he hejjjjjSzymon pisze:bilety na stani u podia juz zamowione od wczorajTeraz tylko czekac
08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 08/08/2008 - Praga, CZR @ Stadion Eden
ticketpro.czS1MON pisze:kaj zamowiles i jak, oswiec mnieSzymon pisze:bilety na stani u podia juz zamowione od wczorajTeraz tylko czekac
No 6 biletów już jest w drodze do mnie 
DO Warszawy czy do Czech...Mirdaroh pisze:No 6 biletów już jest w drodze do mnie
Do Pragi oczywiscie zgodnie z tematem 
Jak Mirdaroh nie przyjedzie na Sylwka z biletami nie wpuszczamy go na impreze
Jak Mirdaroh nie przyjedzie na Sylwka z biletami nie wpuszczamy go na impreze
ALE JAZDAMirdaroh pisze:No 6 biletów już jest w drodze do mnie
faust miażdży 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Jeśli pytanie już padło, to z góry przepraszam, ale nie chce mi się wertować tematu. Czy bilety na koncert w Pradze są do nabycia gdzieś w Polsce?
Poki co tylko przez czeskie ticketpro
jak wpiszecie ticketpro.cz to nie dziala, ale jak juz dopiszecie www to strona sie spkojnie wczytuje 
dajcie znac,jak ktos bedzie kupowal bilety to sie moge dolozyc i przesylka na pol 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Bilety są już dostępne dla Klubowiczów, a niedługo będą mogli je rezerwowac wszyscy użytkownicy SanktuariuM. :rocx
mam pytanie o ktorej wyruszy ten bus Warszawa - Praga?WICKER MAN pisze:Bilety są już dostępne dla Klubowiczów, a niedługo będą mogli je rezerwowac wszyscy użytkownicy SanktuariuM. :rocx
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej zaraz po warszawskim koncercie... Chyba, że wcześniej zrobimy jakiś zlot.
tez wlasnie rozmawialem z organizatorem i faktycznie zarazx po koncercie
i jest to najlepsza opcja bo na 10 jestesmy w pradze wiec mozna sie odswiezyc, pozwiedzac itd
A ma ktos moze jakies namiary na tanie noclegi w Pradze?
i jest to najlepsza opcja bo na 10 jestesmy w pradze wiec mozna sie odswiezyc, pozwiedzac itd
A ma ktos moze jakies namiary na tanie noclegi w Pradze?
Jako że po koncercie w Wawce i podróży do Pragi mogę być zdeka zrypany, postarałem się o miejsca siedzące. A skoro już się na to zdecydowałem, to zamówiłem miejscówki na najdroższych sektorach, czyli teoretycznie najlepsze.
my z Mirdarohem zamowilismy silver - zupelnie na przeciwko sceny a nie najdroszsze 
tylko dobra lunetę trzeba wziac
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Najdalej od sceny... Współczuję Wam. Trzeba było walic na Stani u Podia, a nie siedziec. Teraz nic nie zobaczycie.Budziol pisze:my z Mirdarohem zamowilismy silver - zupelnie na przeciwko sceny a nie najdroszsze
Dokładnie. Zamiast oglądania gigu z takiej pozycji wolałbym już chyba jakiś koncert na DVD obejrzeć. Np. Ullevi 2005 ;] [; ;] [; ;]WICKER MAN pisze:Najdalej od sceny... Współczuję Wam. Trzeba było walic na Stani u Podia, a nie siedziec. Teraz nic nie zobaczycie.Budziol pisze:my z Mirdarohem zamowilismy silver - zupelnie na przeciwko sceny a nie najdroszsze