Mówisz, że tylko 283eur. Opcja na wakacje w Afryce Północnej.
Poza tym akurat cena pita jest u nas za wysoka moim zdaniem. Pisząc o spodziewanych cenach miałem na myśli płytę i GC. Nawet patrząc na inne koncerty w tym roku, ciężko było oczekiwać Stonesów po 200zł/płytę.
PS. I pomyśleć, że kilkanaście lat temu uznałem, że 400 za bilet to dla mnie za drogo i zrezygnowałem z koncertu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
no nie wiesz, te 1000-1200 za Pita byłoby w pełni akceptowalne mając na uwadze ceny Amsterdamu i Paryża z roku ubiegłego. No ale Barracuda podobnie jak FKK Scorpio to są nowi gracze... ostro lictują i wrzucają potem ceny z księżyca.
Hmm... Wobec braku LN jako organizatora (a co za tym idzie biletów imiennych), koncertu w Pradze i wysokich cen biletów, może da radę jednak zapolować na bilet bliżej daty koncertu. Cały czas też waham się co do rodzaju biletu, tym bardziej że w sprzedaży będzie aż sześć różnych pakietów VIP.
Ja skorzystam z pakietu "VIP eco" - wezmę piwo perła i usiądę sobie na trawniku w Parku Skaryszewskim. Trzeba będzie tylko uważać na pederastów, którzy plenią się w tym parku, więc wezmę też sprzęt do samoobrony
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ok. 95€ za Stonesow to naprawde bardzo dobra cena. Zwlaszcza, ze to nie klepisko na 100.000, a Stadion na 50.000. Pit faktycznie za drogi, ale na pewno mniej zamozni beda mogli kupic bilet na gig w godziwej cenie.
krusejder pisze: ↑pn lut 26, 2018 2:49 pm
Ja skorzystam z pakietu "VIP eco" - wezmę piwo perła i usiądę sobie na trawniku w Parku Skaryszewskim. Trzeba będzie tylko uważać na pederastów, którzy plenią się w tym parku, więc wezmę też sprzęt do samoobrony
Uslysysz slabe dudnienie - dach bedzie prawdopodobnie zamkniety. Nie polecam.
krusejder pisze: ↑pn lut 26, 2018 2:49 pm
Uslysysz slabe dudnienie - dach bedzie prawdopodobnie zamkniety. Nie polecam.
Na stadionie po drugiej stronie (zwykła płyta) może nie być wcale lepiej
No nie, bo PIT w Maryslii ponoć 283. Na brytyjskim ticketmasterze jest "price range" i maksymalna jest 451 GBP - jesli tyle za PIT w Londynie to na ich możliwości to nie dużo GA 89 GBP a Golden 249 GBP co daje podwyżkę 50 funtów za GC w porównaniu z HydeParkiem.. no ale to 5 lat temu było.
Super, że przesunęli o jeden dzień do przodu, w ten sposób z Gdyni prosto do Wawy
Ktoś się orientuje, czy bilety na te dalsze trybuny, górne, są numerowane? Bo wiem że bodajże na Depeszach nie były. A rozważam właśnie je, bo ceny po prostu kosmiczne, tylko mam nadzieję że będzie normalna numeracja, bo nie mam ochoty siedzieć tam pół dnia żeby zająć lepsze miejsce.
WICKER MAN pisze: ↑pn lut 26, 2018 4:21 pm
Jesli tak to Warszawa moze miec najtansze bilety na trasie.
Jak zagrają w Afryce za 20USD, to wtedy sam stwierdzę, że bilety są tanie.
W przeliczeniu na Polskie wynagrodzenie to MY mamy pewnie najdroższe bilety.
jeszcze nie. ja w sumie też chętnego lub chętną ( heheh) na dipowanie wspólne w Berlinie bądź Stutgarcie lub Londynie poznam hehe A jak nie to pewnie i tak na iorr się ktoś znajdzie...
thorgal_30 pisze: ↑wt lut 27, 2018 8:33 pm
jeszcze nie. ja w sumie też chętnego lub chętną ( heheh) na dipowanie wspólne w Berlinie bądź Stutgarcie lub Londynie poznam hehe A jak nie to pewnie i tak na iorr się ktoś znajdzie...