10/06/2018 - Exodus @ Mega Club

Info o koncercie? Zlocie? Imprezie? Patrz tutaj

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer

Re: 10/06/2018 - Exodus @ Mega Club

Post autor: LukaSieka »

Exodus jak zwykle chłostał niemiłosiernie. Thrash metalowa pięść prosto w ryj. Powaliła mnie ilość kawałków granych z jedynki i "The Toxic Waltz" pod koniec. Dzisiaj powtórka w Berlinie. N zmianę setu pewnie nie ma za bardzo co liczyć, ale i tak jestem nakręcony jak mało na jaki band.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Daj znać czy gadki się powtórzą ;)
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
LukaSieka

Berliński koncert miazga. W przeciągu trzech dni Exodus drugi raz mnie zabił :). Zaj*bista sprawa :). Zagrali o jeden utwór więcej ("Piranha") niż w Katowicach. Oczywiście u gebelsów takiego szaleństwa jak w Katowicach pod sceną nie było. Dzień do nocy jeżeli chodzi o porównanie. Nagłośnienie 10/10....
Dzisiaj znowu ruszam na podbój Berlina, na Iron Maiden, a jutro King Crimson w Poznaniu.....
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

A co Zołza ;) gadał ze sceny? Zawsze mnie to ciekawi, jak wychwala publikę jak dzień wcześniej było "piekiełko" ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
LukaSieka

gumbyy pisze: śr cze 13, 2018 11:08 am A co Zołza ;) gadał ze sceny? Zawsze mnie to ciekawi, jak wychwala publikę jak dzień wcześniej było "piekiełko" ;)
Właśnie powiem Ci, że w stronę publiki żadnych tam "achów" i "echów" nie było. Więcej Sousa mówił o płytach i kapel pomiędzy kawałkami.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

LukaSieka pisze: śr cze 13, 2018 12:04 pm
gumbyy pisze: śr cze 13, 2018 11:08 am A co Zołza ;) gadał ze sceny? Zawsze mnie to ciekawi, jak wychwala publikę jak dzień wcześniej było "piekiełko" ;)
Właśnie powiem Ci, że w stronę publiki żadnych tam "achów" i "echów" nie było. Więcej Sousa mówił o płytach i kapel pomiędzy kawałkami.
A to miło... bo przynajmniej nie ściemnia jak inni :)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

LukaSieka pisze: śr cze 13, 2018 10:54 amDzisiaj znowu ruszam na podbój Berlina, na Iron Maiden, a jutro King Crimson w Poznaniu.....
Duża rozbieżność w te trzy dni :), ale nie mówie, że to źle :)
Wczorajszy koncert faktycznie morderstwo. Exodus scenicznie rozwala w drobny mak. Tak porywających koncertów nawet już Slayer od kilku ładnych lat nie gra. O reszcie z tej rzekomej wielkiej czwórki nie wspominam. No może jeszcze Anthrax.
Wracając do Exodus to mnie cieszy fakt, że Zetro Souza nie wypina się na utwory z Duksem. Funeral Hymn sprawdził się znakomicie jako otwieracz, a Beyond the Pale rozwalił mi czaszkę. Oczywiście bardzo cieszy tyle utworów granych z Bonded By Blood. W końcu klasyka.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Adrian S.O.S. pisze: śr cze 13, 2018 12:14 pmWracając do Exodus to mnie cieszy fakt, że Zetro Souza nie wypina się na utwory z Duksem. Funeral Hymn sprawdził się znakomicie jako otwieracz, a Beyond the Pale rozwalił mi czaszkę. Oczywiście bardzo cieszy tyle utworów granych z Bonded By Blood. W końcu klasyka.
W pełni się zgadzam :) i też mnie cieszą numery z dukesowych płyt.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
LukaSieka

Adrian S.O.S. pisze: śr cze 13, 2018 12:14 pm
LukaSieka pisze: śr cze 13, 2018 10:54 amDzisiaj znowu ruszam na podbój Berlina, na Iron Maiden, a jutro King Crimson w Poznaniu.....
Duża rozbieżność w te trzy dni :), ale nie mówie, że to źle :)
Nie samym thrash metalem człowiek żyje :).
ODPOWIEDZ