Nie będę tego robiłEvE pisze:to wytlumacz co mialam myśli
( wybacz Kro, musiałem
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Nie będę tego robiłEvE pisze:to wytlumacz co mialam myśli
:laughEvE pisze:to teraz ci ,,mówię'' ze na bank mnie nie zrozumiałeś. zreszta, co ty tam wiesz.
Dobrzeiron84 pisze:Prosze nie psuc atmosfery mojego ukochanego tematu
O lol :laugh Sądzę, że to bardzo dobry pomysłŻelazny pisze:To może tak dla rozluźnienia sprawdź jaka będzie pogoda za rok
A to ja myślałem, że to już sprawdziłeśiron84 pisze:....a tam od razu precip i pogode....najpierw rozklad jazdy pociagow !!!
:**** Nie martw się. Teraz i tak zawsze lepiej mieć parasol ze sobą, także prognozy póki co nie są potrzebne :]iron84 pisze:jeszcze nie...ale wtopa...
Kim jesteś i co zrobiłeś z Ironem?iron84 pisze:jeszcze nie...ale wtopa...
Odkryles najwieksza mistyfikacje wszechczasowMeier(D5) pisze:Kim jesteś i co zrobiłeś z Ironem?iron84 pisze:jeszcze nie...ale wtopa...
To jest w ogóle jakiś spisek masoński jest.Meier(D5) pisze:Kim jesteś i co zrobiłeś z Ironem?iron84 pisze:jeszcze nie...ale wtopa...
Amator... Prawdziwy Iron znałby już pogodę na najbliższe 10 edycji MoR.iron84 pisze:Odkryles najwieksza mistyfikacje wszechczasowMeier(D5) pisze:Kim jesteś i co zrobiłeś z Ironem?iron84 pisze:jeszcze nie...ale wtopa...
![]()
Co teraz bedzie ?
O tak, spójrzmy chociaż na nick Iron84... 84... 8+4=12, 1+2=3, a jak wiadomo trójka ma niebagatelne znaczenie w symbolice masonerii. Przypadek? Nie wydaje mi się...Fear pisze:To jest w ogóle jakiś spisek masoński jest.Meier(D5) pisze:Kim jesteś i co zrobiłeś z Ironem?iron84 pisze:jeszcze nie...ale wtopa...
Zaoralem wlasnie...Meier(D5) pisze:Powiedz chociaż co zrobiłeś z ciałem.
Meier(D5) pisze:Powiedz chociaż co zrobiłeś z ciałem.
Sam się przyznał.iron84 pisze:Prosze Embarassed, tylko mnie nie zaorajcie Sad