Następnym razem chętnie się przejdę na ich gig, byle termin pasował
29 IX-27 X 2019 - Blood Brothers (UKR tribute to Iron Maiden) - Polska
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 29 IX-27 X 2019 - Blood Brothers (UKR tribute to Iron Maiden) - Polska
Potraktowali nas jak część ... Ukrainy, gdzie nikt nie był na koncercie Ironów i zna się tylko najpopularniejsze kawałki 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Czyli mówiąc krótko zespół w Gdańsku poleciał w chuja ? Blood Brothers nawet na stronach wydarzenia zapowiadało że będą grali koncerty z wojennymi utworami typu Paschendale, Afraid To Shoot.. Brighter Than A Thousand Suns czy These Colors Dont Run.
www.last.fm/user/darkfuneral18
No i to brzmi zachęcająco.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Dobra wyjaśniłem z chłopakami temat. Napisali że scena za mała na dekoracje i za mało czasu. We Wrocławiu i Poznaniu wjadą z Setem wojennym.
Oni grają różne sety, są pod tym względem lepsi od Maiden. Więc to by się zgadzało 
Czy ktoś był w Warszawie?
Czy ktoś był w Warszawie?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Na wiosnę grali całe "Brave new world" i był to bardzo dobry gig.
Super, że dzisiaj pocisną wojenne
Super, że dzisiaj pocisną wojenne
Pewnie też set wojenny jeśli wielkość klubu pozwoli. Kotlety grają chyba tylko w mniejszych klubach typu Chorzów, Trzcianka, Iława czy Żory.
Bardzo dobry koncert.
Chociaż muszę przyznać, że Alcoholica mnie wbiła w ziemie. Bawiłem się lepiej jak na metallice
Chociaż muszę przyznać, że Alcoholica mnie wbiła w ziemie. Bawiłem się lepiej jak na metallice
Raz na nich byłem i byli straszni. Wokalista jeszcze gorszy od Jamesa. Nie wiem jak to się może podobać. No chyba, że wymienili cały skład.
A... i ich piwo to straszne szczyny. Tak do kompletu
A... i ich piwo to straszne szczyny. Tak do kompletu
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Przy barierce ciężko z wokalem x)
Piwka nie piłem, nie kupuje takich eksperymentów.
To tani sikacz. Co ciekawe browar, który im to warzy na w swojej ofercie kilka niezłych piw.
Potwierdzam powyższe. Aczkolwiek piwo Alcoholica jest w Browarze Staropolskim jakby na doczepkę. Zresztą jak ostatnio byłem w sklepie firmowym to go nie widziałem.
Ktoś zna rozpiskę na jutrzejszą Uć?
Ktoś zna rozpiskę na jutrzejszą Uć?
Dziś Uć. Chłopaki trochę fuszerke robią: podali zły termin koncertu na wydarzeniu na FB (do wczoraj dezorientacja - to kiedy oni właściwie grają), a przedsprzedaży biletów w ogóle nie ogarneli, więc kupic można tylko dzis przed koncertem za to w cenie 30zl 
O ktorej zaczynali poprzednie sztuki? 20.00?
We Wro była 20.Budziol pisze: ↑czw paź 24, 2019 7:03 am Dziś Uć. Chłopaki trochę fuszerke robią: podali zły termin koncertu na wydarzeniu na FB (do wczoraj dezorientacja - to kiedy oni właściwie grają), a przedsprzedaży biletów w ogóle nie ogarneli, więc kupic można tylko dzis przed koncertem za to w cenie 30zl
Pytanie czy nie było to spowodowane tym, że po nich grała alco.
W dyskusji na wydarzeniu na FB odpisali, że koncert w Łodzi zaczynają miedzy 19.30, a 20
I podobno warset 
Do zobaczyska!
Do zobaczyska!
Bylo mega, choc ludzi nie za duzo.
Wojenny set, a na koniec kotlety dla tlumow
Wojenny set, a na koniec kotlety dla tlumow
Set:
Ah, tmtm, brighter, orły, trooper, ftggog,tailgunner, pasche, afraid, Death or glory, wiatr, bb, rtth, hbtn, 666, Fear, IM
Ludzi koło 40-50 osób tak na oko. Było przyjemnie, na pewno dobrze wydane 3 dyszki.
Ah, tmtm, brighter, orły, trooper, ftggog,tailgunner, pasche, afraid, Death or glory, wiatr, bb, rtth, hbtn, 666, Fear, IM
Ludzi koło 40-50 osób tak na oko. Było przyjemnie, na pewno dobrze wydane 3 dyszki.
W Poznaniu dosyć niefajnie skrócony set. Bez Tailgunner'a , Death Or Glory, BB i Wiatrów.
Chyba najsłabszy z trzech ich koncertów. Słychać głownie było wokalistę i bas plus wokalista wysypywał się tekstowo strasznie w ' Brighter Than.. ' i ' Paschendale ' . Reszta w porządku.
Swoją drogą widzę że na Tribute Bandach ta sama przypadłość co na normalnych koncertach Maiden. Podczas ' For The Greater Good… ' czy ' Brighter.. ' 3/4 publiki stało nie wiedząc co się w ogóle dzieje.. Za to przy The Trooper czy FOTD dzicz i szaleństwo. I potem się dziwimy że Maiden woli grać kotlety
Chyba najsłabszy z trzech ich koncertów. Słychać głownie było wokalistę i bas plus wokalista wysypywał się tekstowo strasznie w ' Brighter Than.. ' i ' Paschendale ' . Reszta w porządku.
Swoją drogą widzę że na Tribute Bandach ta sama przypadłość co na normalnych koncertach Maiden. Podczas ' For The Greater Good… ' czy ' Brighter.. ' 3/4 publiki stało nie wiedząc co się w ogóle dzieje.. Za to przy The Trooper czy FOTD dzicz i szaleństwo. I potem się dziwimy że Maiden woli grać kotlety