Mysle, ze trzymam sie widelek tematu, odnosze sie do koncertow live.
Nie zabraniam nikomu zabawy w Zelazna Wrozke, ale juz po wpisach widac, ze niektorzy chyba licza na trase By Request
No to ja bede teraz Wrozka - NIE WYDARZY SIE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Sugerujesz, że te stadiony wypełniają ludzie, którzy patrzą jaka jest setlista? XDmarekkraw pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:15 pmNo a czego oczekiwać mam po 3 letniej trasie Legacy i wcześniejszych historycznych ? Dla mnie tylko takie coś ma sens jeżeli Przyszłoroczna trasa ma podtrzymać PR Legacy. Może i jest w tym fantazja ale przynajmniej nie pisze o Aleksandrze
A pajda się będzie zgadzała jak większość łaskę położy na tą trasę i stadiony będą świecić pustkami? Po takim klapsie organizatorzy mogą mieć w dupie ich ściągać w przyszłości chyba że ta trasa ma być ostatnią co by też sugerowała tematyka. Wtedy faktycznie mogą mieć wyjebke i polecieć z kotletam.
85-90% ludzi w Warszawie srało w gacie czy zagrają FOTD to o czym my tutaj mówimy.blackcocker pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:25 pmSugerujesz, że te stadiony wypełniają ludzie, którzy patrzą jaka jest setlista? XDmarekkraw pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:15 pmNo a czego oczekiwać mam po 3 letniej trasie Legacy i wcześniejszych historycznych ? Dla mnie tylko takie coś ma sens jeżeli Przyszłoroczna trasa ma podtrzymać PR Legacy. Może i jest w tym fantazja ale przynajmniej nie pisze o Aleksandrze
A pajda się będzie zgadzała jak większość łaskę położy na tą trasę i stadiony będą świecić pustkami? Po takim klapsie organizatorzy mogą mieć w dupie ich ściągać w przyszłości chyba że ta trasa ma być ostatnią co by też sugerowała tematyka. Wtedy faktycznie mogą mieć wyjebke i polecieć z kotletam.

Faktycznie chyba się jednak odkleiłemblackcocker pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:25 pmSugerujesz, że te stadiony wypełniają ludzie, którzy patrzą jaka jest setlista? XDmarekkraw pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:15 pmNo a czego oczekiwać mam po 3 letniej trasie Legacy i wcześniejszych historycznych ? Dla mnie tylko takie coś ma sens jeżeli Przyszłoroczna trasa ma podtrzymać PR Legacy. Może i jest w tym fantazja ale przynajmniej nie pisze o Aleksandrze
Sardi ma racjeSardi z Batumi pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:30 pm Dokładnie, @nugz, @blackcocker i @zgo maja racje. Stadiony są dla tych którzy chcą uczestniczyć w dużym evencie i posłuchać przebojów a nie jakiegoś Strangera. To czy będzie Stranger czy inny Alexander w ogole nie wpłynie na sprzedaż biletów
Dokładnie. Większość stadionów to wypełniają lasie z insta, najebancy tanią wódą drący ryja "METAL", korposzczurki no i ogólnie społeczność metalowa.blackcocker pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:25 pm
Sugerujesz, że te stadiony wypełniają ludzie, którzy patrzą jaka jest setlista? XD

No właśnie ja jestem całkiem zainteresowany jeśli będzie fajny setBon Dzosef pisze: ↑czw sie 11, 2022 3:04 pm Połowa postów to póki co nie odklejka, tylko pisanie ludzi niezainteresowanych trasą o tym jaka to nie panuje odklejka.
Wydaje mi się że sama nazwa tematu wskazuję na to co się tu pisze.
A jak myślisz, które to sa numery? Naprawdę myślisz, że wrócą do 86 i zagrają te same numery co wtedy?
A co nazwa tematu ma wspólnego z tym co się będzie działo w przyszlym roku?
A do czego konkretnie bijesz?

Ale gówno cię obchodzi po co mam swój temat. Ten tutaj jest odpowiedni do napisania, że cokolwiek by nie zagrali i tak będziecie klaskać jajami a ty najbardziej i odklej się od cudzego postrzegania rzeczywistości, bo każdy ma prawo uważać co uważa. Nie jesteś cenzorem, nie jesteś moderatorem, nie jesteś jakąś wyrocznią. Przez moment miałeś jakiegoś admina, ale wyjebali cię w nocnej zmianie, bo nie nadajesz się do zarządzania jakimkolwiek zespołem ludzkim człowieku pełny kompleksów, ale za to z wybujałym ego.Bon Dzosef pisze: ↑czw sie 11, 2022 2:04 pm Nie chcesz dyskutować o secie to nie dyskutujzdaje sie, ze pierre ma temat dla takich osób.