20/06/2017 - Guns N' Roses - Gdańsk
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: xx/xx/2017 - Guns N' Roses - Warszawa
Nie byłem na DM, Rihannie ani Coldplay, więc ciężko mi ocenić. Ale na ACDC i Metallice było słabo (chociaż na ACDC udało mi się znaleźć nie najgorsze miejsce). I oczywiście cieszę się, że dużo się dzieje - stadion musi zarabiać, bo inaczej będą go utrzymywać z naszych podatków, no a poza tym byłem tam na kilku fajnych imprezach/wystawach. Niestety u nas wciąż popyt na takie imprezy jest zbyt mały, żeby zapełnić nimi 4 stadiony z euro + kilka mniejszych (chociaż na części odbywają się mecze ligowe, więc jednak coś się dzieje). A niedługo dojdzie Śląski.
A wracając do tematu, widziałem G'n'R na Legii (o ile pamiętam dwóch ich tam było) i Slasha, więc jak przyjadą w komplecie, to na pewno się ruszę niezależnie od miejsca.
A wracając do tematu, widziałem G'n'R na Legii (o ile pamiętam dwóch ich tam było) i Slasha, więc jak przyjadą w komplecie, to na pewno się ruszę niezależnie od miejsca.
Zgadza się ,przed chwilą potwierdzili.SOBER1Z pisze:MMP, ciekaweJuż jutro ogłosimy nowe koncerty - 1 zespół, 2 areny, tysiące fanów! Taki jest nasz plan
Chociaż może o Deep Purple chodzi
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- thekingcrimson
- -#Ancient mariner

Jak widac nie potwierdzily sie pogloski.scorpio pisze:http://www.flickofthefinger.co.uk/gig-a ... med-dates/
Według tych info 17 czerwca Warszawa Stadion
Może od poniedziałku zaczną ogłaszać.
Bilbao 30.05
Poniedziałek najpewniej bo od piątku rusza sprzedaż. Tixy PODOBNO w przedziale 100-300 euro
Poniedziałek najpewniej bo od piątku rusza sprzedaż. Tixy PODOBNO w przedziale 100-300 euro
Kusy pisze:Bilbao 30.05
Narodowy zarabia na siebie od zeszłego roku bodajże. Ten rok również zamkną na plusie. To chyba jeden z 4 stadionów wybudowanych na euro, który sobie radzi dobrze finansowo. I koncerty to drobny ułamek przychodów. Lwią część generują targi, wynajem przestrzeni na imprezy firmowe itp itd. Tam ciągle coś się dziejepz pisze:Pewnie, że musi się tam dużo dziać. W końcu kosztował kupę kasy, a utrzymanie też nie jest tanie. I zdaje się, że jest nieźle pod tym względem: koncerty, mecze reprezentacji, lodowisko na zimę, wystawy, jakieś targi. Szkoda tylko, że z akustyką na koncertach jest jak jest.
A co Gunsów to odpuszczam ten koncert (chyba, ze jakims cudem bilet mi z nieba spadnie to sie przejde). Nigdy nie byłem fanem grubego i Slasha. A już na pewno nie dałbym za nich około paruset złotych.
https://www.last.fm/user/kamooo
offtopując delikatnie, nie chce ktoś Slashowego World on fire z autografem? http://allegro.pl/show_item.php?item=6633339068#thumb/1
To samo. Od kiedy gruby "śpiewa" w AC/DC to nawet większego wstrętu do niego nabrałem.kam pisze:A co Gunsów to odpuszczam ten koncert (chyba, ze jakims cudem bilet mi z nieba spadnie to sie przejde). Nigdy nie byłem fanem grubego i Slasha. A już na pewno nie dałbym za nich około paruset złotych.
Gdyby ceny były znośne to można pomyśleć ale 400-500zł (jeśli takie będą ) to nie dam.Byłem 10 lat temu jak grali na Legii (wiem ,że Axl bez Slasha i Duffa) i jakoś mi to do tej pory wystarczy 
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
20.06 Stadion Energa Gdańsk
Potwierdziło Live Nation
Trybuny Premium
456,00 PLN
Trybuny Dolne
337,00 PLN
Trybuny Górne
337,00 PLN
Golden Circle Early Entrance
456,00 PLN
Golden Circle
356,00 PLN
Płyta [GA]
256,00 PLN
Trybuny Górne - nienumerowane
227,00 PLN
Potwierdziło Live Nation
Trybuny Premium
456,00 PLN
Trybuny Dolne
337,00 PLN
Trybuny Górne
337,00 PLN
Golden Circle Early Entrance
456,00 PLN
Golden Circle
356,00 PLN
Płyta [GA]
256,00 PLN
Trybuny Górne - nienumerowane
227,00 PLN
6 zł drożej niż AC/DC i Black Sabbath, subtelnie XD
Ma ktoś dokładniejsze ceny na Pragę?
Gdańsk w środku sesji...
Gdańsk w środku sesji...
Sesja u nas przecież od 23.06zgo pisze:Gdańsk w środku sesji...
Kto pierwszy, ten lepszy, bilety zejdą na dniach!
1490 - 3590 Kčzgo pisze:Ma ktoś dokładniejsze ceny na Pragę?
Gdańsk w środku sesji...
Ceny skromne, zwłaszcza jak na Evilów
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...