Pożegnania
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Pożegnania
Kurcze, historia jak w telenoweli. Aż żałuje, że mnie tam nie było... 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
-
Deleted User 804
doneSzajba pisze:W tym miejscu proszę też Deleted User 804a o usunięcie konta "Szajba"
może skasujmy jednak Ci konto? Artur... wiesz o co chodzi to chyba Twoja wina i w ogóle, herki teraz ma problemy, a Ty się tak krzywo patrzyłeś z pogardą ;/Artur pisze:Ale żegnał się nie będę
Jazz is not dead, it just smells funny.
No.... skoro tak mówisz to myślę, że trzeba to rozważyć, znaczy jakaś ankieta czy coś..
A może ktoś streścić o co chodzi?
macie może świąteczne emotki
? faaajne były
jak coś mam ze 3 sztuki.
jak coś mam ze 3 sztuki.
- panzerschreck
- -#Lord of the flies

Na jakieś 2 tygodnie wybywam z POlandu, więc póki co się żegnam, bądźcie grzeczni i nie słuchajcie przeciętnych płyt typu No Prayer

Nicotine-Valium-Vicodine-Marijuana-Ecstasy and Alcohol
Skupimy się na słuchaniu tego co nam właśnie podesłałeś do zapoznanie na youtube

nie będe już tu pisał, Sanktuarium to jeszcze ostatnie forum na którym pisałem, ,mam teraz inne problemy na głowie ,zresztą im więcej tu piszę tym bardziej temat Iron Maiden staję się dla mnie bardziej przyziemny
jakby ktoś chciał się skontaktować to piszcie na maila berserk85@wp.pl
mam nadzieję, że to tylko tymczasowe odejście.IM_Power pisze:nie będe już tu pisał, Sanktuarium to jeszcze ostatnie forum na którym pisałem, ,mam teraz inne problemy na głowie ,zresztą im więcej tu piszę tym bardziej temat Iron Maiden staję się dla mnie bardziej przyziemny
gdyby było inaczej, forum traciłoby bardzo wartościową i oryginalną osobę
wróć szybko Przyjacielu !!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Rycerz i tak wszyscy wiemy ze wrocisz 
on robi to częściej niż ja..
do zobaczenia Nomad
i życzę rozwiązania problemów
już nie mam tu najwięcej postów

ale z jego powrotów wszyscy się ciesząSzajba pisze:on robi to częściej niż ja..
Po co mu głupi pomysł Budziol podsunąłeś
IM_Power
Mam nadfzieję, że wkrótce za forum zatęsknisz
IM_Power
Mam nadfzieję, że wkrótce za forum zatęsknisz
... uniósł się Nomad wizjoner ale wróci oczywiście pod nowym nickiem 
Złota czcionka.Matek pisze:ale z jego powrotów wszyscy się cieszą
ale ja już nie chcę pisać na forach, wtedy jak odchodziłem, odchodziłem dlatego ,że nie podobało mi się Sanktuarium, pisałem na innych, ba, wręcz zakładałem nowe fora...poprostu internet mnie ostatecznie znudził ,fora też ,drażni mnie tego typu komunikacja, a największy na to wpływ ma wysyp portali społecznościowych które sprawiły ,że jak widzę jakieś zdania w internecie to nawet najpiękniej napisane źle mi się kojarzą
-
Deleted User 4432
Zazdroszczę, też bym chciał żeby mi się znudził bo poświęcam na to zdecydowanie za dużo czasu (chociaż teraz i tak mniej niż kiedyś ) no ale nie da się...IM_Power pisze:poprostu internet mnie ostatecznie znudził
Też tak miałem, dopóki nie dołączyłem tutaj.ale ja już nie chcę pisać na forach, wtedy jak odchodziłem, odchodziłem dlatego ,że nie podobało mi się Sanktuarium, pisałem na innych, ba, wręcz zakładałem nowe fora...poprostu internet mnie ostatecznie znudził ,fora też ,drażni mnie tego typu komunikacja, a największy na to wpływ ma wysyp portali społecznościowych które sprawiły ,że jak widzę jakieś zdania w internecie to nawet najpiękniej napisane źle mi się kojarzą
- IRONSPARTAN
- -#Ancient mariner

Krzyśku wróć! Obojętnie pod jakim nickiem. I tak wszyscy będą wiedzieli że to Ty!