Oficjalny FC warto czy nie warto?
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Oficjalny FC warto czy nie warto?
W końcu się tam zapisałem... Dzięki namową mojej matki zapisałem się do FC i całkiem ciekawa sprawa. Doszła paczka z pierdołami, teraz czekam za kartką i magazynem, bo tyle osób zapisało się do FC i zabrakło ostatniego numeru. Zobaczymy, ciekawe wątki są na forum oficjalnym, ale jakoś tak bardzo nie jest to jakieś takie no, wiecie o co chodzi 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Przede wszystkim FTTB 
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
No i Presale z którego oczywiście skorzystałem 
Ktos przedluzal ostatnio czlonkostwo?
Nie chce mnie zalogowac bo nie widzi odnowienia czlonkostwa
Nie chce mnie zalogowac bo nie widzi odnowienia czlonkostwa
-
metallic66
- -#Wrathchild

Czy te 120 zl oplaca sie jednorazowo?
150 chyba. Opłaca się raz na rok.
Niby ten starter pack to fajna pierdółka, zajarałem się na początku, ale potem jakoś tak w niepamięć odszedł ten zestaw. Stoi na półce i się kurzy. No i czasem te gazetki i kartka na święta, jak i FTTB. Prócz tych dwóch ostatnich nic takiego specjalnego.
Racja. Masturbować to masturbowałem się z 5 razy i starczy XD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kocham ten forume
Za przedłużanie FC jest koszulka, a to już sie robi fajna opcja.
Za przedłużanie FC jest koszulka, a to już sie robi fajna opcja.
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
-
Deleted User 4783
ja się wreszcie zapisałem, zobaczymy kiedy przyjdzie paczka!
Ja to czekam z niecierpliwością na ogłoszenie FTTB na Tallin, miło by było dostać taką niespodziankę 
Ja liczę na wygraną na Kraków 
Mial ktos moze ostatnio problemy z dostepem do forum FC?
Nie sledze za czesto, ale jakis tydzien przed poczatkiem trasy zaczalem obserwowac co sie dzieje i codziennie mam ten sam problem - link do forum prowadzi do: https://666.ironmaiden.com/member-access-problem
Po kilku(nastu/dziesieciu) probach w koncu mi sie udaje, kontaktowalem sie tez z supportem i stwierdzili niezwykle pomocnie, ze z moim kontem jest wszystko OK, ale niestety problem powtarza sie kazdego poranka.
Nie sledze za czesto, ale jakis tydzien przed poczatkiem trasy zaczalem obserwowac co sie dzieje i codziennie mam ten sam problem - link do forum prowadzi do: https://666.ironmaiden.com/member-access-problem
Po kilku(nastu/dziesieciu) probach w koncu mi sie udaje, kontaktowalem sie tez z supportem i stwierdzili niezwykle pomocnie, ze z moim kontem jest wszystko OK, ale niestety problem powtarza sie kazdego poranka.
UP THE IRONS !!!
Ja wchodzę praktycznie codziennie i żadnych problemów nie mam.
Może spróbuj wchodzić przez bezpośredni link do forum. Jak będę w domu to podlinkuje.
Może spróbuj wchodzić przez bezpośredni link do forum. Jak będę w domu to podlinkuje.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A info o fttb ktoś dostał?
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
https://666.ironmaiden.com/fanclub/ClouD pisze: ↑pt maja 25, 2018 9:31 am Mial ktos moze ostatnio problemy z dostepem do forum FC?
Z tego co widzę, to niktDzosef pisze:A info o fttb ktoś dostał?
Znam linka do forum, po prostu po wejsciu w niego przekierowuje mnie na adres podany powyzej.
Tak czy siak, sprawa rozwiazana - zalogowanie na stronie IM nie wystarcza, trzeba sie zalogowac rowniez na stronie musicglue.
Tak czy siak, sprawa rozwiazana - zalogowanie na stronie IM nie wystarcza, trzeba sie zalogowac rowniez na stronie musicglue.
UP THE IRONS !!!