Pierwszy raz na koncercie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
kielbik619
- -#Prowler

Re: Pierwszy raz na koncercie
A no i jeżeli chodzi o plecak, wszyscy piszecie o płycie, a ja tymczasem mam bilet na GC(zapomnialem o tym wspomnieć). Jak to się sprawi, jak wejde na GC z plecakiem. W plecaku oczywiście jakaś buteleczka z wodą, może jakiś kawałek ubrania. I właśnie to samo pytanie, czy na GC jest różnica czy wejdę na 17 czy 18?
-
Deleted User 2868
Różnica będzie taka, że o 18 będzie już więcej ludzi stało w GC. 
Wyciąg z regulaminu INEA Stadion dla imprez masowych (koncertów):
to litrowy lub dwulitrowy karton soku będę mógł wnieść ?8. Zabrania się wnoszenia i posiadania na terenie Stadionu:
c) butelek szklanych i plastikowych, puszek, kijów, kamieni, instrumentów z napędem mechanicznym, itp.
holy smoke
Jak jechałem na openera pisało dokładnie to samo a ludzi z kartonami soku się czepiali :p....nieca pisze:Wyciąg z regulaminu INEA Stadion dla imprez masowych (koncertów):to litrowy lub dwulitrowy karton soku będę mógł wnieść ?8. Zabrania się wnoszenia i posiadania na terenie Stadionu:
c) butelek szklanych i plastikowych, puszek, kijów, kamieni, instrumentów z napędem mechanicznym, itp.
Nawet jak w Gdyni kursowały specjalne openerowe autobusy i przy przystanku rozdawali wodę dla openerowiczów to kazali wyrzucać całą wodę a to czy miały zakrętkę czy nie znaczenia nie miało :p. Radziłbym ci zadzwonić się spytać bo jeden ochroniarz może pozwalić a drugi nie.
Jestem ciekaw jak będą przeszukiwali ludzi
jeśli tylko nie schowasz w nim instrumentu z napędem mechanicznym to nie ma sprawy ;Dnieca pisze: Wyciąg z regulaminu INEA Stadion dla imprez masowych (koncertów):
Cytat:
8. Zabrania się wnoszenia i posiadania na terenie Stadionu:
to litrowy lub dwulitrowy karton soku będę mógł wnieść
- Emilio
- -#Lord of the flies

Czyli można wziąć wino w kartonie, na to nigdy nie wpadłem 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."