The Writing on the Wall vs Stratego
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Writing on the Wall vs St ratego
Głos na opcję numer 3. Niestety oba numery są dla mnie "nijakie" i nie jestem w stanie ich więcej słuchać. Stanęło na 3 odsłuchach i mam dość.
www.MetalSide.pl
- Frank Drebin
- -#Lord of the flies

Tak, gdzieś ok. 2:05-08.Tweener pisze: ↑wt sie 24, 2021 7:55 pmChodzi o 2:02-2:08?Frank Drebin pisze: ↑wt sie 24, 2021 6:56 pm W Sratego Bruce w końcu nie pieje (nie licząc jednego momentu)
FotD = TOP5 albumów Maiden
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Póki co lepiej mi wchodzi Stratego
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
W tym momencie wolę TWOTW.
- Saimon1995
- -#Moderator

Podtrzymuję opinię, że lepsze (S)tratego. Od samego początku podobał mi się refren, choć irytuje brzmienie i solówka Janicka. Odnośnie TWOTW - z czasem ten numer zyskuje, tego nie ukrywam, ale wciąż to jednak półka niżej.
- dostoevsky
- -#Assassin

Dwa różne utwory, obydwa bardzo dobre. Można je porównywać oczywiście, ale to trochę jak oceniać czy lepsze jest Led Zeppelin czy Genesis. Gusta i guściki.
Zupełnie nie rozumiem porównania. To utwory jednej kapeli, z jednej płyty. Oczywiście, że można je porównywać. Iron Maiden to nie jest jakiś Ulver. Do tego chodzi o to, co lepiej siada. W tym nie ma większej filozofii. Tak samo komuś bardziej może się podobać The Wicker Man, niż Brave New World.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- dostoevsky
- -#Assassin

Brawo, Jasiu.
Jesteś w stanie napisać coś konstruktywnego, czy w tym łbie nie ma już żadnych zwojów mózgowych?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
w zasadzie tym kawalkom towarzyszy u mnie raczej dzwiek spuszczanej wody w klopie.
od "dinozaurow" jak Maiden chce juz glownie tylko wrazen LIVE
od "dinozaurow" jak Maiden chce juz glownie tylko wrazen LIVE
- dostoevsky
- -#Assassin

- blackcocker
- -#Moderator

Tak coś przeczuwałem
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- dostoevsky
- -#Assassin

Poziom dyskusji na tym forum jest naprawdę żenujący. Prośba do administracji o usunięcie off-topa.
-
Deleted User 5490
Jak zostanę administratorem, to skasuję cały temat. 
Stary, zanim wydasz takie osądy, zerknij na swoich kilka ostatnich postów w tym temacie. Hipokryzja pełną gębą.dostoevsky pisze: ↑śr sie 25, 2021 3:15 pm Poziom dyskusji na tym forum jest naprawdę żenujący. Prośba do administracji o usunięcie off-topa.
Najpierw napisałeś, że porównywanie dwóch utworów tego samego zespołu z tego samego albumu jest bez sensu, a kiedy ktoś wytknął Ci błąd zaczęła się dziecinada. Na koniec skwitowałeś to komentarzem nt. poziomu dyskusji. No chyba, że miałeś na myśli głównie swoje posty i prosisz administrację o ich usunięcie.
UP THE IRONS !!!
dostoevsky pisze:Brawo, Jasiu.
Przecież sam go zaniżyłeśdostoevsky pisze: Poziom dyskusji na tym forum jest naprawdę żenujący. Prośba do administracji o usunięcie off-topa.
prodiża kabel wskazał mi drogę
Jak to szło?
"Szłem łąką, wiater wiał...(...)"
Tak jakoś.
"Szłem łąką, wiater wiał...(...)"
Tak jakoś.
-
Deleted User 6661
Jak zostaniesz premierem Wielkiej Brytanii, to skasujesz Iron Maiden
Głos na Ścianę.
No dokładnie... to jakbyś wszedł do zatłoczonej windy, puścił bąka i zaczął narzekać, że śmierdziClouD pisze: ↑śr sie 25, 2021 3:17 pmStary, zanim wydasz takie osądy, zerknij na swoich kilka ostatnich postów w tym temacie. Hipokryzja pełną gębą.dostoevsky pisze: ↑śr sie 25, 2021 3:15 pm Poziom dyskusji na tym forum jest naprawdę żenujący. Prośba do administracji o usunięcie off-topa.
Najpierw napisałeś, że porównywanie dwóch utworów tego samego zespołu z tego samego albumu jest bez sensu, a kiedy ktoś wytknął Ci błąd zaczęła się dziecinada. Na koniec skwitowałeś to komentarzem nt. poziomu dyskusji. No chyba, że miałeś na myśli głównie swoje posty i prosisz administrację o ich usunięcie.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490