jak często słuchasz IM???
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Stormshield
- -#Moonchild

Re: jak często słuchasz IM???
Ostatnia odpowiedź
Chociaż ostatnio dość często sobie puszczam 
A mi szkoda słuchawek. Już jedne sobie w ten sposób pourywałem.
odpowiedź jest chyba oczywista jeśli jest się uważanym za maniaka (znam większych ode mnie) ale trzeba utrzymywać formę - rano przed szkołą przynajmniej te 2godzinki i jak wracam ze szkoły to od 19-24 przynajmniej 
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

To zależy od klimatu, czasem po pare godzin, czasem tyko pare utworów, czasem wcale 
Ja sobie nie wyobrażam, jak można słuchać po kilka godzin dziennie tego samego zespołu
.
- OldSmuggler
- -#Charlotte

Jak mi kuzyn pokazal Iron Maiden(konkretnie piosenka Prowler) to prawie cala noc sluchalem Zelaznej Diewicy-dorwalem sie do 3 plyt 
Vol 7 pisze:odpowiedź jest chyba oczywista jeśli jest się uważanym za maniaka (znam większych ode mnie) ale trzeba utrzymywać formę - rano przed szkołą przynajmniej te 2godzinki i jak wracam ze szkoły to od 19-24 przynajmniej
Kiedyś słuchałem często a może za często. Teraz juz tak średnio raz na tydzień jakiś album.
O dokładnie. Jak ktoś słucha non stop, to niedługo się będzie już brzydził Maiden.Phantom22 pisze:Vol 7 pisze:odpowiedź jest chyba oczywista jeśli jest się uważanym za maniaka (znam większych ode mnie) ale trzeba utrzymywać formę - rano przed szkołą przynajmniej te 2godzinki i jak wracam ze szkoły to od 19-24 przynajmniejniezły żart
Kiedyś słuchałem często a może za często. Teraz juz tak średnio raz na tydzień jakiś album.
w porządku - rozumiem Wasze stanowisko - ale ja mam sporo przerywników !! nie siedzę przecież całą dobę przy Maiden - mam też klasykę, trochę rocku, Kaczmarskiego i wiele innych... więc chciałem tylko zaznaczyć, że maiden stanowią u mnie przeważającą większość, ale nie całość !
W takim wypadku żle się wyraziłeś pisząc, że słuchasz ich 7 godzin dziennie non stop. Mogłeś napisać że słuchasz w tym czasie innych zespołów.
otóż to, dlatego też ja ostatnio Maiden bardzo ograniczam. Słucham co kilka dni po 2-3 utwory. Albo jak mnie czasami ochota najdzie na jakiś, np. ostatnio chodziło mi po głowie cały dzień Gates of Tomorrow to włączyła, potem Sing of the Cross, jeszcze wcześniej Stranger, a dziś od rana mi leci w głowie Fire Bruce'a więc też posluchamDeaDe pisze:Jak ktoś słucha non stop, to niedługo się będzie już brzydził Maiden.
bez przesady Maiden ileż można w końcu bokiem wychodzi , zreszta jak każdy inny zespół przesłuchiwany w kółko yyy raczej to sie nie widzi , dziś słuchałem tylko od Brave'a do A Matter...
no ale nie miałeś tak na początku, że słuchałeś non stop? Bo mi się wydaje, że to dość normalne.
A 3 płyty dziś to i tak sporo
A 3 płyty dziś to i tak sporo
tak , miałem tak z innymi zespołami np. Queen a teraz to w ogóle ich nie słucham
Zaznaczyłam pierwszą odpowiedź, m.in dlatego, że od jakiegoś czasu mogę zabrać ze sobą Iron Maiden niemal wszędzie (mp3)
Czasem tylko następują krótkie chwile przerwy na rzecz innych zespołów.
Czasem tylko następują krótkie chwile przerwy na rzecz innych zespołów.
No to rzeczywiście luzikJack87 pisze:bez przesady Maiden ileż można w końcu bokiem wychodzi , zreszta jak każdy inny zespół przesłuchiwany w kółko yyy raczej to sie nie widzi , dziś słuchałem tylko od Brave'a do A Matter...
Ostatnio coraz rzadziej, zdarza się raz na tydzień, potrafię nawet po dwóch, trzech miesiącach sięgnąć. Przejadło mi się trochę. Ale nadal lubię.
Ja też słucham rzadziej niż na początku ale to chyba normalne. Zresztą i tak nie przestane Ich słuchac - za duzo przeżyć. 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Ja też słucham rzadziej niż na początku ale to chyba normalne. Zresztą i tak nie przestane Ich słuchac - za duzo przeżyć. 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Jeśli już się jest na takim etapie wtajemniczenia co chyba większość z fanklubowiczów to nie da rady nie przesłuchać choćby kilku utworów w ciągu dnia
To jest poprostu jak śniadanie, obiad i kolacja 
Ja tak gdzieś co 2-3 dni słucham po jednej płycie mniej więcej...no i czasami jakieś pojedyncze kawałki...