POZnan* 2014 MEET-UP 24 CZERWCA
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: POZnan* 2014 MEET-UP 24 CZERWCA
Oj dobrze dobrze, wyraźnie zaznaczyłem że "jeśli nie masz żadnego kumpla do obdarowania" 
Wydra ustąpiłbyś pola nam nowicjuszom
.
na stronie wciąż niedostępne i napisane, że losowanie w kwietniuzgo pisze: W ogóle kiedy losowanie? Wie ktoś?
Rok temu też wcześniej mówiłem, że oddam:) I wygrałem to w tym roku będzie tak samowydra77 pisze:A juz wygrales?
To dawaj
Mam tylko nadzieję, że będzie darmowy Trooper przed gigiem, a nie żywiec jak rok temu
Spoczko. Żartowałem tylko. Ja sobie załatwięMichał pisze:Wydra ustąpiłbyś pola nam nowicjuszom.
Nie no byłeś pierwszywydra77 pisze:Spoczko. Żartowałem tylko. Ja sobie załatwięMichał pisze:Wydra ustąpiłbyś pola nam nowicjuszom.
Ja też biorę udział w losowaniu ale w swoje szczęście nie wierzę :/
Dla mnie i moich ludzi otwarta od 12 (po koziołkach)Emilio pisze:A od kiedy Kultowa jest od 13 otwarta? Czy tego dnia specjalnie wcześniej?Bedę wcześnie w Poznaniu, więc może wpadnę na lampkę wina
To moze sie zalapiemila pisze:Dla mnie i moich ludzi otwarta od 12 (po koziołkach)Emilio pisze:A od kiedy Kultowa jest od 13 otwarta? Czy tego dnia specjalnie wcześniej?Bedę wcześnie w Poznaniu, więc może wpadnę na lampkę wina
Chętnie z kumplami wpadniemy po koncercie na piwko
Bardzo fajna akcja. Ochłonąć po koncercie Ironów w doborowym towarzystwie
Mam jeszcze pytanko. Może głupie, ale czy z dworca głównego bez problemu przedostanę się mpkiem na stadion? Może wyrusza ktoś również z Torunia we wtorek rano do Poznania pociągiem?
Zawsze to raźniej i weselej jechać z kimś niż samej, reszta mojej ekipy dopiero dołączy przy stadionie, inny kierunek Polski 
- Emilio
- -#Lord of the flies

z dworca to sobie spacerkiem dojdziesz bez pomocy tramwaju, dość blisko jest 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
A no to fajnie
. Będę iść zatem za tłumem w koszulkach Ironów 
Z głownego na Inea Stadion sa 4 km. Z Przystanku Most Dworcowy badz Poznań Główny bezpośrednio jedzie tylko jeden tramwaj nr 6. Dlatego zalecam przejsc jakies 400 m dalej na przystanek Bałtyk, ponieważ z niego jada juz 3 tramwaje.
https://maps.google.pl/maps?saddr=Bukow ... 6&t=m&z=16
https://maps.google.pl/maps?saddr=Bukow ... 6&t=m&z=16
- Emilio
- -#Lord of the flies

4 km ale droga prosta jak drut a przy ładnej pogodzie szkoda jechać tramwajem 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Bardzo możliwe, że ze swoimi znajomymi będziemy wyjeżdżać z Torunia pociągiem. Także jak coś to się jeszcze zgadamy.ir0nka94 pisze:Może wyrusza ktoś również z Torunia we wtorek rano do Poznania pociągiem?
okdiego pisze:Bardzo możliwe, że ze swoimi znajomymi będziemy wyjeżdżać z Torunia pociągiem. Także jak coś to się jeszcze zgadamy.ir0nka94 pisze:Może wyrusza ktoś również z Torunia we wtorek rano do Poznania pociągiem?
Skoro wyjezdzasz z Torunia rano to pewnie bedzie juz w Poznaniu kolo poludnia.ir0nka94 pisze:Chętnie z kumplami wpadniemy po koncercie na piwkoBardzo fajna akcja. Ochłonąć po koncercie Ironów w doborowym towarzystwie
Mam jeszcze pytanko. Może głupie, ale czy z dworca głównego bez problemu przedostanę się mpkiem na stadion? Może wyrusza ktoś również z Torunia we wtorek rano do Poznania pociągiem?
Zawsze to raźniej i weselej jechać z kimś niż samej, reszta mojej ekipy dopiero dołączy przy stadionie, inny kierunek Polski
To wpadnij od razu do Kultowej. Bedzie fajna impreza z muza Ironów na ekranie, Trooperkiem itp.
Koło 11 powinnam być w Poznaniu już.
Ostatnio zmieniony wt maja 27, 2014 7:48 am przez ir0nka94, łącznie zmieniany 1 raz.
- Emilio
- -#Lord of the flies

To jest na rynku, centrum miasta, nie da się nie trafić 
No to spoko