Dzosef pisze: ↑pn maja 28, 2018 6:40 pm
Melduje się prawa barierka, cierpiaca na killshit gage.
Z ochrona to jakieś jaja, dlaczego wejście na plyte nie jest na parterze o.O . Bieg po schodach, bieg przez hale...
Ruscy mnie pod scena znalezli i zaczeli dymic i się awanturowac, że coś tam o nich powiedzialem . Swołocz
Lewa strona odpowiada:
Sami się na chama wpychali do kolejki przed klatką to mają za swoje. z resztą większość po nich jechała.
Dziś z kolei spina z Niemcami na fttb. Przychodze, ludzie siedzą w rzadku szukajac cienia. Siadam obok znajomego, a niemiaszki zaczęły się spinac, że się wpycham w kolejke (której jeszcze nie było). Na koniec ja oczywiscie stanąłem na swoim miejscu, a naziolki wpuszczaly kolegow.
No i mistrz ochroniarz. Rozdal całej barierce stopery i stwierdzil, że to na killswitch
Dzosef pisze: ↑wt maja 29, 2018 7:04 pm
Dziś z kolei spina z Niemcami na fttb. Przychodze, ludzie siedzą w rzadku szukajac cienia. Siadam obok znajomego, a niemiaszki zaczęły się spinac, że się wpycham w kolejke (której jeszcze nie było). Na koniec ja oczywiscie stanąłem na swoim miejscu, a naziolki wpuszczaly kolegow.
No i mistrz ochroniarz. Rozdal całej barierce stopery i stwierdzil, że to na killswitch
Pojechał do Finlandii i robi burdy z naszymi ulubionymi sąsiadami A ochroniarz - szacun.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
No to grubo. W ramach reparacji powinien Ci oddać swoje miejsce&fttb oraz dorzuć jeszcze kolegów.
U nas dalej ruskie.... ciag dalszy wczorajszej spiny.