02-04/08/2012 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn n/Odrą
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Elevatorman
- -#Clansman

Re: 02-04/08/2012 - Przystanek Woodstock - Kostrzyn n/Odrą
Carrantuohill to klasa jest świetna kapela
a My Riot to to nędzne coś glacy ?
takElevatorman pisze:a My Riot to to zajebiste coś glacy ?
już nie mam tu najwięcej postów

Kiedy Glaca cos poczciwego nagrał to najstarsi Górale nie pamietają...Elevatorman pisze:a My Riot to to nędzne coś glacy ?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Miałeś wtedy 9 lat więc możesz pamiętaćEmilio pisze:Kiedy Glaca cos poczciwego nagrał to najstarsi Górale nie pamietają...
Omkara - Krishnacore 
Elektryczne Gitary - to mi się podoba!
Są w pewniakach
Elektryczne Gitary - to mi się podoba!
Są w pewniakach
Dla mnie słabizna... I dobrze, nie bedzie mnie kusiło żeby jechać 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
-
Deleted User 2868
Z oficjalnego FB festiwalu:
Machine Head na Przystanku Woodstock!
Z przykrością informujemy, że na Przystanku Woodstock 2012 nie zagra zespół Anthrax. Poniżej zamieszczamy oficjalne oświadczenie zespołu:
Witajcie,
w związku ze zmianami w naszej trasie koncertowej w sierpniu nie będziemy w Europie, co niestety oznacza, że nie będziemy również mogli zagrać na Przystanku Woodstock. Jest nam z tego powodu przykro i jesteśmy rozczarowani, bo usłyszeliśmy na temat Waszego festiwalu tak wiele wspaniałych słów. Mamy nadzieję, że będziemy mogli zagrać dla Was w 2013.
Anthrax
Mamy dla Was jednak również dobre wieści. Z przyjemnością ogłaszamy, że swój udział w tegorocznym Przystanku potwierdził zespół Machine Head!
Machine Head na Przystanku Woodstock!
Z przykrością informujemy, że na Przystanku Woodstock 2012 nie zagra zespół Anthrax. Poniżej zamieszczamy oficjalne oświadczenie zespołu:
Witajcie,
w związku ze zmianami w naszej trasie koncertowej w sierpniu nie będziemy w Europie, co niestety oznacza, że nie będziemy również mogli zagrać na Przystanku Woodstock. Jest nam z tego powodu przykro i jesteśmy rozczarowani, bo usłyszeliśmy na temat Waszego festiwalu tak wiele wspaniałych słów. Mamy nadzieję, że będziemy mogli zagrać dla Was w 2013.
Anthrax
Mamy dla Was jednak również dobre wieści. Z przyjemnością ogłaszamy, że swój udział w tegorocznym Przystanku potwierdził zespół Machine Head!
Fajnie, szkoda, że wyrosłem z tej imprezy.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ja też i dlatego błogosławię to ogłoszenie wypadnięcia Wąglika ze składu - mam nadzieję, że w takim układzie między jesienią br. a wiosną 2013 r. zagrają u nas koncert halowy (np. w Łodzi), najlepiej w towarzystwie kilku innych mocnych nazw, na który chętnie się wybiorę.

- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

to czekamy na trasę z Testament po euro 
Nie wiem czy się cieszyć, czy płakać?
Radocha bo Anthrax potencjalnie w lepszje lokalizacji, płacz bo MH właśnie tam. Czy jest szansa na cud i MH zagra gdzieś jeszcze w tym roku w PL ?
Radocha bo Anthrax potencjalnie w lepszje lokalizacji, płacz bo MH właśnie tam. Czy jest szansa na cud i MH zagra gdzieś jeszcze w tym roku w PL ?
no to czas po raz pierwszy jechac na Woodstcok 
a miałem nadzieję że będą na metal hammer w sierpniu, no cóż...
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

kur.... w zeszłym roku The Prodigy, w tym Machine Head - trzeba przyznać że na Woodstock ściągają świetne zespoły, chociaż dla mnie to źle bo tam się nie wybieram, i będzie mnie tylko gryzło, że MH w Polsce a ja ich znowu nie zobaczę.
Hmmm... osobiście wolałbym Anthrax, ale i tak nie ma na co narzekać 
-
dagmara302
- -#Prodigal son

a ja MH zobaczę w Czechach!
Jedynie 20 km od granicy:) Ha!
Żenada jakaś z tym MH 
Faktycznie, darmowy koncert w Polsce headlinera Brutal Assault to straszna żenada....Steve pisze:Żenada jakaś z tym MH
A gó*no mnie interesuje za przeproszeniem czy to jest headliner Sonisphere, Brutala, Downloadu czy kij wie czego jeszcze - liczyłem na Anthrax a tu bah taka ch*jnia, kręcenie... Chociaż jak na polskie realia to mnie to jakoś nie dziwi. Miejmy tylko nadzieje, że na Metalfeście nagle składu nie zmienią - to ostatnia nadzieja na dobry festiwal w tym zacofanym kraju 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Dziś rusza amerykańska trasa TESTAMENT/ANTHRAX/DEATH ANGEL - oby ją eksportowali na Stary Kontynent jesienią tego roku, marzę o tym... Błysnęła iskierka nadziei na to, jak odwołali ANTHRAX z Brudstoku.