Wpadki Ironów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wpadki Ironów
poważnej nie ale na rock in rio pare razy mu kostka wyleciała 
Wiesz, jakoś chyba wpisałem w google Iron Maiden i gdzieś tam była ta relacja. Ale tak to nie pamiętam gdzie
chociażby na stronie Mayerafreeforce pisze:a mozesz mi to przesłać albo dac linka gdzie o tym czytałeśAbstract pisze:Czytałem o tym tlkobo szczerze o tym slyszałem tylko z opiowieści
Miał. Na początku trasy Ed Hunter Tour złamał palca u prawej ręki i nie grał ani jednej solówki. Wszystkie podzielili między sobą Adrian i Janick. Tak było na 1 lub 2 koncertach. Ale niestety, nie ma zapisów z nich.kpt_nemo pisze:Z wyżej zamieszczonych filmów/cytatów wynika, ze tylko Dave nie miałżadnej poważnej wpadki na scenie
że tak powiem- jestes MasterHallowed pisze:Miał. Na początku trasy Ed Hunter Tour złamał palca u prawej ręki i nie grał ani jednej solówki. Wszystkie podzielili między sobą Adrian i Janick. Tak było na 1 lub 2 koncertach. Ale niestety, nie ma zapisów z nich.
co do tego wydarzenia z Janickiem bylo to Wembley 1993, w sumie ostatni wiekszy koncert z Dickinsonem, atmosfera fatalna wlasnie z powodu gitarzysty... relacje czytalem nie w necie a w jednym ze starszych numerow TylkoRock'a 
To pójdzie w podpisremi pisze:że tak powiem- jestes Master
Na Ed Hunter Tour wogóle sie działo. Adrian opuścił kilka gigów bo zmarł mu ojciec i wrócił do Anglii na jego pogrzeb.
Tak. Dostępny jest zapis video z koncertu w Toronto bez Adriana:cellman pisze:Na Ed Hunter Tour wogóle sie działo. Adrian opuścił kilka gigów bo zmarł mu ojciec i wrócił do Anglii na jego pogrzeb.
http://www.rav_bootlegs.republika.pl/Toronto%201999.htm
Mógłby ktoś zebrać to co wrzucił Hallowed i wrzucić razem, albo wrzucić raz jeszcze na yousendit czy gdziekolwiek indziej bo na tym rapidzie to będzie się cały miesiąc ściągać...
Przed chwilą skończyłem oglądać "Beast Over Hammersmith" (z Early Days) i dla mnie wpadką jest ta lafirynda w kawałku "22 Acacia Avenue"... mogliby se darować... żenada...
a mi sie wlasnie podobawidman pisze:lafirynda w kawałku "22 Acacia Avenue"... mogliby se darować... żenada
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Hallowed dzięki za te filmi, niezauwarzyłem, że umieściłes bo był w tamtym czasie neta brak :beer
Wtedy Szarlotki tak wyglądały oldskulowo :]widman pisze:Przed chwilą skończyłem oglądać "Beast Over Hammersmith" (z Early Days) i dla mnie wpadką jest ta lafirynda w kawałku "22 Acacia Avenue"... mogliby se darować... żenada...
no ale to chyba nie wpadka tylko jasna i zrozumiala sprawa.cellman pisze:Na Ed Hunter Tour wogóle sie działo. Adrian opuścił kilka gigów bo zmarł mu ojciec i wrócił do Anglii na jego pogrzeb.
Napisałem, że sie działo na tej trasie a nie, że to wpadka...Qba666 pisze:no ale to chyba nie wpadka tylko jasna i zrozumiala sprawa.cellman pisze:Na Ed Hunter Tour wogóle sie działo. Adrian opuścił kilka gigów bo zmarł mu ojciec i wrócił do Anglii na jego pogrzeb.
- dostoevsky
- -#Assassin

Dave opowiadał w dodatku do Rock In Rio, że kiedyś złamał nogę podczas koncertu i przez parę gigów musieli go wprowadzać i znosić ze sceny (miał gips na nodze). Nie powiedział, jaka to była trasa.kpt_nemo pisze:Z wyżej zamieszczonych filmów/cytatów wynika, ze tylko Dave nie miałżadnej poważnej wpadki na scenie
To było za czasów gdy Bruce brał go na barana, gdy grali The Number Of The Beast. I to niby przez Bruce`a się stało, bo jakoś krzywo Dave`a postawił z powrotem 
Mogę kogoś prosić o to "Bloopers of the beast"? Bardzo mi na tym zależy. Proszę o kontakt!
Bloopers jes dotępne tylo poprzez hanedl bootlegami