Clansman... za co? za wszystko!
Na dzień dzisiejszy Como Estais Amigos, ale wiele utworów z tej płyty mi się bardzo podoba. 
Nie wyłamię się. The Clansman, znakomita rzecz, porywa od początku do końca, nie wyobrażam sobie by śpiewał ją studyjnie Dickinson.
Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
Como Estais Amigos bo to chyba "najpiękniejszy"(nie najlepszy
) utwór Maiden. Aż żal, że go nie wykonują na koncertach 
Clansman z Brucem ? Na RiR brzmiało to super.Totengott pisze:Nie wyłamię się. The Clansman, znakomita rzecz, porywa od początku do końca, nie wyobrażam sobie by śpiewał ją studyjnie Dickinson.
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Clansman.
- michalhusta
- -#Invader

Postawiłem na When Two World Collide. Darzę tą piosenkę wielką euforią a jest ich tylko kilka w utworach maiden...
Maiden England!
Clansman. Szkoda, że Steve nie potrafi już pisać takich świetnych epickich kawałków...
Nie zgodzę się, na Final Frontier epicki WTWWB jest świetny.Mr. M pisze:Clansman. Szkoda, że Steve nie potrafi już pisać takich świetnych epickich kawałków...
You can't kill the metal,
The metal will live on.
Iron Maiden is my religion!
Wiem, że powszechnie ten kawałek jest uważany za świetny, ale do mnie jakoś w ogóle nie trafił. Podobnie FtGGoG.Kai. pisze:Nie zgodzę się, na Final Frontier epicki WTWWB jest świetny.
The Clansman, bo to według mnie, obok Futureal, jedyny dobry i podobający mi sie kawałek na tej płycie.
Futureal. Żebyście zobaczyli minę wykładowczyni na ćwiczeniach podczas przerabiania Freuda, gdy ją zgasiłam nucąc dość głośno "Do you believe, what you hear/Do you believe, what you see/Do you believe, what you feel/Can you believe?/What is real?/Futureal/What is real?Futureal 
Como estais amigos najbardziej cenie ten kawałek z ery Blazea