Ja się pytałem co w tym złego, więc nie wiemSashh pisze:to chyba tylko kolega Yaaqb wieYaaqb pisze:i co w tym złego? :>poncz pisze: bo jak tak dalej pojdzie to beda nadworna gwiazda MF
Przyszłoroczny Mystic Festival!
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Przyszłoroczny Mystic Festival!
Jakby Judasi byli przyszłoroczną gwiazdą to nawet lepiej.
Wtedy może Ironi wystąpili by zamkniętych pomeiszczeniach. (Może jakieś 2 koncerty by były
)
Ale pewnie zrobią tak samo jak teraz i skupią się głównie na festiwalach...
Wtedy może Ironi wystąpili by zamkniętych pomeiszczeniach. (Może jakieś 2 koncerty by były
Ale pewnie zrobią tak samo jak teraz i skupią się głównie na festiwalach...
Po pierwsze - Blind Guardian jako support to rzecz warta śmiechuAd.Am pisze: z jednym suportem np. Blind Guardian .
KMFDM
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Maideni prawie na pewno przyjadą do Polski - chyba, że nie dogadają się z promotorem w co wątpię.
Wydaje mi się, że następna trasa rozpocznie się najwcześniej pod koniec wakacji w 2006 roku więc i tak będą grać głównie w halach...
-
_Sand_man_
- -#Invader

Nie nawidze koncertów w halachWICKER MAN pisze: więc i tak będą grać głównie w halach...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Trudno. To nie pójdziesz i zamiast Ciebie wejdzie ktoś inny kto lubi takie koncerty._Sand_man_ pisze:Nie nawidze koncertów w halach
A to, że następny koncert Maiden w Polsce odbędzie się w hali (pewnie w Spodku) jest już raczej przesądzone - Bruce zapowiedział w Goteborgu następne tournee zimą 2006 po halach.
Ja za to kocham hale 
Ciesze się, że nie dotrzymali słowa z absolutnym zakończeniem koncertowania w halach ;]
Ciesze się, że nie dotrzymali słowa z absolutnym zakończeniem koncertowania w halach ;]
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ja też.MiKi pisze:Ja za to kocham hale
Częściowo dotrzymali, bo pewnie następna trasa będzie o wiele krótsza - nie zagrają np. 8 koncertów w Niemczech tylko 2-3, za to w halach na 20.000 osób.
Szczerze to ja sie obawiałem wręcz jak przeczytałem kiedyś tam ten artykuł, że kończą z hali, tylko stadiony...
Jednak wszystko wyszło na bardzo dobre i można sie cieszyć ;]
Wolę faktycznie poczekać do końca 2006 niż na lato znowu mieć open air'owe tournee. To byłaby, jak zresztą mówisz, przesada ;]
Jednak wszystko wyszło na bardzo dobre i można sie cieszyć ;]
Wolę faktycznie poczekać do końca 2006 niż na lato znowu mieć open air'owe tournee. To byłaby, jak zresztą mówisz, przesada ;]
Dla mnie idealnym miejscem na przyszłoroczny Mystic byłby plac przed moim domem
ale to jest nie możliwe. Najlepiej posowałby mi Spodek albo Torwar.
najlepiej niech będą dwa, tu i tu ;]the_trooper pisze:Najlepiej posowałby mi Spodek albo Torwar.
I jeszcze dom Kultury ŚwitMiKi pisze:najlepiej niech będą dwa, tu i tu ;]the_trooper pisze:Najlepiej posowałby mi Spodek albo Torwar.
Ale tak na poważnie, to jest to chyba jak najbardziej możliwe. Skoro w tym roku na koncert przyszło +/- 30tyś osób, czyli coś ok 3 Spodków. Tak więc z zapełnieniem Spodka i 5 tyś Torwaru nie było by chyba wiekszego problemu. Tylko wtedy nie było by to chyba tworzone jako Mystic Festival, a jako normalne koncerty. Powtórka z trasy Metal 2000 jak najmilej widziana.
Szkoda ze takiej imprezy nikt nie chce zrealizowac w Krakowie...chetnie bym posluchal Ironow na bloniach...Co do innych zespolow w przyszlym roku(bo co do glownej gwiazdy to chyba nie mamy watpliwosci
) to chetnie uslyszal bym Helloweena, HamerFalla i Manowara...
!!!UP THE IRONS!!!METAL RULEZ!!!
Va'esse deireadh aep eigean...
-
_Sand_man_
- -#Invader

Nie ma bólu wytrzymam nawet najbardziej śmierdzącą hale :rocxWICKER MAN pisze:Trudno. To nie pójdziesz i zamiast Ciebie wejdzie ktoś inny kto lubi takie koncerty._Sand_man_ pisze:Nie nawidze koncertów w halach![]()
![]()
Łoooooooooł Stary, trafileś w samo sednoGangrel pisze:to chetnie uslyszal bym Helloweena, HamerFalla i Manowara...
Skoro ta trasa ma być mniejsze, to jak chlopacy wymyślą 1 koncert w Spodku? Nawet nie chcę wiedzieć, jak szybko bilety by zeszły...
Na koncert do hali organizator wrzuci pewnie ze 2 sapporty lub 3(jak we Wrocku) ale na pewno nie beda to jakies super gwiazdy, chpcby z tego powodu ze do hali wejdzie o wiele mniej osob niz na stadion i wplywy z biletow beda mniejsze a co za tym idzie mniej kasy przeznaczonej na zakontraktowanie zespolow
No, rzeczywiście Blind Guardian zasługuje na więcej niż supportowanie gwiazdy na festiwaluGreddo pisze:Po pierwsze - Blind Guardian jako support to rzecz warta śmiechuAd.Am pisze: z jednym suportem np. Blind Guardian ., przynajmniej jak dla mnie. Po drugie nie ma na to żadnych szans by wystąpili akuart z Maiden, czy ogólnie na Mysticu (btw. najprawdopodobniej do Polski i tak nie przyjadą).
A tak w ogóle to narazie rzeczywiście nie zamierzają nas odwiedzić, chyba że o czymś nie wiem.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że gdyby Maiden mieli wystąpić w Spodku to raczej z jednym, góra dwoma mało znanymi supportami. Taki koncert wyprzedałby się w kilkadziesiąt godzin bez żadnej promocji.
- Metalophil
- -#Moonchild

no tak tak - tak jak wyprzedał się koncert w czerwcu 2003WICKER MAN pisze:Myślę, że gdyby Maiden mieli wystąpić w Spodku to raczej z jednym, góra dwoma mało znanymi supportami. Taki koncert wyprzedałby się w kilkadziesiąt godzin bez żadnej promocji.
Niech to lepiej Oddysey zaprosi Dziewice do Nas....:/