Chyba Stefan FriedmanSoloist pisze:wcześniej figurował w pierwszym poście Marty Friedman... trudno.DeJMIeN Wielki pisze:zalecam uważne czytanieSoloist pisze:
Marty Friedman live... oooo tak! Błagam o Tornado Of Souls i jedną z 3 najlepszych solówek ever.![]()
Skład fajny, szkoda że bez Halforda który był na tym w Rosji. Ale raczej się nie wybiorę
26-28/03/2014 - Metal All Star Tour - Łódź/Gdańsk [ODWOŁANE]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: 26-28/03/2014 - Metal All Star Tour - Łódź/Gdańsk [ODWOŁANE]
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Special Guest Vince Neil will also be appearing at the Metal All Stars shows on
March 26 - Lodz Poland
March 28 - Gdansk Poland
March 26 - Lodz Poland
March 28 - Gdansk Poland
No to teraz jadęyankes pisze:Special Guest Vince Neil will also be appearing at the Metal All Stars shows
I'M WRECK, I'M SLEAZE, I'M ROCK N'ROLL DISEASE!
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=MO8dP0pPpjQ
Teraz czas na niego - są spore szanse, ale negocjacje trwają.
Teraz czas na niego - są spore szanse, ale negocjacje trwają.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Wielka niespodzianka dla 'metalowców. Czyżby nowe miejsce pielgrzymek ?
Jaworzno: Rondo Jeffa Hannemana
Przez rok rondo w centrum Jaworzna będzie nosić nazwę Jeffa Hannemana, zmarłego w maju 2013 roku gitarzystę grupy Slayer.

Przez rok rondo w centrum Jaworzna będzie nosić nazwę Jeffa Hannemana, zmarłego w maju 2013 roku gitarzystę grupy Slayer.
Rewelacjathekingcrimson pisze:Wielka niespodzianka dla 'metalowców. Czyżby nowe miejsce pielgrzymek ?![]()
Obrazek
Night Mistress Fan Club Łódź
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Jako ciekawostka. Nie samymi koncertami człek żyje.
Ciekawa inicjatywa - i za 15 tys - IDEALNA reklama miasta. Wystarczy chcieć - a przy okazji wybudować na początek jakąs "salę" na "akustyki" i kto wie, - mogłoby być nowe miejsce na coroczne imprezy.
Poniosła mnie wyobrażnia. Ale wszystko możliwe.
Ciekawa inicjatywa - i za 15 tys - IDEALNA reklama miasta. Wystarczy chcieć - a przy okazji wybudować na początek jakąs "salę" na "akustyki" i kto wie, - mogłoby być nowe miejsce na coroczne imprezy.
o ja, SZACUN!thekingcrimson pisze:Wielka niespodzianka dla 'metalowców. Czyżby nowe miejsce pielgrzymek ?![]()
Obrazek
Pogratulować pomysłodawcom i władzom Jaworzna. U nas w Łodzi nie ma na takie coś szansy, ale na skwer i pomnik Kaczyńskiego jak najbardziejthekingcrimson pisze:Jako ciekawostka. Nie samymi koncertami człek żyje.![]()
Ciekawa inicjatywa - i za 15 tys - IDEALNA reklama miasta. Wystarczy chcieć - a przy okazji wybudować na początek jakąs "salę" na "akustyki" i kto wie, - mogłoby być nowe miejsce na coroczne imprezy.![]()
Night Mistress Fan Club Łódź
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Nie zdziwię się jak trasa zostanie przeniesiona do klubów, bo na wypełnienie choćby w połowie tych hal raczej bym nie liczył patrząc na aktualną sprzedaż biletów...

To do przewidzenia było...
RALF pisze:To do przewidzenia było...
ok, co z biletami. Przeniosą do hal, ale w miastach "gospodarzach", bo jeśli tak to mi wisi, ale jak będę musiał jechać dalej niż do Pabianic to mnie to je... Chociaż hal w Łodzi bez liku, ot Pałac Sportu.WICKER MAN pisze:Nie zdziwię się jak trasa zostanie przeniesiona do klubów, bo na wypełnienie choćby w połowie tych hal raczej bym nie liczył patrząc na aktualną sprzedaż biletów...![]()
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Źródło zbliżone do organizatora
poinformowało mnie, że żadna z tych sztuk NIE zostanie odwołana ani przeniesiona (w inne miejsce ani na inny dzień). Niebawem rusza duża kampania promo: billboardy, citylighty, plakaty, spoty, konkursy etc.
Na eventimie wisi info, że jednak odwołane.
Ktoś wie coś więcej?
Ktoś wie coś więcej?
Prawdopodobnie bardzo niska sprzedaż. To się do Stodoły nadawałao a nie na takie areny!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jakoś mnie to nie dziwi... Gigantyczne hale, line-up co najwyżej przeciętny (największe nazwiska jak Halford czy Araya w ogóle nie potwierdziły udziału w tym projekcie) i zero promocji w mediach - to nie miało prawda się udać... Nie dziwię się jak odwołają całą trasę, bo podejrzewam, że w innych krajach sprzedaż także mogła być daleka od zadowalającej...RALF pisze:Prawdopodobnie bardzo niska sprzedaż. To się do Stodoły nadawałao a nie na takie areny!
Re: 26 i 28/03/2014 - Metal All Star Tour - Łódź/Gdańsk
a wyszedł śmierdzący pierd :///qracoss pisze: zapowiada sie mega wypierd
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na stronie Eventimu obydwie sztuki odwołane.
Echhhh, gdyby zrobili je w tych samych regionach, ale np. w Wytwórni i Stoczni, wszystko mogłoby potoczyć się inaczej. Poza tym było zbyt dużo zamieszania informacyjnego, co nikomu nie służy. Chyba z całej trasy ostanie się kilka sztuk - albo całą odwołają. Przykre. A jeszcze 10 dni temu przedstawiciel organizatora w rozmowie ze mną zarzekał się, że na 100% obie sztuki odbędą się zgodnie z planem...
Firma MJM Music PL z przykrością informuje, że z przyczyn od niej niezależnych zmuszona jest odwołać koncerty z cyklu METAL ALL STARS, które miały się odbyć 26 marca w Atlas Arenie w Łodzi i 28 marca w Ergo Arenie w Gdańsku/Sopocie.
Zwrot pieniędzy za bilety można dokonać w miejscu ich zakupu.
Za wszelkie utrudnienia bardzo przepraszamy.
Zwrot pieniędzy za bilety można dokonać w miejscu ich zakupu.
Za wszelkie utrudnienia bardzo przepraszamy.
czyli kaj, bo ja brałem z netu?yankes pisze: Zwrot pieniędzy za bilety można dokonać w miejscu ich zakupu.