Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
+1Przepraszam., ale muszę się wciąć. Dyskusje o gustach, to obok dyskusji o planach i ideach jedne z ciekawszych rozmów.
dlatego pozwólcie, że zakończe tą dyskusjeA jak niektórzy nie potrafią dyskutować i tylko wyśmiewają czy obrażają innych...to tylko o nich źle świadczy
A widzisz, szkoda, bo np. dla mnie The Final Frontier (łącznie ze świetnym Satelite 15...) to numer 3 na albumie.dlatego pozwólcie, że zakończe tą dyskusjeja lubie TFF a ktoś inny nie no i luz
To daj tu całą listę po kolei, pośmiejemy się troszkęw porównaniu z resztą dałbym go gdzieś po środku. Nie jest genialnym kawałkiem ale jest fajny mimo przydługiego wstępu.

Dorosły (chyba) facet ma problemy z zaakceptowaniem faktu, że ktoś woli inną piosenkę niż on. You must be fun at parties.To daj tu całą listę po kolei, pośmiejemy się troszkę

Nowa twórczość jest taka świeższa, ale szczerze mówiąc to wejście instrumentalne w DoD jest tak urzekające, że nie da się oprzećJa oddałem głos na DoD. Długo zastanawiałem się na SSOASS. Jest on dużo bardziej majestatyczny i w ogóle ale zarówno wokalnie jak i instrumentalnie bardziej mi się podoba nowsza twórczość.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości