Chyba trochę przejmują, skoro w 2008 w warszawie zagrali Feara po naszej burzliwej dyskusji na forum.Aayla_Secura pisze:ale jeszcze ciężej mi uwierzyć w to, że IM po tym głosowaniu wywalą kogoś z zespołuraczej, az tak się nami nie przejmują...
Iron Maiden bez Irona
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden bez Irona
Niezła siara to była na Śląskim. Przyznać się, kto zainicjował te okrzyki 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Trzech gitarzystów to strzał w dziesiątkę. Większe możliwości instrumentalne. Skład jest idealny.
Znam zespół osobiście, który potrafi brzmieć z jednym gitarzystą i basistą jakby grali w pełnym składzie
(perka, 2gitary, bass, klawisze)
hm ,temat no nie powiem kontrowersyjny,ja sobie nie wyobrażam by moje kochane ramole można by zamienić,ha ja do młodych już nie należe ,słucham ich już 26 lat ,mało tego przyznam się wam że gdy odszedł bruce było mi cięzko i tak właściwie nie słucham do teraz płyt bez dickinsona,nawet nie mam tych płyt i nie zamierzam kupować(żarcik mam je ale nie słucham wcale).Po prostu znam każdą nutę utworów na pamięć i lubie ich oglądać i słuchać tak jak są teraz i jak byli co do paula na płytach sie sprawdził ale jest dupkiem,a świetej pamieci pierwszy pałker był spoko ale nicko to nicko.Wszyscy maja grać i już 
A szkoda, bo taki x factor jest znacznie lepszy niż ostatnia płyta IM.lysyjack pisze:(żarcik mam je ale nie słucham wcale)
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
każdy ma swój gust. Ja np płyt z Blazą na wokalu nie lubie. A TFF bardzo lubieEmilio pisze:x factor jest znacznie lepszy niż ostatnia płyta IM.
niema ironów bez bruca ,nie ma bruca bez ironów,kurde jestem nieco konserwatywny jezeli chodzi o nich,ale to tylko moje zdanie.tak czy siak pozdro 
Bez bruce'a nagrali kilka niezłych płyt, więc maiden nie ma chyba tylko bez Harrisa 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
X Factor jest rewelacyjny i z każdym kolejnym rokiem zyskuje w oczach coraz to większej liczby fanów. Niech mi oni zagrają tak jednoznacznie heavy-metalowy epik jak Sign of the Cross, z taką energią, mocą, niech Dave zagra takie wspaniałe solo a zespół grał z taką agresją, pasją i motywacjąVeeKing pisze:każdy ma swój gust. Ja np płyt z Blazą na wokalu nie lubie. A TFF bardzo lubieEmilio pisze:x factor jest znacznie lepszy niż ostatnia płyta IM.jak na nowoczesne granie nie stracili swojego stylu
ja osobiscie zasypiam jak słysze SOTC 
Takie when the wild wind blows brzmi przy sign of the cross jak ubogi krewny i nieśmieszna parodia... Sam w sobie nie jest to zły kawałek ale SOTC to jeden z kilku przebłysków geniuszu Harrisa.Nomad1985 pisze:iech mi oni zagrają tak jednoznacznie heavy-metalowy epik jak Sign of the Cross
dokładnie tak samo uważam SOTC to ostatni w pełni skomponowany przez Steve'a utwór, który podoba mi się w 100%, już nawet Clansman (studyjnie) nie stanowi takiej siły, a czy WTWWB czy FTGGOG to wg.mnie utwóry dobre, ale za bardzo przekombinowane, nie wiem...delikatne jak na ten gatunek muzyki