Wnoszenie aparatów fotograficznych
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wnoszenie aparatów fotograficznych
Taa i po koncercie bedziemy musieli szukac swoich bulek na jednym wielkim bulkowym stosie 
A że bułki będą śmierdziały
to jeszce sie IM wystraszą
i uciekną hehe
to jeszce sie IM wystraszą
i uciekną hehe
UP THE IRONS!!
:solo
uciekna na smokach pozyczonych od dragonforce'a... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Przestańcie off-topować o bułkach.

Moj sposob na wniesienie aparatu do Chorzowa jest taki: dno plecaka podszywam materialem i wkladam jakas tekture , takie podwojne dno. Ochrona raczej nie bedzie grzebac paluchami po wszystkich scianach a raczej ograniczy sie do zerkniecia co tam jest wiec powinno sie udac. Nawet jesli to dno bedzie mialo wysokosc 5-6 cm a to prawie niezauwazalna roznica.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Też tak miałem i gosciu sprawdza, sprawdza i widzi, że nic nie ma, już chce iść a on zawraca mnie i mówi że jeszcze raz sprawdzi bo coś mu się nie podoba w moim plecaku. Obmacał dno i tylko się uśmiechnąłStranger pisze:Moj sposob na wniesienie aparatu do Chorzowa jest taki: dno plecaka podszywam materialem i wkladam jakas tekture , takie podwojne dno. Ochrona raczej nie bedzie grzebac paluchami po wszystkich scianach a raczej ograniczy sie do zerkniecia co tam jest wiec powinno sie udac. Nawet jesli to dno bedzie mialo wysokosc 5-6 cm a to prawie niezauwazalna roznica.
-
sic_knot
- -#Wrathchild

haha czyli z podwójnym dnem nie przejdzie...ale nic nie wiadomo, a może by tak przykleić na plecy tasmą aparacik? co? albo na przód? na klatke
ta i wlosy sobie powyrywac. Najlepiej przyczep sobie w kroku, bedziesz mial darmowa depilacje 
-
sic_knot
- -#Wrathchild

taa sam sobie w kroku przyczep...jezeli włosy ci na plecach rosną to powinienes depilowac...ja tam nie jestem zarosnięty jak małpa na plecach
, przynajmniej jakis pomysł sie nasunął
Mozna jeszcze rozebrac aparat na czesci pierwsze, przemycic je w butach i pozniej zlozyc
Mam nadzieje ze twoj przypadek byl wyjatkiem i po prostu miales duzego pecha. Nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi przy wejsciu, raz moze byc to koles ktory nawet nie zerknie do plecaka, innym razem wpadniesz na faceta ktory i w butach bedzie chcial sprawdzac. Mysle ze podwojne dno to najlepsze rozwiazanie, co nie znaczy ze skuteczne w 100%. Wydaje mi sie ze na nasza korzysc dziala fakt ze bedzie bardzo duzo osob a festiwal trwa z pol dnia wiec ochrona zapewnie bedzie troszke luzniej do tego podchodzic. Dodatkowo szanse moga byc wieksze gdy wchodzi sie pozniej. Wiadomo jak wyglada wejscie na obiekt, po pol godzinie sytuacja jest napieta do granic i ochronie tez zazwyczaj wtedy zalezy na tym aby szybciej ich przepuszczac.
Aha, i najlepiej z wiadomych wzgledow do plecaka zabrac troche nieprzydatnych rzeczy
Mam nadzieje ze twoj przypadek byl wyjatkiem i po prostu miales duzego pecha. Nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi przy wejsciu, raz moze byc to koles ktory nawet nie zerknie do plecaka, innym razem wpadniesz na faceta ktory i w butach bedzie chcial sprawdzac. Mysle ze podwojne dno to najlepsze rozwiazanie, co nie znaczy ze skuteczne w 100%. Wydaje mi sie ze na nasza korzysc dziala fakt ze bedzie bardzo duzo osob a festiwal trwa z pol dnia wiec ochrona zapewnie bedzie troszke luzniej do tego podchodzic. Dodatkowo szanse moga byc wieksze gdy wchodzi sie pozniej. Wiadomo jak wyglada wejscie na obiekt, po pol godzinie sytuacja jest napieta do granic i ochronie tez zazwyczaj wtedy zalezy na tym aby szybciej ich przepuszczac.
Aha, i najlepiej z wiadomych wzgledow do plecaka zabrac troche nieprzydatnych rzeczy
nic nie mowilem o plecach - chodzilo mi o klate (sam o niej pisales). A przykleic sobie mozesz bez problemu bo pewnie sie depilujesz
(ja jako facet nawet jakbym byl owlosiony na plecach nie zdepilowal bym sie jak jakis homciu). Bez obrazy oczywiscie 
Ostatnio zmieniony śr kwie 06, 2005 7:49 pm przez Beaver, łącznie zmieniany 1 raz.
Ehh homofoby 
-
sic_knot
- -#Wrathchild

ja nie rozumiem oco ci chodzi, wyjechałem z propozycją taką a ty mi tu od razu z depilacją wyjeżdżasz...masz jakiś z tym problem O_o ?. Chciałem napisac propozycje tak jak reszta pisała a tu sru i fajna odpowiedź o depilacji normalnie...popytajmy moze jeszcze kobiete o zdanie bo sie bardziej zna

cale szczescie ze mna jedzie kolerzanka o ponętnych kształtach.. wiec chyba jej jeszcze wyolbrzymimy piersi
swoją drogą...... w okolicach krocza mozna schowac dwa aparaty
a najalepeij dac je jakiemus pedziowi.... < bez obrazy dla nikogo> watpie zeby ochroniarz chcial go dokladnie sprawdzic hehehe 
ja nie wiem co macie za problemy. na ilu koncertach byłam na tylu mnie żadna fosa i inne cuda nie zmacały.... mogłam bombe wnieść i by było git.
nie zmacaly a tak bardzo na to czekalasKea pisze:ja nie wiem co macie za problemy. na ilu koncertach byłam na tylu mnie żadna fosa i inne cuda nie zmacały.... mogłam bombe wnieść i by było git.
Mnie niestety lubia podotykac, ale jakos aparatu sie nie czepiali - a jak pytali co mam to mowilem ze aparat i bylo ok. Raz sie nie udalo. Moim zdaniem takie podchody sa bezsensu, bo albo beda Ci chcieli zrobic na zlosc i nie pozwola wniesc aparatu, albo oleja sprawe i sobie nacykasz fotek jakich tylko chcesz. Jedyny zabieg zabezpieczajacy jaki warto wykonac to zapasowe baterie do butow i to wsio
No ja jestem uprzedzony po tym jak stracilem aparat na koncercie w Pradze. Jesli juz tamtem moglem olac bo to zwykly idiot to teraz mam cyfrowke na ktora sie ladnie wykosztowalem dodatkowo jeszcze inwestujac w 512mb karte pamieci aby moc robic w Chorzowie duzo filmow do mojego mini tour reportu
Strach ze moglbym ja stracic, lub chociaz mozliwosc robienia zdjec.
klawiatur_herata_potraktowale_i_os_ie_dialaja_dole_klawisesic_knot pisze:ja nie rozumiem oco ci chodzi, wyjechałem z propozycją taką a ty mi tu od razu z depilacją wyjeżdżasz...masz jakiś z tym problem O_o ?. Chciałem napisac propozycje tak jak reszta pisała a tu sru i fajna odpowiedź o depilacji normalnie...popytajmy moze jeszcze kobiete o zdanie bo sie bardziej zna![]()
-
sic_knot
- -#Wrathchild

rozszyfrowałem...wiesz co nie jedźmy sobie bo nie oto mi chodziło, zacząłes pierwszy ale lepiej skonczmy bo to bezsens jest...takze peace jakby co. :rocx