Deleted User 804 pisze:póki co tylko to nominacje na głosowanie jeszcze trochę musisz poczekać
Nominacje - Miss Sanktuarium
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nominacje - Miss Sanktuarium
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Głos nominujący, kurde.Deleted User 804 pisze:póki co tylko to nominacjeZakkahletz pisze:Wybór stał się trudny ze względu na nieoczekiwany urodzaj fotek, ale decyzję trzeba podjąć po męsku, więc mój głos dostaje flightoficarus.na głosowanie jeszcze trochę musisz poczekać
Nominacja dla Mili 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Szit, czuję się rozerwany więc konsekwentnie i żeby było po równo to oddaję głos na wszystkie 
TO NIE JEST JESZCZE GŁOSOWANIE

Ale ja oddaję nominację na wszystkie 
Nie można, zresztą i tak już chyba wszystkie Panie dostały nominacje więc możesz se nominować dalej 
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
Mila - miejsce z Twojego zdjęcia to jakiś zamek? Może Grodno (Zagórze śl.) albo Grodziec (na Dolnym Śląsku)?
"Still my heart calculate and pray"
a nie jest to przypadkiem zamek w Ogrodzieńcu ?
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Metallica 19.05 ; Garbage 30.05(?) ;Savatage + 11.08
Nie wiem jak Wy panowie, ale ja będę miał problem z wyborem naszej Miss.
Poziom jest bardzo wysoki, jakby któraś z naszych użytkowniczek mieszkała w ZG, to bym na kawę zaprosił. 
To nie demokracja, ale własność prywatna, produkcja i dobrowolna wymiana są źródłem dobrobytu.
a za odpowiedź rozumiem, że dostanę głos?Hospes pisze:Mila - miejsce z Twojego zdjęcia to jakiś zamek? Może Grodno (Zagórze śl.) albo Grodziec (na Dolnym Śląsku)?
zdjęcie było zrobione w Ripley's Believe It or Not! Times Square, gdzie byłam przy okazji trasy zeszłorocznej Maiden
Mila - dzięki za odpowiedź. A tych, którzy lubią zamki, zachęcam do odwiedzenia wspomnianych przeze mnie miejsc - tam można właśnie obejrzeć takie "urządzenia" jak żelazna dziewica, jak również i inne wykorzystywane niegdyś do wydobywania informacji
rzecz jasna nie tylko dla takich ekspozycji warto.
Głos masz zagwarantowany
ech, to kupczenie

Głos masz zagwarantowany
ech, to kupczenie
"Still my heart calculate and pray"