10/06/2018 - Exodus @ Mega Club
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: 10/06/2018 - Exodus @ Mega Club
Exodus jak zwykle chłostał niemiłosiernie. Thrash metalowa pięść prosto w ryj. Powaliła mnie ilość kawałków granych z jedynki i "The Toxic Waltz" pod koniec. Dzisiaj powtórka w Berlinie. N zmianę setu pewnie nie ma za bardzo co liczyć, ale i tak jestem nakręcony jak mało na jaki band.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Daj znać czy gadki się powtórzą 
- LukaSieka

Berliński koncert miazga. W przeciągu trzech dni Exodus drugi raz mnie zabił
. Zaj*bista sprawa
. Zagrali o jeden utwór więcej ("Piranha") niż w Katowicach. Oczywiście u gebelsów takiego szaleństwa jak w Katowicach pod sceną nie było. Dzień do nocy jeżeli chodzi o porównanie. Nagłośnienie 10/10....
Dzisiaj znowu ruszam na podbój Berlina, na Iron Maiden, a jutro King Crimson w Poznaniu.....
Dzisiaj znowu ruszam na podbój Berlina, na Iron Maiden, a jutro King Crimson w Poznaniu.....
A co Zołza
gadał ze sceny? Zawsze mnie to ciekawi, jak wychwala publikę jak dzień wcześniej było "piekiełko" 
www.MetalSide.pl
- LukaSieka

Właśnie powiem Ci, że w stronę publiki żadnych tam "achów" i "echów" nie było. Więcej Sousa mówił o płytach i kapel pomiędzy kawałkami.
A to miło... bo przynajmniej nie ściemnia jak inni
www.MetalSide.pl
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Duża rozbieżność w te trzy dni
Wczorajszy koncert faktycznie morderstwo. Exodus scenicznie rozwala w drobny mak. Tak porywających koncertów nawet już Slayer od kilku ładnych lat nie gra. O reszcie z tej rzekomej wielkiej czwórki nie wspominam. No może jeszcze Anthrax.
Wracając do Exodus to mnie cieszy fakt, że Zetro Souza nie wypina się na utwory z Duksem. Funeral Hymn sprawdził się znakomicie jako otwieracz, a Beyond the Pale rozwalił mi czaszkę. Oczywiście bardzo cieszy tyle utworów granych z Bonded By Blood. W końcu klasyka.
W pełni się zgadzamAdrian S.O.S. pisze: ↑śr cze 13, 2018 12:14 pmWracając do Exodus to mnie cieszy fakt, że Zetro Souza nie wypina się na utwory z Duksem. Funeral Hymn sprawdził się znakomicie jako otwieracz, a Beyond the Pale rozwalił mi czaszkę. Oczywiście bardzo cieszy tyle utworów granych z Bonded By Blood. W końcu klasyka.
www.MetalSide.pl
- LukaSieka

Nie samym thrash metalem człowiek żyjeAdrian S.O.S. pisze: ↑śr cze 13, 2018 12:14 pmDuża rozbieżność w te trzy dni, ale nie mówie, że to źle