Mam nadzieję, że ceny nie będą jakieś z kosmosu... w końcu Live Nation tego koncertu nie robi.
25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 25/06/2016 - David Gilmour - Wrocław
Dobrze, że to jest sobota i nie trzeba brać wolnego
Mam nadzieję, że ceny nie będą jakieś z kosmosu... w końcu Live Nation tego koncertu nie robi.
https://www.last.fm/user/kamooo
Na pewno będzie drogo. W tym wypadku nie ma to dla mnie znaczenia
i tak będę z ekipą krośnieńsko-gorlicką 
-
Deleted User 4876
No tylko lipa ,że bilet do RAH w 1 rzędzie plus przelot do Lądka w 2 strony może kosztować w sumie mniej niż jakaś zacna miejscówka we Wrocku.. ale cóż bywa.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Raczej razem jednak.The Burczax pisze:Spodziewałbym się raczej gościnnego występu niż całkowitego koncertu razem.Zakkahletz pisze:WHY?Kuki91 pisze:Z tego co czytałem na polskich stronach, to ma być wspólny koncert z Leszkiem MożdżeremJeżeli dyrektor Impartu na to ciśnie, to jest duże ryzyko takiego myku. Mam nadzieję, że Gilmour się na to nie zgodzi, chociaż Możdżer już zagrał gościnnie na koncercie Davida w Stoczni Gdańskiej w 2006 r.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Czy do czasu sprzedaży biletów będą jakieś informacje na temat udziału Możdżera w tym koncercie, czy każdy dowie się dopiero w trakcie trwania koncertu ?
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Jak tam Panowie - jakieś informacje o biletach wpadły ?
Na stronie DG nie ma wzmianki o koncercie w Polsce.
Na stronie DG nie ma wzmianki o koncercie w Polsce.
-
Deleted User 2259
Ja widzę, ze jest w rozpisce trasy, ale info o biletach zadnych.
Info o biletach ma się pojawić w połowie stycznia, więc jeszcze daleko.
-
Deleted User 4876
link?Invader pisze:Ja widzę, ze jest w rozpisce trasy, ale info o biletach zadnych.
Ostatni post Davida na fb.
"During David Gilmour's 2015 Rattle That Lock tour, Polly Samson took a number of pictures from various vantage points. If you saw one of the shows last year, or are looking forward to this year's shows in North America or Europe (the four shows in London, and the show in Poland), check out her great pictures at https://www.instagram.com/pollysamsonrtl/"
więc czy jest w rozpisce, czy nie, nie ma znaczenia. Koncert w Polsce będzie.
"During David Gilmour's 2015 Rattle That Lock tour, Polly Samson took a number of pictures from various vantage points. If you saw one of the shows last year, or are looking forward to this year's shows in North America or Europe (the four shows in London, and the show in Poland), check out her great pictures at https://www.instagram.com/pollysamsonrtl/"
więc czy jest w rozpisce, czy nie, nie ma znaczenia. Koncert w Polsce będzie.
-
Deleted User 2259
Link to sobie szukaj na jego stroncethorgal_30 pisze:link?Invader pisze:Ja widzę, ze jest w rozpisce trasy, ale info o biletach zadnych.
-
Deleted User 4876
No właśnie na OFICJALNEJ STRONIE DAVIDA nie ma wzmianki żadnej o tym koncercie ( albo przynajmniej ja nie potrafię jej odnaleźć) natomiast jesli podajesz na forum jakąś informację to na pytanie o źródło wypada odpowiedzieć, a nie w sposób arogancki odpisywać, no chyba że dla Ciebie forum to miejsce "wyżycia się" nie zaś takie, w którym wymienia się poglądy, informacje, źródła.Invader pisze:Link to sobie szukaj na jego stroncethorgal_30 pisze:link?Invader pisze:Ja widzę, ze jest w rozpisce trasy, ale info o biletach zadnych.
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Dzięki chłopaki za odpowiedzi. Dajcie tutaj cynk jak już wpadną informację. Musze kasę przyszykować odpowiednio wcześniej.
Nie korzystam z portali społecznościowych, - więc proszę o wyrozumienie. Nie każdy lubi "grzebać w osobistych śmieciach lub dzielić się nimi".
Póki co wpadł FAN ALLERT D. Gilmoura - więc coś się szykuje na dniach.
Nie korzystam z portali społecznościowych, - więc proszę o wyrozumienie. Nie każdy lubi "grzebać w osobistych śmieciach lub dzielić się nimi".
Póki co wpadł FAN ALLERT D. Gilmoura - więc coś się szykuje na dniach.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Wygląda na to, że koncert odbędzie się jednak pl. Wolności przed Narodowym Forum Muzyki, a więc miejscówka totalnie z dupy - to już chyba Stadion Miejski byłby lepszy. 
http://www.wroclaw.pl/go/wydarzenia/muz ... -wroclawiu

http://www.wroclaw.pl/go/wydarzenia/muz ... -wroclawiu
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Czyli co, będzie darmowy? Czy będą próbowali nie wpuścić na otwarty plac? 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

A na rynku miał być darmowy?Shedao Shai pisze:Czyli co, będzie darmowy? Czy będą próbowali nie wpuścić na otwarty plac?
Wicker pewnie ma racje. Ogrodzą siatką i tj. było w Puli we wrześniu zasłonią siatkę czarnymi matami, żeby nic nie można było zobaczyć za free.
Czy duży jest ten plac, bo mi na wielki nie wygląda... jak zrobią miejsca siedzące, to będzie kilka tysi.
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Myślę, że z 10.000 spokojnie tam wepchną... Plac jest spory. Problemem mogą być windy na podziemny parking, które są rozsiane na całym placu.RALF pisze:Czy duży jest ten plac, bo mi na wielki nie wygląda... jak zrobią miejsca siedzące, to będzie kilka tysi.
A mieszkańcy okolicznych kamienic i tak będą mieli koncert za free.
To bilety tanie nie będą...