The Final Frontier World Tour 2010
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Final Frontier World Tour 2010
To już jest bilet. Trzeba wydrukować, poskładać i na koncert. 
ok już wiem, a jak lecisz? wizzairem?
Jeszcze nie bookowałem biletów, ale zapewne tak. Tylko prawdopodobnie będę kilka dni w Szwecji z dziewczyną.
Betalning
Dina betalningsuppgifter är krypterade med SSL och därmed skyddade från att hamna i utomståendes händer.
Var god slutför betalningen inom 10 minuter – längre än så kan vi inte reservera dina biljetter.
takie cos mi wyskakuje jak chce zaplacic? to znaczy chyba ze przeciazony serwer czy co
Dina betalningsuppgifter är krypterade med SSL och därmed skyddade från att hamna i utomståendes händer.
Var god slutför betalningen inom 10 minuter – längre än så kan vi inte reservera dina biljetter.
takie cos mi wyskakuje jak chce zaplacic? to znaczy chyba ze przeciazony serwer czy co
Jak na moje oko, to jest informacja, że bilet jest zarezerwowany na 10 minut i tyle masz czasu na zapłatę. Naciśnij przycisk poniżej i powinno pójść dalej.
no co Wy szwedzkiego nie znacie 
ciekawe kiedy kolejne daty?
ciekawe kiedy kolejne daty?
Szkoda ze w Pradze Metallica...jak sądzicie - ten news z oficjalnej co do jedynego w 2010 roku gigu w UK mamy odnieść do tego że w tym roku Europa nie zobaczy nowego setu?
hmmmm, mysle ze nie. A wlasciwe to mam taka nadzieje 
moga zrobic halowke po Europie pozna jesienia i do UK na kilka koncertow promujacych nowa plyte wpadna dopiero na poczatku 2011, ale jak bedzie to tylko Rod chyba wie
moga zrobic halowke po Europie pozna jesienia i do UK na kilka koncertow promujacych nowa plyte wpadna dopiero na poczatku 2011, ale jak bedzie to tylko Rod chyba wie
może coś dla Steva nawet powiedział 
No chyba na trzech koncertach się nie skończy. Ponoć AC/DC ma do czerwcowego Sonisphera Dojść! Mówi się o koncercie MAIDEN w Turcji i Rumunii, jak na ten moment, to tylko wishful thinking. Ponoć albumowa trasa ma ruszyć dopiero w 2011, czyżby Europa znów latem

RALF pisze:. Ponoć AC/DC ma do czerwcowego Sonisphera Dojść
To tylko plotki
, swoją drogą to MAIDENI mogliby zmobilizować siły - od kilku lat z coraz mniejszym zapałem w te trasy ruszają - patrz, wywiady
Cóż, starość nie radość 
tylko brak promocji w 2010 byloby dziwne skoro plyta ma wyjsc na jesien i wtedy wypada wlasnie ruszyc w trase 
chyba ze pograja latem w Europie, zacheca jakims 1-2 kawalkami, potem na jesein rusza w swiat i do Europy wroca w 2011 dopiero
chyba ze pograja latem w Europie, zacheca jakims 1-2 kawalkami, potem na jesein rusza w swiat i do Europy wroca w 2011 dopiero
A cholera ich wie, te trasy są coraz to bardziej "selected" - prawda, panowie już "dużo" zrobili ale i mogliby się bardziej angażować, ich wola. Zespół metalowy musi jak najwięcej grać, to są fakty. MAIDEN stał się bardziej zespołem "wspomnieniowym". 
ja wolę by mniej grali ale za to dłuzej:)
Za długo to już grać nie będą, nie muszą - osiągnęli praktycznie wszystko a ulubieńcami nastoletnich mas już i tak nie zostaną ( i dobrze). 
11
- ty sierpień Koegen, Bergen Norwegia - piękne miejsce, mogliby Czechy ogłosić!
norwegian przypadkiem od nas tam nie lata??