KISS - Europa 2013

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
krusejder
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: KISS - Europa 2013

Post autor: krusejder »

ale Netrebko przed 10ma laty :dance:
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: yankes »

Jest Praga

KISS
„MONSTER TOUR“
14/6/2013 PRAHA – O2 ARENA
VSTUPENKY V PRODEJI VE SBĚRNÁCH SAZKA, A.S.,
REZERVACE NA WWW.SAZKATICKET.CZ
CENY VSTUPENEK: 1090 – 1790,- Kč

FANKLUB PŘEDPRODEJ: 19. LISTOPADU - 23. LISTOPADU 2012

PŘEDNOSTNÍ PŘEDPRODEJ PRO ČLENY KLUBU LIVE NATION (MŮJ LIVE NATION)
OD 20. LISTOPADU 2012 (9:00 HODIN) DO 23. LISTOPADU 2012 (8:00 HODIN).

Jak můžete přednostně zakoupit vstupenky:
Pokud nejste členem klubu Live Nation, zaregistrujte se na našich stránkách v sekci Můj Live Nation. http://www.livenation.cz/account/loginorregister
Po krátké registraci obdržíte přihlašovací údaje. Přihlaste se a vyhledejte akci, o kterou máte zájem (v tomto případě KISS), a klikněte na ikonu „Předprodej Vstupenky“ přímo na stránce. Budete propojeni na stránky Sazkaticket.cz, kde budete muset mít také registrovaný účet klienta, abyste mohli dokončit nákup. Pamatujte, že nabídka předprodeje je platná pouze v uvedeném termínu.

PŘEDPRODEJ NA TERMINÁLECH BUDE ZAHÁJEN 23. 11. 2012 V 9:00 HODIN

AMERICKÁ ROCKOVÁ LEGENDA KISS, KTERÁ OD SVÉHO VZNIKU V ROCE 1973 PRODALA VÍCE NEŽ 100 MILIÓNŮ ALB, VYDÁVÁ SVÉ DVACÁTÉ ALBUM S NÁZVEM „MONSTER“ A VYRÁŽÍ NA STEJNOJMENNÉ KONCERTNÍ TURNÉ!
LEGENDÁRNÍ KISS SE V LÉTĚ 2013 VRÁTÍ DO EVROPY A V RÁMCI „MONSTER TOUR“ NAVŠTÍVÍ I ČESKOU REPUBLIKU. V PRAŽSKÉ O2 ARENĚ PŘEDSTAVÍ KROM NOVÉHO MATERIÁLU I ZÁSADNÍ HITY SVÉ DLOUHOLETÉ KARIÉRY.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

jest Praga -- jest koncert :D :D
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

Któryś już raz mam problem z koncertami w tym miejscu. Jak radzicie sobie z kupnem biletów? Pytam, bo żeby za nie zapłacić nalezy wykonać przelew ,któy kosztuje straszną kasę. Jakie jest rozwiązanie?
Deleted User 4876

zadzwonic do demomusic.pl i zapłącic 20-25 zł i miec bilecik załatwiony :-) ja tak bede robił :-)
Awatar użytkownika
Abstract
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Abstract »

a oni wyslą mi pocztą?
Deleted User 4876

pocztą, kurierem, czym będziesz chciał :-)

Bilety na Pragę są już dostępne. W Demo pod scenę 254 zł. Warto się spieszyć bo tylko 800 takowych biletów.
Awatar użytkownika
qracoss
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: qracoss »

Polecam Demo music,konkretnie i na temat,zamawialem w tamtym tygodniu bilety na Rush i obylo sie bezproblemowo i szybko a Kiss widzialem na Graspop 2008 i przyznam sie ze ekipa wyrwala mnie z butow ;)
Deleted User 4876

heh, pod scene już nie ma :-D
yankes
-#Clansman
-#Clansman

Dobra, czy ktoś jedzie do Berlina? Jeśli tak, czy ogarnął już kwestię biletów? Przesyłka kosztuje krocie niestety.
Deleted User 4876

na forum Kiss pisali o tym amfiteatrze ze miejscówa kiepska jesli chodzi o Berlin :-) dlatego wybrałem Pragę.. Kiss w hali z tą całą swoją piro wymiata i wgniata w ziemie.. Rammstein to za 25 lat sie moze dorobi czegoś takiego. Oczywiscie nie samym piro człowiek zyje... bo Muza najwazniejsza.. robiłem juz Kiss w hali w Ostravie i wiem ze to BRZMI :) :) Pozdrock
Mike Stanley
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Mike Stanley »

Ja mniej więcej.
Polecam zrobić to przez znajomego - Niemca(jeśli masz takowego ;-) )
Dogadujesz się z nim by wysłali do niego(grosze), następnie jeśli jest z okolic Berlina no to odbierasz u niego przed koncertem, albo prosisz żeby Ci wysłał do Polski i jakoś dziwnym trafem wychodzi to o wiele taniej.

No a drugi sposób to grupowo, i wtedy jak się zbierze z 5 osób to wychodzi taniej...
Dreams are only impossible when YOU decide they're impossible - Paul Stanley
Deleted User 4876

demomusic.pl załatwia tez bilety z eventim.de i nie kasuje 35 euro za wysyłkę :) albo biletyberlin.pl Ci są troche drozsi..ale tez duzo taniej niz samodzielna wysyłka z eventim.de :)
yankes
-#Clansman
-#Clansman

thorgal_30 pisze:na forum Kiss pisali o tym amfiteatrze ze miejscówa kiepska jesli chodzi o Berlin :-)
Byłem tam w 2006 na Metallice. Jak dla mnie miejscówka całkiem ok.
Też bym wolał zobaczyć ich w hali, ale bilety na Stani u Podia w Pradze już wyprzedane ( chyba, że można je gdzieś kupić? ) a poza tym do Berlina mam 2,5h jazdy a do Pragi pół dnia.

Dzięki za info
Awatar użytkownika
Kuki91
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Kuki91 »

thorgal_30 pisze:Kiss w hali z tą całą swoją piro wymiata i wgniata w ziemie.. Rammstein to za 25 lat sie moze dorobi czegoś takiego. Oczywiscie nie samym piro człowiek zyje... bo Muza najwazniejsza

Dawno się z nikim nie sprzeczałem ;)

Widizałem oba zespoły w odstępie 3 dni na jednym festiwalu nie będąc fanem żadnego z nich i co tu duzo mówić, po Rammstein nie mogłem słowa wydusić z zachwytu, Kiss mnie nie ogrzało aż tak jak niemcy w żadnym aspekcie

no ale każdy lubi co lubi :)
Running Free 84
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Post autor: Running Free 84 »

Chciałbym zobaczyć i zastanawiam się nad tą Pragą, mimo, że uwielbiam Ironów, to zamiast 8 i 9 koncertu Ironów wolę zobaczyć tylko 8-my Ironów i pierwszy KISS.

I zaznaczam, mi chodzi o muzykę, to zespół od którego zacząłem słuchać muzykę jako taką, Detroit Rock City, God of Thunder-to są bardzo mocne rzeczy, jeszcze jakby tak coś z Creatures of the Night walneli, świetny album
Deleted User 4876

też tak miałem, 3 lata temu doszedłem do wniosku ze słuchac hard n heavy i nie zobaczyc KISS to grzech pomyślałem :) No i do Pragi jade na 2gi koncert bo mi się spodobało :)
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

O żesz ty. To ja dopiero teraz się dowiaduję że 14 czerwca KISS w Pradze! Ja pierdzielę! Obecność ponad wszystko obowiązkowa!!!
Awatar użytkownika
DeJMIeN Wielki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: DeJMIeN Wielki »

To jesteś dobry :lol:
Awatar użytkownika
Pablo1919
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Pablo1919 »

Serio dopiero teraz wyczaiłem newsa o tym że grają w Pradze. Myślałem że bardziej zawrze na tym forum i zaraz dowiem się o ewentualnym koncercie. A dowiedziałem się tyle czasu po fakcie. No nic. Trzeba rozejrzeć się za biletem, najlepiej pod scenę :)
ODPOWIEDZ