23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 23-25/07/2009 - Hunterfest - Szczytno
Dobra, niech wypali Knock Out i fpisdooo z tym całym mazurskim cyrkiem, bo to już paranoja jest
I cały mój misterny plan wpizdu. Myślałem, że sobie na Motorhead pojadę.
Ludzie, to jest wstyd i hańba, nie wiem jak swym logo może to promować Hunter, co za tym idzie - Drak, tak samo pazerny na łatwą kasę jak jego idole z Mety i paru innych celebrytów!
Dno, jak fani by mieli choć resztki honoru i godności winni zbojkotować imprezę, lub zażądać zwrotu kasy. Obu nigdy więcej takiego "Hjunterfestu!"
Dno, jak fani by mieli choć resztki honoru i godności winni zbojkotować imprezę, lub zażądać zwrotu kasy. Obu nigdy więcej takiego "Hjunterfestu!"
no i widman miał racje. nie ma opcji bym organizatorów Hunterfestu brał kiedykolwiek na poważnie w przyszłości. żenada
Dajcie im jeszcze czas do 23.06. Wtedy zacznie obowiązywać najwyższa cena za karnety. Jeśli wtedy się faktycznie okaże, że Motorhead nie będzie, to będę pierwszy, który napisze o organizatorach to co o nich myśli, niekoniecznie w cenzuralnych słowach....
EDIT: o 12 wysłałem 2 maile i na żaden do teraz odpowiedzi nie dostałem. Jeden do organizatorów hunterfestu ( tu raczej nie ma niespodzianki, że nie odpowiedzieli ), drugi do Pana Neila Warnocka, który ponoć po 20 minutach komuś odpisał....
EDIT: o 12 wysłałem 2 maile i na żaden do teraz odpowiedzi nie dostałem. Jeden do organizatorów hunterfestu ( tu raczej nie ma niespodzianki, że nie odpowiedzieli ), drugi do Pana Neila Warnocka, który ponoć po 20 minutach komuś odpisał....
Cześć chłopaki.
Nie mam do Was żalu, że nie wierzyliście w to, co pisałem. Nie robiłem tego też, żeby was wkurzyć. Sorry, że tak to wyszło, dla mnie też lipa w 3 pupy, bo sam kupiłem karnet. Żeby było jasne, żadnego profilu myspace nie zakładałem, bo i po co? Chyba ktoś użył sobie nazwy Motorhead do podbicia sprzedaży wejściówek. Sam pisałem do organizatorów maila, też nie dostałem odzewu. Troche wstyd. Ale co robić... Jak ktoś sie zabiera do organizacji festu od tyłu strony to tak jest... :]
Nie mam do Was żalu, że nie wierzyliście w to, co pisałem. Nie robiłem tego też, żeby was wkurzyć. Sorry, że tak to wyszło, dla mnie też lipa w 3 pupy, bo sam kupiłem karnet. Żeby było jasne, żadnego profilu myspace nie zakładałem, bo i po co? Chyba ktoś użył sobie nazwy Motorhead do podbicia sprzedaży wejściówek. Sam pisałem do organizatorów maila, też nie dostałem odzewu. Troche wstyd. Ale co robić... Jak ktoś sie zabiera do organizacji festu od tyłu strony to tak jest... :]
Oświadczenie
Niestety powstało zamieszanie w związku z występem i udziałem niektórych zespołów na tegorocznej edycji Hunter Fest 2009.Chodzi oczywiście o udział niepotwierdzonych jak dotąd na naszej stronie zespołów.
Chcę prosić żeby wszyscy którzy tak nas/mnie nie lubią i chcą naszego/mojego potknięcia aby poczekali z obelgami do przyszłego tygodnia.
Teraz niestety mamy długi weekend i nie jesteśmy w stanie wyjaśnić zaistniałej sytuacji.
W przyszłym tygodniu zostanie zamieszczone stosowne oświadczenie.
Chciałbym jednak nadmienić, że zespół HUNTER a w szczególności jego członkowie nie są odpowiedzialni za formalną organizacje festiwalu. HUNTER jest jednym z występujących zespołów i jednocześnie pełni funkcje gospodarza z racji miejsca w którym owy festiwal się odbywa i pochodzenia samego zespołu.
Szczegóły takiej decyzji możecie wyczytać w dziale "Idea Festiwalu".
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Niestety powstało zamieszanie w związku z występem i udziałem niektórych zespołów na tegorocznej edycji Hunter Fest 2009.Chodzi oczywiście o udział niepotwierdzonych jak dotąd na naszej stronie zespołów.
Chcę prosić żeby wszyscy którzy tak nas/mnie nie lubią i chcą naszego/mojego potknięcia aby poczekali z obelgami do przyszłego tygodnia.
Teraz niestety mamy długi weekend i nie jesteśmy w stanie wyjaśnić zaistniałej sytuacji.
W przyszłym tygodniu zostanie zamieszczone stosowne oświadczenie.
Chciałbym jednak nadmienić, że zespół HUNTER a w szczególności jego członkowie nie są odpowiedzialni za formalną organizacje festiwalu. HUNTER jest jednym z występujących zespołów i jednocześnie pełni funkcje gospodarza z racji miejsca w którym owy festiwal się odbywa i pochodzenia samego zespołu.
Szczegóły takiej decyzji możecie wyczytać w dziale "Idea Festiwalu".
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
-
El Dorado
o kurcze pieczone! ten festiwal jest jakąś straszliwą farsą, nie uważacie tak koledzy i nieliczne koleżanki?
uważamy tak drogi kolego. dobrze ze jest długi weekend to jest się czym zastawiać
a według mnie to chodzi o Funeral for a Friend. To oni nie zagrają mimo, że są na bilboardach.
-
El Dorado
Albo chodzi o hunter, że to własnie oni nie zagrają...
nie mogą nie zagrać. wtedy nikt nie przyjedzie.
dokładnie - Hunter i długo długo nic
a może przeniosą koncert Britney do Szczytna? to by było coś...
masz racje kolego, masz sto procent racji...Tobink pisze:ten festiwal jest jakąś straszliwą farsą, nie uważacie tak koledzy i nieliczne koleżanki?
urwał nać, kto jest u nich za marketing odpowiedzialny ?
już nie mam tu najwięcej postów

[center]MOC
MAGIA
MISTYKA[/center]
MAGIA
MISTYKA[/center]
[center]ssij patyka?[/center]herki pisze:[center]MOC
MAGIA
MISTYKA[/center]