13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13-16/07/2005 - Masters Of Rock 2006 - Vizovice, CZR
Wiem jak było przynajmniej w lipcu
. A teraz mnie to średnio interesuje.
To się błędnie nie wypowiadaj.
Doryk
Doryk
To ja wyjatkowo i jednorazowo zarzuce newsem
Na letnim MORku zagra MOTORHEAD
...tak poza tym to zapraszam na
http://forum.disaster.cba.pl
to takie moje male forum, na ktorym pisuje sobie o roznych sprawach, glownie z moimi znajomymi i z braku lepszego miejsca tam umieszczam najswiezsze informacje (i pogode...ehe ehe ehe) o MORku
. Jakby ktos chcial byc na biezaco (czesto predzej niz ich oficjalna stronka) to zapraszam
...no to trzymajcie sie ludziska...
....do zobaczenia w piatek w Katosach
...tak poza tym to zapraszam na
http://forum.disaster.cba.pl
to takie moje male forum, na ktorym pisuje sobie o roznych sprawach, glownie z moimi znajomymi i z braku lepszego miejsca tam umieszczam najswiezsze informacje (i pogode...ehe ehe ehe) o MORku
....do zobaczenia w piatek w Katosach
ŁOC DA FAK?iron84 pisze:To ja wyjatkowo i jednorazowo zarzuce newsem
To jadę kurna jadę
Pewnie tak jakoś jak poprzedni MOR, czyli na początku lub w połowie lipca. Iron, znasz przybliżoną cenę biletów?
Ja oczywiście na stówę pojawiam się na letnim MORze... :rocx
Ja oczywiście na stówę pojawiam się na letnim MORze... :rocx
-
Deleted User 1309
Dobrze sie zaczyna yeah 
On tu nie zagląda.Addie pisze:Iron, znasz przybliżoną cenę biletów?
Przuybliżona cena biletów to w pierwszej fazie sprzedaży będzie 20 euro, a drugiej 30 jeśli bedzie jak rok temu. Wszystko bedzie wiadome w grudniu.
Ja już kasę zbieram, chciałbym kupić bilety najwcześniej jak się będzie dało, także byłbym wdzięczny za jak najszybsze info. :rocx
w porzo. Będziemy organizować to samo co rok temu, wiec pewnie jak Ci bedzie zależeć załapiesz się na mega tani bilet. O ile skład ogloszą fpyte. Chociaż nie wiem czy aktualnie jest to dla mnie takie ważne.
12 – 15 lipiec 2007, w Vizovicach, na południu Czech.herki pisze:ŁOC DA FAK?iron84 pisze:To ja wyjatkowo i jednorazowo zarzuce newsem
To jadę kurna jadęGdzie to ma być i kiedy?
Ile Was transport kosztował w tym roku i czym i jak jechaliście? W przyszłym może bym do Was dołączył bo na Motóra to z chęcią się wybiorę 
-
Deleted User 1309
Pociągami z Cieszyna . Z tego co pamietam to w 40 zł sie spokojnie zmiescilismy
.
a są jakieś kapele, które grają co roku i jest pewne ze zagrają tez teraz? i kiedy wogole ogloszą skład? :>
no narazie dwa razy pod rząd był Edguy i Rage. Bo Czeskie kapele i te sprawy to wiadomo, że będą pewnie znowu.
Ale teraz żadnych planów Edguy'a o płycie nie ma, Rage chyba też nie, fak fak fak. A Rage to dopiero urywa jaja
Ale teraz żadnych planów Edguy'a o płycie nie ma, Rage chyba też nie, fak fak fak. A Rage to dopiero urywa jaja
W grudniu po południu :]. jak będzie zimowy MoR w grudniu to wtedy poznamy pierwsze zespoly. Czyli już niedługo. Rok temu na początku grudnia juz było pewne że bedzie Helloween, Gamma Ray, Kreator, Masterplan no i Edguy i coś jeszcze, to nawet żeśmy bilety kupili za 20 ojro ;].Wrath pisze:i kiedy wogole ogloszą skład? :>
To w sumie fajnie, tylko że skąd ja w grudniu będę wiedzial, co będę w lipcu robiłEvE pisze:nawet żeśmy bilety kupili za 20 ojro ;].
moze bym się wybrał, ale to od składu zalezy...jak będą geje same grały to odpadam
taki ryzyk no. Ale zawsze możesz blet sprzedać w maju trochę taniej niz bedzie można kupić (a bilety w tym czasie będą szły za ok. 120-130 zł) i luzWrath pisze:To w sumie fajnie, tylko że skąd ja w grudniu będę wiedzial, co będę w lipcu robił Rolling Eyes Razz
Motorhead juz jest odważnym posunięciem :]. Więc kto wie, może bedzie mniej gejkowato, zobaczymy :].Wrath pisze:.jak będą geje same grały to odpadam Laughing
ta..Iron Maiden zagrają 
już nie mam tu najwięcej postów

może i tak, ale średnio mnie interesuje :] nie no zobaczę, jak mnie zechcecie to się może z Wami zabiorę :]EvE pisze:Motorhead juz jest odważnym posunięciem :]
a to już by było gejowato do kwadratuSzajba pisze:ta..Iron Maiden zagrają
Wrath pisze:a to już by było gejowato do kwadratu
już nie mam tu najwięcej postów