Koszulki
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koszulki
UWAGA UWAGA - rozmiary koszulek damskich wyglądają taK (w cm)
S biust-39 talia-37 biodra-39 wysokość-55
M biust-45 talia-43 biodra-45 wysokość-59
L biust-50 talia-47 biodra-50 wysokość-61
S biust-39 talia-37 biodra-39 wysokość-55
M biust-45 talia-43 biodra-45 wysokość-59
L biust-50 talia-47 biodra-50 wysokość-61
A dziękuję bardzo ;]
Ashka, rozmiarki i kolorki to chyba takie jak w tym topicu:
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6370
Z rozmiarami to nic się nie zmieniło, jak z resztą, to nie wiem, ja biorę albo zielony albo czarny kolorek, jeszcze się waham
Ashka, rozmiarki i kolorki to chyba takie jak w tym topicu:
Z rozmiarami to nic się nie zmieniło, jak z resztą, to nie wiem, ja biorę albo zielony albo czarny kolorek, jeszcze się waham
załapię się jeszcze ??? bardzo mi zależy !!!!
bo to sitodruk, w ogóle nie można zaleźć takiej w Polsce ;/ powiedzcie, że się załapałem, proszę
bo to sitodruk, w ogóle nie można zaleźć takiej w Polsce ;/ powiedzcie, że się załapałem, proszę
Damskie miały inne kolorki , fotka jest na str.8 tego tematu , post Piospy z 17.11 , niestety nie mogę tego wkleić , wiesza mi się wtedy komp , jest to bowiem osobnik dość niezależnykaśQ pisze:Ashka, rozmiarki i kolorki to chyba takie jak w tym topicu:
ja bym się nie obraził jakby były one jeszcze dostępne... czekam cierpliwie na info....
Wyślij PW do Piotrka (czyli Piospy) , na razie pewnie jeszcze można się dopisać , z dodrukiem możemy startować dopiero wtedy kiedy będzie opłaconych 10 koszulek .Vol 7 pisze:ja bym się nie obraził jakby były one jeszcze dostępne... czekam cierpliwie na info....
A to w porządku, dzięki za informacjęAshka pisze:Damskie miały inne kolorki , fotka jest na str.8 tego tematu , post Piospy z 17.11 , niestety nie mogę tego wkleić , wiesza mi się wtedy komp , jest to bowiem osobnik dość niezależnykaśQ pisze:Ashka, rozmiarki i kolorki to chyba takie jak w tym topicu:
http://forum.sanktuarium.org/viewtopic.php?t=6370. Nie wiem czy te koszulki girly o gr. 155 są dostępne w takich kolorach , wysłam PW do Piospy i czekam na inf . , czarne będą na pewno
To ja już się nie będę kontaktować na priv z Piospym, jak się dowiesz, co z tymi kolorkami, daj mi znać na priv lub napisz tu na forum.
Trzeba się pospieszyć i wpłacać, choć w topiku nikt nie napisał, że wysłał już kasę (ale to może tylko nienapisane, a już wysłane...).
wczoraj - musiałem wcześniej sie zerwać z pracy - bo mi dzidzia zachorowała...
w kwestii koszulek damskich - rozmawiałem wczoraj z firmą... i damskie zostały im czarne i granatowe - przykro mi za dezinformację i jeśli ktoś sie napalił na inne kolory...
Vol 7 - masz priwa
PS - pieniążki już zaczęły wpływać
w kwestii koszulek damskich - rozmawiałem wczoraj z firmą... i damskie zostały im czarne i granatowe - przykro mi za dezinformację i jeśli ktoś sie napalił na inne kolory...
Vol 7 - masz priwa
PS - pieniążki już zaczęły wpływać
Jakoś przeżyjemy , choć tej jadowicie zielonej żalPiospy pisze:w kwestii koszulek damskich - rozmawiałem wczoraj z firmą... i damskie zostały im czarne i granatowe - przykro mi za dezinformację i jeśli ktoś sie napalił na inne kolory...
a macie może na stanie koszulkę w kolorze przezroczystym????

hihi fajne by były 
A Wam to tylko jedno w głowieVol 7 pisze:a macie może na stanie koszulkę w kolorze przezroczystym????![]()
![]()
no - koszulkikaśQ pisze:A Wam to tylko jedno w głowie
hehe - moja żona też mi tak mówi....kaśQ pisze:A Wam to tylko jedno w głowieVol 7 pisze:a macie może na stanie koszulkę w kolorze przezroczystym????![]()
![]()
a ja jej odpowiadam - JEDNO, ALE NA WIELE SPOSOBÓW
a ja jestem sobie biednym licealistą bez większych zapędów - u mnie się liczy tylko Iron Maiden
:P:P
a ja koszulek Iron Maiden w życiu nie założe bo obciachowe są. Rozumiem Eddiego na okładkach płyt, na plakaciku na ścianie ale nosić takiego telewizora na klacie i pokazywać się ludziom to dla mnie straszna kicha, ale to moje zdanie. 
W życiu bym tego nie założył. Wszyscy w domu i w robocie śmialiby się ze mnie. 
BO NiE JESTEś TRUE 
Ja pracuję jako inżynier/specjalista w gigantycznej firmie - chodze w czarnych koszulkach z nadrukami - mam długie włosy i tatuaże - i mam w dupie co inni w koło myślą :rocx
Ja pracuję jako inżynier/specjalista w gigantycznej firmie - chodze w czarnych koszulkach z nadrukami - mam długie włosy i tatuaże - i mam w dupie co inni w koło myślą :rocx
Ja jeśli zakładam tshirta to tylko małymi nadruczkami lub jakimś logo. Te telewizory na całą klatę albo plecy to dla mnie lekka wiocha. Ale co kto woli.