Potwierdzam. Spotkanie w sumie było, ale było chyba tylko kilkanaście osób. My wpadliśmy dość późno, bo szliśmy z buta od Tauronu. Też jakoś bardzo długo nie siedzieliśmy, ze dwa piwka chyba.
13-14/06/2023 - Iron Maiden - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/06/2023 - Kraków, Tauron Arena
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków), Wishbone Ash (Warszawa), Monstrum (Rzeszów), Soen (Kopenhaga)
03: Lady Pank, Zalewski, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
- blackcocker
- -#Moderator

No to tera można się porobić 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
01: Alter Bridge
02: Vltimas, Turbo, Faetooth, Turbo
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam jestem chętny
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Spić piwko w miłym towarzystwie zawsze spoko 
Zagracie tego Alexandra w końcu czy nie?
Nie ma chlania po koncercie bo na drugi dzień w tauronie będziesz miał kaca i będziesz słabo pitolił.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Chciałem zrobić tacie niespodziankę i kupić mu bilet na trybuny.
Sam w Tauron Arenie chodziłem tylko na płytę i nie mam pojęcia w jakie sektory celować. Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby było jak najlepiej słychać. Jeżeli przy okazji będzie do tego dobry widok to już w ogóle super.
Macie jakieś doświadczenia, gdzie najlepiej kupować bilety na trybuny w tej hali?
Sam w Tauron Arenie chodziłem tylko na płytę i nie mam pojęcia w jakie sektory celować. Chodzi mi przede wszystkim o to, żeby było jak najlepiej słychać. Jeżeli przy okazji będzie do tego dobry widok to już w ogóle super.
Macie jakieś doświadczenia, gdzie najlepiej kupować bilety na trybuny w tej hali?
W 2018 byłem na trybunach w Tauronie, oba koncerty. Z moich doświadczeń, w zasadzie niezależnie czy hala czy stadion, zawsze najbardziej opłaca się trybuna z boku (a nie na wprost). Środek dłuższego boku, najlepiej środek wysokości sektora, ja zawsze w takie miejsca celuję. Z reguły dźwięk jest co najmniej OK w takich miejscach.Prodigal Son pisze: ↑sob paź 08, 2022 10:15 am Chciałem zrobić tacie niespodziankę i kupić mu bilet na trybuny.
Potwierdzam, środek boku najlepszy, ale oby nie za wysoko. W 2018 na pierwszym koncercie siedziałem po przekątnej dość wysoko (2/3 wysokości), na drugim - równo w połowie boku i dość nisko. Różnica na korzyść drugiego znaczna - dźwięk super, widoczki także.
-
Deleted User 8107
sektor A20 jest spokoProdigal Son pisze: ↑sob paź 08, 2022 10:15 am Chciałem zrobić tacie niespodziankę i kupić mu bilet na trybuny.
-
Prodigal Son
- -#Wrathchild

Scarred pisze: sektor A20 jest spoko![]()
wojteq pisze: ↑sob paź 08, 2022 11:12 am W 2018 byłem na trybunach w Tauronie, oba koncerty. Z moich doświadczeń, w zasadzie niezależnie czy hala czy stadion, zawsze najbardziej opłaca się trybuna z boku (a nie na wprost). Środek dłuższego boku, najlepiej środek wysokości sektora, ja zawsze w takie miejsca celuję. Z reguły dźwięk jest co najmniej OK w takich miejscach.
Bardzo dziękuję za wskazówki!Cold pisze: Potwierdzam, środek boku najlepszy, ale oby nie za wysoko. W 2018 na pierwszym koncercie siedziałem po przekątnej dość wysoko (2/3 wysokości), na drugim - równo w połowie boku i dość nisko. Różnica na korzyść drugiego znaczna - dźwięk super, widoczki także.
Rzadko chodzę na trybuny ale akurat w Tauronie na Maiden byłem. I niezależnie od hali zawsze biorę ten sam sektor - jak najbliżej sceny z boku od strony Janicka i jak najniżej. Niestety Tauron jest szeroki i nie jest to tak blisko by widzieć ich twarze dokładnie, ale na tyle blisko, by czuć ogień. No i gdy Bruce śpiewa na rampie to wtedy jest całkiem blisko (chodzi mi o Kraków).
- Iron fan Śląsk
- -#Charlotte

Czy polecacie sektor A10.
-
Deleted User 8107
Nie wiem, chyba nie bylem, najlepsze sektory to te z boku blisko sceny i nie za wysoko, nie wiem ,czy to taki sektor, bo juz nie pamietam, na trybunyach bylem w turonie 4 razy.
- Iron fan Śląsk
- -#Charlotte

Dziękuję za informacje 
Pytanie z kategorii totalnie głupich. Czy za bilety można zapłacić tzw. wirtualną kartą kredytową? 
To ride the storm to an empire of the clouds...
- blackcocker
- -#Moderator

Jeśli karta jest od wydawcy, którego obsługuje TM to nie powinno być najmniejszego problemu
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Ja byłem z boku, połowa hali, połowa wysokości, środek sektora - od strony Janicka i dźwięk był bardzo, bardzo dobry. Także tym razem będę celował w te miejsca
BTW. Drugi koncert obstawiacie w poniedziałek czy środę? Rezerwuję hotel i zastanawiam się czy brać poniedziałek-środa czy wtorek-czwartek. Albo wezmę po prostu wtorek-środa i zmodyfikuję
Fajnie, by było się przejechać w windzie z Brucem
BTW. Drugi koncert obstawiacie w poniedziałek czy środę? Rezerwuję hotel i zastanawiam się czy brać poniedziałek-środa czy wtorek-czwartek. Albo wezmę po prostu wtorek-środa i zmodyfikuję
Fajnie, by było się przejechać w windzie z Brucem
- Iron fan Śląsk
- -#Charlotte

Jak myślicie gdzie zatrzymają się Ironi?