Ile biletów sprzedano?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Ile biletów sprzedano?
bedzie full zobaczycie
takiego festu jeszcze nie było,wiec na pewno duzo ludzi sie wybierze 
A obyś miał racje_drupi_ pisze:bedzie full zobaczycietakiego festu jeszcze nie było,wiec na pewno duzo ludzi sie wybierze
UP THE IRONS!!
:solo
-
El Dorado
a ja bym nie chciał aby był fulltom_azs pisze:A obyś miał racje_drupi_ pisze:bedzie full zobaczycietakiego festu jeszcze nie było,wiec na pewno duzo ludzi sie wybierze
mysle, ze bedzie blisko kompletu, a moze dzieki temu w przyszlosci organizatorzy nie beda sie w Polsce bac robic powaznych festiwali, na wzor niemieckich, angielskich "weekendowcow". Oby!
EAT THE RICH
w Polsce festiwale na skale tych największym są niemozliwe choćby ze względu na cenęaero pisze:mysle, ze bedzie blisko kompletu, a moze dzieki temu w przyszlosci organizatorzy nie beda sie w Polsce bac robic powaznych festiwali, na wzor niemieckich, angielskich "weekendowcow". Oby!
teraz sa w sumie 2 bardzo znane zaespoły - Maideni i Nightwish
trochę mniej popularny - Kreator
no i w sumie poza tym zespoły nie powalają, choć niektóre sa bardzo dobre
dzięki temu, że jest to dosyć krótki fest bilety sa tylko po 100zł, gdyby miało być 20 gwiazd światowego formatu to taka cena byłaby niemożliwa
Jakby cena była wyższa ale było by więcej naprawde dobrych zespołów
to powiem szczerze że ja bym zapłacił
I przypuszczam że znajdzie się wiele osób takich jak ja
Byle by skład festiwalu był odpowiedni
:rocx :rocx :rocx
UP THE IRONS!!
:solo
Ja też ale pod warunkiem, że podaliby od razu kto będzie, a nie tak jak Mystic teraz. Zależy też ile zespołów by mnie ze składu przyciągało no i oczywiście cz miałbym $$tom_azs pisze:Jakby cena była wyższa ale było by więcej naprawde dobrych zespołów
na razie w Polsce nie wypali duży otwarty festiwal...
swoją droga będzie coś takiego na małą skalę, w plenerze latem gdzieś ma być festiwal, gdzie główną gwiazdą ma być destruction i behemoth
niestety nie pamiętam nazwy, ani miejscowości...
swoją droga będzie coś takiego na małą skalę, w plenerze latem gdzieś ma być festiwal, gdzie główną gwiazdą ma być destruction i behemoth
niestety nie pamiętam nazwy, ani miejscowości...
nic nie mowilem 
Ostatnio zmieniony pn kwie 18, 2005 10:05 pm przez Yaaqb, łącznie zmieniany 1 raz.
ten festiwal zwie sie Metal Fest i odbedzie sie początkiem lipca, w Goleniowie koło Szczecina, bilety bedą kosztowały około 50zł, prawdopodobnie jade tam na Destruction 
Poland!!! Metallica is whit you, are you whit MetallicA
owszem
yaaqb, teraz to mnie uraziłeś, ja aż taki głupi nie jestem!
castle party to dziwna impreza, grała tam armia, grała brygada kryzys, esenscja gotyku z przyległościami
ale to może nie tutaj...
yaaqb, teraz to mnie uraziłeś, ja aż taki głupi nie jestem!
castle party to dziwna impreza, grała tam armia, grała brygada kryzys, esenscja gotyku z przyległościami
ale to może nie tutaj...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie porównujmy jednak tego rodzaju marginalnej imprezy z gigantycznym jak na nasze warunki Mystic Festival.breadfan pisze:ten festiwal zwie sie Metal Fest i odbedzie sie początkiem lipca, w Goleniowie koło Szczecina, bilety bedą kosztowały około 50zł, prawdopodobnie jade tam na Destruction
Skłonny byłbym zaryzykowac i rzucić liczbę 35 tys.... 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Obyś miał rację!Pink pisze:Skłonny byłbym zaryzykowac i rzucić liczbę 35 tys....
Myślę że odwołanie koncertu Judas Priest znacznie przyczyni się do wzrostu ilości osób obecnych na Mystic. 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trudno powiedzieć czy znacznie. Pamiętaj, że koncert Priest został przełożony o parę miesięcy, a nie odwołany, więc większość osób nadal ma na niego bilety.Pink pisze:Myślę że odwołanie koncertu Judas Priest znacznie przyczyni się do wzrostu ilości osób obecnych na Mystic.
Owszem, ale wydaje mi się iż trochę osób wolało zwrócić bilet (mając na uwadze wcześniejsze doświadczenia z koncertami przekładanymi przez Odyssey) i kupić bilet na Mystic. Zawsze to 1000-2000 osób wiecej 
ja narazie znam 5 takich osób
wiele osób nie wierzy po prostu, że Priest wróci
ja, ja , ja ...wierze, ze wroca :beer po wczesniejszych postach widac bilety z numerami po 25 tys.
more, more, more.......
chociażby na forum powermetal.pl sporo jest własnie takich osób.....MiKi pisze:ja narazie znam 5 takich osób