Meet-up i after party w Gdańsku - 4 lipca 2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Meet-up i after party w Gdańsku - 4 lipca 2013
ja będę też, jeszcze nie wiem czy na meet up czy na after ale będę 
- Emilio
- -#Lord of the flies

Jako, że będę dość wcześnie na miejscu to pewnie wpadnę przed koncertem. Na aftera raczej nie.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
ja będe na pewno na after party, będę również musiala kiblować w Gańsku do 6tego lipca, moze jest ktoś gościnny i bym mogła przedrzemać troche u niego w mieszkaniu zmaiast w hostelu?
choc w papierach lat przybylo to jestesmy ciagle tacy sami.....
tak wygladamy tak samo jak na zdjeciu ponizej, troche dłuzsze/krótsze włosy, ale grunt ze dobra fizjonomia i zmarszczek nie przybylo hahaSzymon pisze:choc w papierach lat przybylo to jestesmy ciagle tacy sami.....
Chłopcy i Dziewczęta !! jeśli zainteresowanie jest tak małe jak to widać po tym temacie !! NIe będzie sensu sie tułać aż tam żeby pic fajnie w SWoim gronie Tylko sie znajdzie bliżej lokal dla grupki znajomych wiec JAK JEST !! JEst zainteresowanie czy Brak
COME ON ! Pisać ? 
Mam nadzieję że uda się wpaść na chwilę na aftera, ale znajomi na razie nie wyrazili wielkiego entuzjazmu więc nie chcę się wpisywać 
Ostatnio zmieniony sob cze 29, 2013 8:52 pm przez Brooce, łącznie zmieniany 1 raz.
Na 90% bede musial sie gdzies zmelinowac do 6 rano wiec ja jestem chetny, ale z doswiadczen z tej trasy moge powiedziec ze jesli spotkanie jest daleko od hali to malo prawdopodobne ze wypali. Wszyscy ida zwykle do najblizszej knajpy....
Pytanie moje, jak wyglada komunikacja nocna miedzy sopotem a gdanskiem?? Bez problemu sie dojedzie? Albo od ktorej kursuja jakies pierwsze pociagi/busy rano?
Pytanie moje, jak wyglada komunikacja nocna miedzy sopotem a gdanskiem?? Bez problemu sie dojedzie? Albo od ktorej kursuja jakies pierwsze pociagi/busy rano?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Załatw jakiś lans-lokal przy deptaku w Sopocie lub lanego Troopera, a zainteresowanie będzie.Jack pisze:Chłopcy i Dziewczęta !! jeśli zainteresowanie jest tak małe jak to widać po tym temacie !! NIe będzie sensu sie tułać aż tam żeby pic fajnie w SWoim gronie Tylko sie znajdzie bliżej lokal dla grupki znajomych wiec JAK JEST !! JEst zainteresowanie czy BrakCOME ON ! Pisać ?
Szymon pisze:Na 90% bede musial sie gdzies zmelinowac do 6 rano wiec ja jestem chetny, ale z doswiadczen z tej trasy moge powiedziec ze jesli spotkanie jest daleko od hali to malo prawdopodobne ze wypali. Wszyscy ida zwykle do najblizszej knajpy....
Bez najmniejszego Problemu - Teraz na Wakacje uruchamiają jeszcze wiecej połączeń a on 4/5 już jezdzą co pare minut więc luz .
Problem polega na tym żę to jedyne lokum które znalazłem z fajnym lkimatem w który mmożna by sie napic w swoim gronie i posłuchać Maiden albo DVD ale fakt faktem dojazd mimo ze nie az tam daleko to troche z Dupy i to mnie martwi :/
No na pewno niestety sie nie udało - W tym okresie Monciak w Sopocie wygląda jak jedna wielka imprezownia od lewej do prawej zapchana turystami i nawalonymi małolatami. i kazdy lokal będzie pełen.. a Troopera nie ma :/ u nas !WICKER MAN pisze:Załatw jakiś lans-lokal przy deptaku w Sopocie lub lanego Troopera, a zainteresowanie będzie.Jack pisze:Chłopcy i Dziewczęta !! jeśli zainteresowanie jest tak małe jak to widać po tym temacie !! NIe będzie sensu sie tułać aż tam żeby pic fajnie w SWoim gronie Tylko sie znajdzie bliżej lokal dla grupki znajomych wiec JAK JEST !! JEst zainteresowanie czy BrakCOME ON ! Pisać ?
Pokombinuje jeszcze na szybko może coś blisko się znajdzie ! w bardziej atrakcyjnym i przystępnym miejscu !
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W Łodzi organizatorzy ściagaja Troopera na zamówienie, specjalnie na meet-up'a.Jack pisze:No na pewno niestety sie nie udało - W tym okresie Monciak w Sopocie wygląda jak jedna wielka imprezownia od lewej do prawej zapchana turystami i nawalonymi małolatami. i kazdy lokal będzie pełen.. a Troopera nie ma :/ u nas !WICKER MAN pisze:Załatw jakiś lans-lokal przy deptaku w Sopocie lub lanego Troopera, a zainteresowanie będzie.Jack pisze:Chłopcy i Dziewczęta !! jeśli zainteresowanie jest tak małe jak to widać po tym temacie !! NIe będzie sensu sie tułać aż tam żeby pic fajnie w SWoim gronie Tylko sie znajdzie bliżej lokal dla grupki znajomych wiec JAK JEST !! JEst zainteresowanie czy BrakCOME ON ! Pisać ?
Czy w Gdańsku badz Sopocie jest jakiś Irish Pub?
Dokładnie, muza Maiden bywała grana na meet-upach przed koncertami czasem, a na after party leciało raczej co popadnie, czasem się Maiden trafiło, ale nie było to grane specjalnie.
Połowa ludzi i tak kupuje browar i siedzi przed pubem, bo tam można pogadać łatwiej.
IMO nawet dobra impreza na plaży by się sprawdziła, jeśli tylko jakiś catering by był.
Połowa ludzi i tak kupuje browar i siedzi przed pubem, bo tam można pogadać łatwiej.
IMO nawet dobra impreza na plaży by się sprawdziła, jeśli tylko jakiś catering by był.
Jest jeden w Gdańsku głównym ale jest mega lansiarską imprezownią. ale mówie moze jeszcze sie coś urodzi a jak nie to sie zbierze i tez gdizes skoczy.
W Łodzi pub w którym jest meet miał Troopera a nie był sprowadzany przez organizatorów ;]
Stety ! Eclipce Inn Wygrał z tym
W Łodzi pub w którym jest meet miał Troopera a nie był sprowadzany przez organizatorów ;]
Stety ! Eclipce Inn Wygrał z tym
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Guinness za 12zł. 
Jestem za!
Jestem za!
pytanie do ktorej czynny w srodku tygodnia? moze bezpieczniej na lanserskich ulicach sopotu zostac? wieksze szanse ze bedzie otwarte dluzej cos.....
No i tam selekcja jest, mogą nie wpuścić bandy satanistów. 
chociaz kurde to polska, sa nocne sklepy alkohol zawsze sie znajdzie, gorzej ze u nas nie mozna pic bezstresowo na ulicy