Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
A to możliwe, bo jak wiemy, dla Polaków stara się specjalnie
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Emilio
- -#Lord of the flies

Czyli ostatecznie Taria i ten drugi typ z Nightwish zagrali około 10 numerów, tak? Czyli można zakładać, ze z Bronkiem będzie podobnie. Chyba xd
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
No w Berlinie zagrał 15 numerów + fragment "The Tower", więc tylko trochę
www.MetalSide.pl
A w Berlinie byl kiedy koncert z tej "serii" symphonic?
Tarja we Wrocku rzekomo śpiewała tyle: https://www.setlist.fm/setlist/tarja/20 ... 889fa.html
To było w ramach tej samej serii koncertów, więc nie sądzę, żeby należało się spodziewać dłuższego występu. Wszelkie Kupczyki też muszą mieć swoje 5 minut.
A ten Berlin... Na pewno chodzi o koncert z orkiestrą? Bo znalazłem seta z tego miasta, ale to była regularna klubówka.
To było w ramach tej samej serii koncertów, więc nie sądzę, żeby należało się spodziewać dłuższego występu. Wszelkie Kupczyki też muszą mieć swoje 5 minut.
A ten Berlin... Na pewno chodzi o koncert z orkiestrą? Bo znalazłem seta z tego miasta, ale to była regularna klubówka.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Tez bym okolo 5 kawałków obstawiał, ze Becur pośpiewa 
Kupiłem bilet mimo tego, że w opisie są inni wykonawcy Kobranocka i Olej z Proletariatu....
Naprawdę nie można było dorzucić Sokołowskiego czy Cugowskiego lub jakiejś babki z klasą?!
Naprawdę nie można było dorzucić Sokołowskiego czy Cugowskiego lub jakiejś babki z klasą?!
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
- Emilio
- -#Lord of the flies

Mówisz, masz. Sokołowski dołączył do eventu
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
"jam to, nie chwaląc się, sprawił"
"I wtedy ja im mówię: Sokołowskiego weźcie"
"I wtedy ja im mówię: Sokołowskiego weźcie"
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
Wychodzi na to, że Bruce skończył nagrywanie nowej płyty. Ciekawe czy premiera w tym roku.
Rozwiniesz tego newsa?
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Gdzieś mi mignęło, że dopiero 2027.
Ciekawe kto tam głównie komponował. Materiał powinien być bardziej zwarty niż na Mandrake, ale ciekawe jak z jakością.
Ciekawe kto tam głównie komponował. Materiał powinien być bardziej zwarty niż na Mandrake, ale ciekawe jak z jakością.
- maidengraf
- -#Wrathchild

Andreas Kisser załapał się na nowy album Bruce'a. Ciekawe czy na jeden -dwa utwory, czy też na całość.
Myśle ze to "special guest". Raczej nie pozbył się Moreno, ktory jest też na zdjeciach ze studia