Wyskakuje mi, że podany kod jest nieprawidłowyRaShton pisze:Trzymajcie kod: 2yf6xrt6 i pobierajcie. Kod do sendspace naturalnie
Koncert Iron Maiden Łódź 03.07.2013
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Koncert Iron Maiden Łódź 03.07.2013
Ja w końcu poświęciłem 2 zł, bo ciągle zajęte niby serwery są, a tak wszystko idzie pełną prędkością i za godzinkę już będzie pobrane
a przy okazji pozostali mogą skorzystać. Kod prawdopodobnie aktywny będzie do jutra do 13, jeśli rzeczywiście aktywne są 24 godziny
No, nie hulo 
Dziwne, u mnie jest napisane że: "Ważność Twojego kodu wygaśnie za: 21 godzin 39 minut 12 sekund. " , a na dodatek było "Otrzymany kod pozwala na pobieranie plików przez godziny.
Ten multikod magą wykorzystać w tym czasie także twoi znajomi!" więc nie bardzo wiem czemu tak jest. Może spróbujcie ręcznie wpisać
Ten multikod magą wykorzystać w tym czasie także twoi znajomi!" więc nie bardzo wiem czemu tak jest. Może spróbujcie ręcznie wpisać
wszystkie części po za part 5 pobrałem z sendspace za darmo.
part5 miała być płatna więc pobrałem z speedy również za darmo, zmieniłem nazwę pod pozostałe części i hulo
eleganckie dvd z menu itd
part5 miała być płatna więc pobrałem z speedy również za darmo, zmieniłem nazwę pod pozostałe części i hulo
Chciałem upnąć na inne serwery, niestety nie da się
Co do zawartości, nie powiem, jestem pod wrażeniem, audio świetne, wideo trochę gorsze ale i tak niezłe, dzięki wielkie Jojo
Co do zawartości, nie powiem, jestem pod wrażeniem, audio świetne, wideo trochę gorsze ale i tak niezłe, dzięki wielkie Jojo
fakt, że szacun - miodzio nagranie - właśnie oglądam 
można prosić o re upload części 1,2,5 ?
Albo w ogóle wrzucić gdzieś w całości? 
Jutro mogę powoli wrzucać, ale to naprawdę powoli będzie, niestety za słabe łącze i 3-4 godziny jeden part będzie wrzucać, dobrze jakby ktoś jeszcze wrzucał, wszyscy na jeden serwer, to będzie szybciej 
Ja pobrałem to podobnie, z tym że pierwszy part sendspace, a resztę ze speedy. Podmieniłem nazwę (rar) na końcu, i wszystko graBudziol pisze:wszystkie części po za part 5 pobrałem z sendspace za darmo.
coś się stało że się zepsuło i uszkodzony mam jeden z plików, potrzebuje tylko 3 część
poratujcie proszę
- Mercenary155
- -#Invader

No to sms za 9 zł wysłany i pobieramy 
- eddiepoland
- -#Prodigal son

Dzięki, pobrane! Jakość całkiem niezła, zwłaszcza dźwięku. Obraz też nie najgorszy, szkoda że zeskalowany do PAL 4:3.
Gdyby ktoś potrzebował - kod do pobrania z sendspace ważny przez następne 48h:
Gdyby ktoś potrzebował - kod do pobrania z sendspace ważny przez następne 48h:
Kod: Zaznacz cały
kxlt59taRe: Koncert Iron Maiden Łódź 03.07.2013
Skoro nie wiesz to dlaczego wykorzystałeś!?szef pisze:Nie wiem czy moglem grafike wykorzystac.
Spoko szefie, nie mam Ci tego za złe.
eddiepoland, dzięki za kod. I dzięki tym którzy udostepnili to nagranie. Będzie co powspominać.
@jojo81, wielkie dzięki za materiał
@eddiepoland, podziękowania za udostępnienie kodu
Ściągnąłem, wypaliłem, gra i trąbi. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością dźwięku - jednak na trybunach słychać było o niebo lepiej niż na płycie.
Czy jest też dostępny boot audio z tego gigu?
@eddiepoland, podziękowania za udostępnienie kodu
Ściągnąłem, wypaliłem, gra i trąbi. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością dźwięku - jednak na trybunach słychać było o niebo lepiej niż na płycie.
Czy jest też dostępny boot audio z tego gigu?
Zapewne pojawi się w nieokreślonej przyszłości wersja Multicama z Łodzi, dzięki @Ferrari, który to wszystko ogarnia. Jakością audio sam jestem zaskoczony, szczególnie przy negatywnych opiniach z płyty.
Wersja ta została udostępniona tak na szybko, by spełnić oczekiwania co niektórych spragnionych, a na finalną należy jeszcze poczekać.
Wersja ta została udostępniona tak na szybko, by spełnić oczekiwania co niektórych spragnionych, a na finalną należy jeszcze poczekać.
Your time will come.
Nie do końca. Byłem na trybunach, niedaleko miejsca nagrania i moja opinia o nagłośnieniu jest bardzo negatywna. Mikrofon kamery filtruje dźwiek i IMO nie ma co wyciągać wniosków o dźwięku w hali z nagrania;)Ściągnąłem, wypaliłem, gra i trąbi. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością dźwięku - jednak na trybunach słychać było o niebo lepiej niż na płycie.
Niemniej się zgadzam i pisałem już tutaj - jakość dźwięku na nagraniu bardzo fajna:)
I ja pobieram, bardzo dziękuję za wrzucenia i za podanie kodu!
Fajna pamiątka, tym bardziej, że sądząc po zdjęciach, siedziałem na trybunie gdzieś w okolicach kamerującego. I tutaj uwaga odnośnie brzmienia - nie oceniam jakie jest w nagraniu, bo dopiero kończę ściągać przedostatnią część, ale jeśli jest dobre, to faktycznie, tak jak pisze Barsiarz, mikrofon z kamery mógł trochę filtrować dźwięk, bo ja siedząc po tej samej stronie i wysokości, jedynie trochę bliżej sceny, miałem powody do narzekania na dźwięk.
Przy okazji, są jakieś podobnego typu nagrania z koncertów Maiden w 2008 i 2011?
Przy okazji, są jakieś podobnego typu nagrania z koncertów Maiden w 2008 i 2011?
Pewnie macie rację. Ja stałem w tylnej części płyty i dźwięk był całkowicie nieselektywny, gadek Bruce'a w ogóle nie byłem w stanie zrozumieć, a gitary miały koszmarny, brzęczący przester. Myślałem, że może na miejscach siedzących było lepiej.