Tak, niespodzianki, takie jak standardowy koncert ManowarZakkahletz pisze:www.youtube.com/watch?v=TnTtq5D5j50
16/01/2016 - ManOwaR - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 16/01/2016 - ManOwaR - Warszawa
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Nie każdy jest takim "specjalistą" od koncertów tego zespołu jak Ty i nie każdy musi wiedzieć, jakie niespodzianki są na ich występach. To po pierwsze. Po drugie: koncerty są organizowane też po to, aby z twórczością zespołu zapoznały się rónież osoby, które mogą ich nie słuchać bądź nie znać. Artyści lubią zdobywać nowych fanów, a nie grać ciągle dla tych samych. A po trzecie i ostatnie: nie jestem fanem MJM Prestige, ale zapewniam Cię, że dadzą sobie doskonale radę jeśli nawet będą pod "kreską" z tym koncertem. Działalność agencji koncertowej polega na obracaniu pieniędzmi: tu stracą, na kolejnym koncercie zarobią. Tym bardziej, że często zespoły są "sprzedawane" lokalnym promotorom w pakietach.
Swoją drogą, czy ktoś może zna uzasadnienie: po co być NAJGŁOŚNIEJSZYM zespołem świata?
Dostali jakąś łapówkę od laryngologów i producentów aparatów słuchowych ??
Dostali jakąś łapówkę od laryngologów i producentów aparatów słuchowych ??
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
O właśnie, też o to chciałem zapytaćkrusejder pisze:Swoją drogą, czy ktoś może zna uzasadnienie: po co być NAJGŁOŚNIEJSZYM zespołem świata?
Żeby było co napisać w biogramie...
-
Deleted User 4876
ja w każdym razie dostałem zapalenia ucha po ostatnim ich koncercie, boli jak skur$%$... hm no ale jak sie stoi 2 metry od kolumny to się ma swoje :-/
Ja sie tak załatwiłem 8 lat temu na Budgie pod głośnikiem :/...Do tej pory mam problemy z uszami i chodzę na koncerty w zatyczkach..Lepiej uważać.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ta pseudoreklamówka, do której linka zapodałem robi wszystko, tylko nie zachęca do kupienia biletów. Himalaje amatorszczyzny.Pablo1919 pisze:A jak słyszę tych pozerów z rblTV to aż mnie skręca. Jaki organizator, taki i ten syfiasy klip promujący. Komu się będzie chciało bulić 3 stówy na ten koncert, jak za miedzą za 100zł można zobaczyć. Liczę że MJM przejedzie się po całości na tym koncercie i frekwencja będzie mizerna
A propos Budgie, to trochę się zdziwiłem, jak Dave Mustaine niedawno napisał, że uwielbia ten zespół.
Było to jeszcze w 1998 r. , gdy zrobiłem dzień po dniu koncerty Dickinsona i Paradise Lost. Potem przez min. dwa dni coś mi w uszach dzwoniło, przeraziłem się nie na żarty.mic7 pisze: chodzę na koncerty w zatyczkach..Lepiej uważać.
Też chodzę w zatyczkach, a przynajmniej z zatyczkami. Jak się robi ca. 30 gigów rocznie, to jest po prostu konieczność.
Parę lat temu robiłem badania słuchu do pracy i mi wyszło, że wszystko znacznie powyżej norm. No i tak trzymać!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

Biorąc pod uwagę lokalizację i ceny, ciekaw jestem czy się sprzeda chociaż z tysiąc wejściówek 
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

A co ma lokalizacja do tego? Jeśli wierzyć Eventim.pl, to trbuny vis a vis sceny są już wyprzedane.
-
Deleted User 2259
Pytanie mam, bo to mój pierwszy ich koncert. Wybieram się z dzieckiem lat 14, zawsze chodzimy na GC. Myslicie, że w miarę bezpiecznie będzie? W sensie czy dużo ludzi, czy z tyłu GC można będzie spokojnie stanąć.
Dziękuję z góry
Dziękuję z góry
Będzie bezpiecznie, ale dla dzieciaka wziąłbym zatyczki do uszu.
Zatyczki mam w planach, dzięki:)
Stopery do uszu koniecznie. To zespół przegięty również pod względem poziomu dźwięku, przynajmniej tak było w Spodku 
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

W Spodku byłem na trybunach i był to dla mnie jeden z najcichszych koncertów halowych jakie oglądałem 
Nie wiem, na jakich innych koncertach bywałeś, ale dla mnie - też na trybunach - był jednym z najgłośniejszych
Przy okazji, zespół słynie z przesady również na tym polu.
A osoba pytająca o poziom dźwięku - weź stopery, co najwyżej ich nie użyjesz
A osoba pytająca o poziom dźwięku - weź stopery, co najwyżej ich nie użyjesz
-
Deleted User 2868
Sprzedam taniej bilet na płytę - więcej info na priv.