VivaPlus Overdrive koncert Iron Maiden
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Iron Man
- -#Prodigal son

Re: VivaPlus Overdrive koncert Iron Maiden
Majek, niestety nie będzie juz powtórki, chyba że za jakiś czas znowu na Vivie będzie propozycja obejrzenia tego koncetu, ale razcej w to watpie, bo ile razy możmna oglądać ten sam koncert ?! Ludzie z Vivy tak pomyślą i będą dawać jakieś inne koncerty, ale...kto wie...wszytko możliwe...
Ale możesz przecież popytać swoich kumpli czy może nagrali to na kasetke video, to wtedy może Ci pożyczą 
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
-
Iron Man
- -#Prodigal son

Hej, a może VIVA2 (jak głosi info na str. głównej) to nie to samo co VIVA PLUS i może na tamtej VIVIE 2 to samo było o 23. No, ale i tak nie ma co tu dyskutować, to co miało być, było, ja to obejrzałem i jestem z tego powodu szczęśliwy 
Woe to you, On Earth and Sea...znacie dalej 
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Ja uchwyciłem tylko kawałeczek przed wyjazdem, Fear Of The Dark i Iron Maiden, no i fajnie chłopaki grali, szkoda że nie widziałem całego, Janick zawaliście gitarą majtał 
Nie, to na pewno była Viva Plus
Iron Man pisze:Hej, a może VIVA2 (jak głosi info na str. głównej) to nie to samo co VIVA PLUS i może na tamtej VIVIE 2 to samo było o 23. No, ale i tak nie ma co tu dyskutować, to co miało być, było, ja to obejrzałem i jestem z tego powodu szczęśliwy
Nie, to na pewno była Viva Plus
http://www.drifterproducts.com/dp/mp3boot.htm
Tu do ściągnięcia fajne video.
Bruce w sklepie w Paryżu gra akustyczny koncercik : Inertia, Re-Entry i TearsOTD
Tu do ściągnięcia fajne video.
Bruce w sklepie w Paryżu gra akustyczny koncercik : Inertia, Re-Entry i TearsOTD
było, minęło, może czas zamknąć :beer