09/07/2018 - GUNS N' ROSES - Chorzów, Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: 09/07/2018 - GUNS N' ROSES - Chorzów, Stadion Śląski
Nie ma szans...w Holandii GC jest po 135, a w tym roku w Niemczech gc było po 165.. to Organizatorzy musieli by być Idiotami aby obniżac ceny...no ale wszystko będzie jasne w poniedziałek, góra wtorek.
W takim razie pojadę do Chorzowa albo do Talina.
Bilety kupione 
są juz w oficjalnej sprzedaży?
jesli sie zarejestrujesz na stronie LN to tak
-
Deleted User 4876
cena wyszła jak w tym roku do Prahy... 19 za polecony to już jest rozbój, ale co zrobić :-/ nie ma pewności czy EE będą w empiku w ogóle dostępne.
Imienne bilety?
Przeczekam do empiku chyba...
Przeczekam do empiku chyba...
Hm, to warto teraz kupować? ;>
Nie lepiej zapolować przed?
Jak było w Gdańsku? Kupował ktoś przed koncertem?
-
Deleted User 4876
tego nie wiem bo byłem chyba 30 w kolejce EE i nie sondowałem co się na tyłach działo 
Te kolejki działają? :>thorgal_30 pisze: ↑wt lis 14, 2017 10:52 am tego nie wiem bo byłem chyba 30 w kolejce EE i nie sondowałem co się na tyłach działo![]()
Od której stałeś?
-
Deleted User 4876
od 10... i akurat w Gdańsku zadziałało, bo trafiliśmy na profesjonalistę z FOSY ( ta wiem, brzmi jak oksymoron, ale tak było)...była weryfikacja.
bilet na płytę kupiony oczywiście 19,90zł za przesyłkę + 3% za płatność kartą wyszło kurna 27zł dodatkowo.. Konsument robiony w bambuko jak się da, a niby 20zł koszt obługi jest w cenie biletu.
W związku z tym, że jadę na STONESÓW, a praktycznie terminy się pokrywają sprzedam bilet na płytę G2 na GUNSÓW po cenie nominalnej czyli za 249zł. Warto nadmienić, że LN łoi dodatkowo 47 za przesyłkę + obsługę co daję nam 296zł. U mnie kupisz za równe 249zł. PRZESYŁKA GRATIS.
Kontakt PW
Edit:
BILET SPRZEDANY

Kontakt PW
Edit:
BILET SPRZEDANY
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

A swoją drogą, obserwując bardzo wzmożoną reklamę outdoorową tego koncertu w Warszawie (np. ogromna "szmata" na budynku vis a vis Narodowego), można przypuszczać, że bileciki się słabo sprzedają. Na marginesie: z Watersem też chyba jest źle, skoro całe miasto jest pełne billboardów reklamujących koncerty.
Ostatnio zmieniony pt mar 09, 2018 12:42 pm przez GrzegorzCantara, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Deleted User 4876
Aż dziwne że aż taki przesyt Gunsami, wszak sztuka w Gdańsku jeśli chodzi o zespół była zagrana fenomenalnie, tyle lat się czekało na zejście Axla i Slasha i Panowie nie zrobili lipy. Owszem set w Pradze był jeszcze bardziej kosmiczny, ale nawet to nad Bałtykiem to nie było coś ala Rybnik ( chociaż mi akurat w Rybniku też się podobało). W każdym razie Chorzów mógł być ukłonem w stronę Pepików i Węgrów, widać tam takiego ciśnienia nie mają...
U nas to Kamyki na bank zabily trochę sprzedazy Gunsom, ale i tak...zaskakuje ta kiepska sprzedaż.
U nas to Kamyki na bank zabily trochę sprzedazy Gunsom, ale i tak...zaskakuje ta kiepska sprzedaż.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Kto miał być, był w Gdansku. Mnie to nie dziwi. Tym bardziej biorac pod uwagę konkurencje. Maiden, Ozzy, Waters...
-
GrzegorzCantara
- -#Clairvoyant

Mnie nie było
Jak pojawi się jakaś promocja a'la dwa w cenie jednego czy coś to może się wybiorę, ale jak na razie za duże ceny dla mnie a jest wiele innych zespołów które też chciałem zobaczyć.
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

No tak, te koncerty wzajemnie ze soba konkurują. Umowmy się, wiekszosc publiki Ozzy'ego czy Watersa to nie sa oddani fani, tylko ludzie idący na nazwisko.GrzegorzCantara pisze: ↑pt mar 09, 2018 1:01 pmCo do Watersa...można też powiedzieć chyba o konkurencji dla niego. Patrząc na intensywny outdoor w Warszawie:-)