kobi pisze:Jolly Roger -> dlaczego zamykaja Mega ?
Po mieścia krąży plota jakoby miał tam powstać nowy rynek. Nie wiem jak długo mega było by zamknięte. Troszke enigmatycznie jest to opisane ale coś z tego http://www.urbanista.pl/2405.php mozna wyczytać.
W tekście pojawiaja się nazwy ulic. Dla mniej zorientowanych mega miesci sie na ul.dworcowej
Co do info które podaje nie jestem w 100% przekonany
No ok, ale nie przeglądam tego tematu więc nie wiem czy setlista została już podana i nie wiem na jakiej stronie jest, ale skoro została podana już 3 razy to nie będzie problemu z jej znalezeniem, sorki.
tak btw --> nie chce zakladac nowego tematu wiec pytam tutaj. ma ktos namiary na jakis bootleg z tej trasy Kreatora w ktorej teraz sa? bylbym wdzieczny ;]
No ja Cię chyba kojarzę, bo tylko jeden się obijał w takiej koszulce.
Właśnie, nie ma ktoś jakieś foty młyna co się gdzieś na płycie rozgrywał? (Wygodny jestem nie? )
Ja Kreatora słyszałem na koncercie pierwszy raz (bo co to jest kilka piosenek). I dobrze trafiłem. Bo w jakieś skupisko fanatyków koło barierek do sektora. I było super mimo, że nie znam twórczości zespołu. Trochę się podarłem, trochę poskakałem. Wkurzali mnie tylko ci z sektora pod sceną. Bo stali jak kołki, nic, zupełne nic. Może w innej części tego sektora było inaczej, ale tam koło mnie kicha.
kobi pisze:Jolly Roger -> dlaczego zamykaja Mega ?
Po mieścia krąży plota jakoby miał tam powstać nowy rynek. Nie wiem jak długo mega było by zamknięte. Troszke enigmatycznie jest to opisane ale coś z tego http://www.urbanista.pl/2405.php mozna wyczytać.
W tekście pojawiaja się nazwy ulic. Dla mniej zorientowanych mega miesci sie na ul.dworcowej
Co do info które podaje nie jestem w 100% przekonany
Chodzi Ci o to ze wybuduja wam w koncu rynek w katach?? bo link dziedziala jak tak to fajnie bo o malo ze smiechu nie wypadlem z tranwaju jak zobaczylem wasz rynek Nic tylko w niedzielne popolunie pujsc na rynek i rzucic sie pod tranwaj
Mega powinni zamknąć za brak umiejętnosci organizacji koncertu. Jak sobie przypomnę jak zorganizowali koncert Comy w styczniu to się chcę pochlastać. Ale za to Coma wynagrodziła koncertowiczom brak kompetencji organizatorów. I grali dłużej niż Ironi :rocx
Tym razem pozdrawiam fanów Comy - tym bardziej tych, któzy słuchają ich od momentu, zanim zrobiło się o nich głośno (np. rockowa płyta roku - Fryderyk czy cuś).
A co do przebudowy rynku w Katowicach - władze szykują się do tego od dawna, ale nie sądzę, żeby godzina 0 miała nastąpić wkrótce. W dodatku Mega nie będzie chyba zbytnio przeszkadzać, w końcu między Mega a rynkiem są jeszcze inne budynki.
po lewej stronie stalismy, fakt
a ona nie to,ze nie wytrzymala, tylko Jej sie ciut nie chcialo ale nie kapuje wyjscia "gora" niczego takiego nie bylo, raczej
Kea pisze:przecież jest w temacie conajmniej 3x podana...
sora, ale ja sie dolaczam do prosby picola co do setulisty, bo przejzalem temat i nie zobaczylem, pamietam tylko pare utworow, ale to nie wszystko , jesli jestm slepy to dajcie mi linka do setlisty lub strone
kobi pisze: Zaczeli od "Enemy of God", potem "Impossible Brutality" a dalej juz nie pamietam kolejnosci, ale byla "Phobia", "Pleasure to Kill", "Extreme Aggression", "Suicide Terrorist", "Terrible Certainty", "Violent Revolution", "People of the Lie", "Betrayal" ... to chyba wszystko
+ World Anarchy, The Patriarch [chyba] Reconquering The Throne [?]
już za dobrze nie pamietam, więc mogłam się pomylić z dwoma ostatnimi.