Raczej nie widzialem żeby gdzieś takie były, wszystkie były o Paulu
Paul Di'Anno nie żyje
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8263
Re: Paul Di'Anno nie żyje
Wiadomo i nie widziałem bo nie szukałem, ale na pewno ktoś się skusił bo przy tych wszystkich hedlajnach które latają to jest lajcik.
- Sun Quench
- -#Trooper

RIP
Słucham i oglądam, niby wszystko znam ale już się to inaczej odbiera, chłop dawał radę, macham przy tym moim łysym łbem i coś tam popijam, szacunek Paul Di'Anno/Paul Andrews
Słucham i oglądam, niby wszystko znam ale już się to inaczej odbiera, chłop dawał radę, macham przy tym moim łysym łbem i coś tam popijam, szacunek Paul Di'Anno/Paul Andrews
- hipcio_stg
- -#Moonchild

Strange World…
Smutna wiadomość która dotarła do mnie wczoraj wieczorem. Szkoda, natomiast niestety musimy się pogodzić z myślą, że co kilka lat będą odchodzić z tego świata nasi idole z dawnych lat.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Zewsząd płyną słowa szacunku i kondolencje, świat muzyczny intensywnie zareagował na wiadomość o śmierci Paula, jak nigdy jest Go teraz "pełno wszędzie" - szkoda, że z tak przykrego powodu.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Będzie film dokumentalny: https://www.eskarock.pl/radar/paul-dian ... -UomC.html
- Emilio
- -#Lord of the flies

Kiedy się dowiedziałem akurat miałem na sobie koszulkę Killers, smutno mi się zrobiło, bo bardzo cenie dorobek Maiden zarówno z Paulem jak i Blazem. Pewnie gdyby w porę zmienił tryb życia to jego kariera potoczyłaby się inaczej a on sam nie podupadłby na zdrowiu. Ale takie typy osobowości jak on się raczej nie zmieniają i lecą jak ćmy do płomienia, który je spala. R.I.P Paul.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Pierwszą płytę wielbię.
Jako człowieka nigdy go nie lubiłem. Na własne życzenie się wykończył. 66 lat w jego przypadku to i tak wyczyn. Niech spoczywa w pokoju.
Jako człowieka nigdy go nie lubiłem. Na własne życzenie się wykończył. 66 lat w jego przypadku to i tak wyczyn. Niech spoczywa w pokoju.
To bardzo smutna wiadomość. 
Ciekawy zbieg okoliczności, dzisiaj (za parę godzin) Iron Maiden ma koncert w Saint Paul.
The lover of life's not a sinner.
No ciekawy... Choć ciągnąc dalej to ten Paweł stał się Szawłem, niestety.
Krótkie przemówienie obecnego wokalisty o swoim poprzedniku. Filmik z koncertu z St. Paul (Saul
):
https://youtu.be/Yzl4_kckP_k
The lover of life's not a sinner.
Klasa, wzruszające...
Bardzo ładnieAce pisze: ↑śr paź 23, 2024 6:19 am Krótkie przemówienie obecnego wokalisty o swoim poprzedniku. Filmik z koncertu z St. Paul (Saul):
www.MetalSide.pl
Z lekka się wzruszyłem, zresztą widać po Adrianie czy Nicko z innych ujęć, że to był ważny moment.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Trzeba przyznać, iż świat muzyczny oraz koledzy z innych grup żegnają Paula jak na prawdziwą legendę przystało. Tylu wpisów, informacji medialnych dosłownie zewsząd, to chyba przez całą swoją karierę nie miał. I bardzo dobrze, choć niewątpliwie nałogi za każdym razem wygrywały z Jego talentem i karierą, to postacią zasłużoną dla rozwoju metalu i ciężkiego rocka był i należy Mu się szacunek i pamięć.
Ironi powinni w końcu wydać album koncertowy z lat 1980/81, oparty na "Maiden Japan". To byłby wspaniały gest w kierunku Paula i publiczności.
Ironi powinni w końcu wydać album koncertowy z lat 1980/81, oparty na "Maiden Japan". To byłby wspaniały gest w kierunku Paula i publiczności.
wiadomo jak umarł, to nagle wielka legenda i święty. Fajne płyty z nim nagrali, ale bez przesady. Całe życie jechał na fame z Maiden i rozmieniał się na drobne. Zmarnowany talent (o ile w ogóle talentem był), ćpun i chlor.Piotr Lange pisze: ↑czw paź 24, 2024 12:46 pm Trzeba przyznać, iż świat muzyczny oraz koledzy z innych grup żegnają Paula jak na prawdziwą legendę przystało. Tylu wpisów, informacji medialnych dosłownie zewsząd, to chyba przez całą swoją karierę nie miał. I bardzo dobrze, choć niewątpliwie nałogi za każdym razem wygrywały z Jego talentem i karierą, to postacią zasłużoną dla rozwoju metalu i ciężkiego rocka był i należy Mu się szacunek i pamięć.
https://www.youtube.com/watch?v=cejrdsJ ... nel=MetalV tylko przypomnę
Ostatnio zmieniony czw paź 24, 2024 12:54 pm przez Geri666, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Przynajmniej był autentyczny, żył jak chciał, nie ma wątpliwości że talent do śpiewania miał, był bardzo charakterystyczny. Mimo wszystko R.I.P