Support - BEHEMOTH
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Proboszcz_Dobrodziej
- -#Wrathchild

Re: Support - BEHEMOTH
występ Behemotha sledziłem z uwagą mimo iz nie lubie decioru to zagrali całkiem pozytywnie
- likipiki
- -#Lord of the flies

Behemoth wypadł według mnie rewelacyjnie. A byłem pewien, że na stadionie się nie obronią 
No i muszę powiedzieć, że nasza Najsłodsza Admin ma więcej pary niż może się wydawać
Świetnie robiła za barierę odpychającą 
Za to Biddaf dał ciała, bo w tym mini kociołku wytrzymał z 1,5 minuty

No i muszę powiedzieć, że nasza Najsłodsza Admin ma więcej pary niż może się wydawać
Za to Biddaf dał ciała, bo w tym mini kociołku wytrzymał z 1,5 minuty
And it's a dirty job but someone's gotta do it...
- ironBIDDAF
- -#Trooper

No tak, bo sie po 1,5 minuty skonczyłświnka666 pisze:Behemoth wypadł według mnie rewelacyjnie. A byłem pewien, że na stadionie się nie obronią
No i muszę powiedzieć, że nasza Najsłodsza Admin ma więcej pary niż może się wydawać![]()
Za to Biddaf dał ciała, bo w tym mini kociołku wytrzymał z 1,5 minuty![]()
No kociołek taki króciutki był, no ale cóż, to też nie klubowa impreza. Jak kogoś z Was "przepchnąłem" to pardon, oddacie następnym razem
Byłem zaskoczony ilością rąk w górze, chociażby w samej końcówce występu. Co niektórzy szumnie zapowiadali bojkot występu, a i tak nie było najgorzej (albo nie dużo gorzej w porównaniu z innymi).
Byłem zaskoczony ilością rąk w górze, chociażby w samej końcówce występu. Co niektórzy szumnie zapowiadali bojkot występu, a i tak nie było najgorzej (albo nie dużo gorzej w porównaniu z innymi).
reaktywacja
heheświnka666 pisze:No i muszę powiedzieć, że nasza Najsłodsza Admin ma więcej pary niż może się wydawać![]()
na Kreatorze jakas mala dziewczyna mi chciala walnac w ryja jak sie chcialem kolo niej przecisnacKea pisze:heheświnka666 pisze:No i muszę powiedzieć, że nasza Najsłodsza Admin ma więcej pary niż może się wydawać![]()
a potem na Kreatorze za miażdżyciela
![]()
nie przypominam sobie, żebym planowała przygrzmocić komuś
się tlyko rozpychałam troche
ps - mała jestem ale nie aż tak :>
-
El Dorado
mielismy sie napic piwaKea pisze:nie przypominam sobie, żebym planowała przygrzmocić komuśsię tlyko rozpychałam troche
![]()
trza się było pojawić z nie działać w konspiracji 
-
El Dorado
no niby tak :pKea pisze:trza się było pojawić z nie działać w konspiracji
Jak dla mnie to obok Ironów i Kreatora Behemoth dał najlepszy koncert tego dnia. Spodziewałem się że będzie ostro,ale oni mnie po prostu zmiażdżyli. Pełen profesjonalizm. Świetny występ.
całkowicie zgadzam się z przedmówcą
nargal i jego band wymiata!! po wystepie behemotha zachcialo mi sie zygac, wiec calą przerwę przeleżałem za kiblami, z nadzieję że wreszcie zwymiotuję. ale jednak sie tak nie stało. i dobrze

Na Behemocie i Kreatorze nasze palce odstawialy niezle pogo i zrobily niezly kociol 
behemoth podoba sie tylko ludziom z Górnego Śląska bo ich muzyka przypomina prace górników w kopalni 
jam nie z Gornego Slaska a mi sie Behemoth podoba. ale moze to wyjatek potwierdzajacy regule ;]
ja też lubię ich muzykę 
Szymon pisze:Na Behemocie i Kreatorze nasze palce odstawialy niezle pogo i zrobily niezly kociol
ha? haha?giermek hejwy metalu pisze:behemoth podoba sie tylko ludziom z Górnego Śląska bo ich muzyka przypomina prace górników w kopalni
Na behemocie bylem w lewym sektorze pod barierkami i byla wysmienita zabawa! Pogo i te spraWY:)
jak zobaczyłem kolesia w lateksowej spódnicy to wymiękłem
ja nie słucham więc sie nie wypowiem bo zaraz taka jedna mnie zjedzie
i tyle o.
Up the IRONS;]
Ja nie wiem. Budzi wielkie zdziwienie wygląd Nergala w jednym kawałku, a jakoś nikogo już nie rażą takie widoczki jak Primal Fear (wokalista), który wyglądał na prawie tak niezorientowanego seksualnie jak muzycy Manowar
(o Halfordzie nie mówię, bo podobnież odnalazł już swą drogę).
Reakcji ludzi to nawet nie skomentuję. Widziałem fucki, a kumple z tyłu słyszeli "wyp...". Ja tego nie rozumiem, nawet jak na scenie grały spójrzmy prawdzie w oczy g...na pokroju Nightwish to jakoś zachowywałem spokój, bo myślę, a nuż komuś będzie smutno
. Jak widać "zawiść i chamstwo elementem polskiej kultury narodowej". Taa, tak trzymać panowie i panie. Najlepiej jak sr...ć to na swoich, nie? Kultywujmy wielowiekowe narodowe tradycje.
Reakcji ludzi to nawet nie skomentuję. Widziałem fucki, a kumple z tyłu słyszeli "wyp...". Ja tego nie rozumiem, nawet jak na scenie grały spójrzmy prawdzie w oczy g...na pokroju Nightwish to jakoś zachowywałem spokój, bo myślę, a nuż komuś będzie smutno
reaktywacja