Bardzo ciekaw też jestem grudniowego koncertu Black Sabbath z Ozzym, czy będą w stanie zbliżyć się do tego, co prezentowało H&H.
Najlepsze zespoły live
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

Re: Najlepsze zespoły live
Zdecydowanie trzy najlepsze formacje jakie widziałem na żywo to Heaven & Hell, Iron Maiden i Saxon - kolejność absolutnie dowolna
Trochę dalej z całą pewnością Metallica, Judas Priest, AC/DC i Blaze Bayley, który na żywo kopie dupę. A dalej to już wszystko inne między innymi Iced Earth, Megadeth Helloween, Gamma Ray czy Motorhead, czyli zespoły, które widziałem wiele razy, na które wybiorę się za każdym razem kiedy tylko zawitają do Polski, ale do ekstraklasy koncertowej ich z pewnością zaliczyć nie można.
Bardzo ciekaw też jestem grudniowego koncertu Black Sabbath z Ozzym, czy będą w stanie zbliżyć się do tego, co prezentowało H&H.
Re: Najlepsze zespoły live
Potwierdzam, H&H na żywo genialna sprawa. Na szczęście zdążyłem się załapać na ich ostatni koncert w Polsce, szkoda tylko że przy tak żenującej frekwencji.
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.