Tony Hawk Pro Skater 4 i Ironi ??
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Tony Hawk Pro Skater 4 i Ironi ??
Pirat jeden
.... powiedziałem juz dosc !
Bardziej mi się podobała muzyka z THPS 3. Np. Hey ho, let's go .... Ramones :rocx
Heh...To żadna nowość dla fanów Maiden, że w THPS4 był Eddie i TNOTB...A jeżeli chodzi o GTA:VC to info jest już dawno zamieszczone na stronce Sanktuarium...Jeżeli chodzi o mnie to już dawno przeszedłem obydwie gry 
Ja tez wszystkie przeszedłem chyba z 8 razy
Ale nigdy niewidziałem 'Edka' w THPS4
A w GTA:VC fajnie sie jezdzi na harley'u słuchajac V Rock
Bo Eddie to postać dodatkowa. Albo jak przejdziesz całą grę (zdobędziesz wszystko co możliwe nie tylke plansze itd.) albo jak użyjesz kodu.KILLER pisze:Ja tez wszystkie przeszedłem chyba z 8 razy
Dokładnie....a w gta to nie ma jak własne mp radio
zapuszczasz co chcesz i jazzzzzzzzda :solo
podstawa do GTA były utwory z Carmegeddona dwojeczki.Man on The Edge, Trooper, Aces High i Be Quick or Be Dead... fajnie sie odstrzeliwalo lby policjantom jezdzac na motorku przy takowej muzyczce, zwlaszcza jak chcieli wyprzedzac - wystarczylo sie zrownac, seria i woz juz nie mial kierowcy 
-
kirk_pazdzioch
- -#Prisoner

Ja takich widuję nawet u mnie w mieście... I to jest swietna sprawa... Dobrze, że te ludki mają rozum i nie łącza na siłę sportu z muzyką... Co te rzeczy mają do siebie?? Chyba nic... Więc niech każdy sk8 słucha czego chce a nie na siłę jakiś HH, co jest w Polsce uznawane za standart... NIe mam nic specjalnie do HH, bo i w tym znajda się jakies perełki, ale nie można się tak ograniczaćtobink pisze:a nawet w niemcach widzialem kolesia w opuszczonych spodenkach desce pod pacha i koszulką Iron Maiden.. i to bylo wlasnie GIT!!!
Pozdro
tobink równie dobrze mógłbys zapytać blondynki dlaczego klęczy przed drzwiami supermarketu 
JA tam jakoś za stake'ami nie przepadam. Czemu? Sam nie wiem:) Może ze względu na drażniący ubiór....
Jeżdże na desce
, słucham tylko Metalu i troszke punku i w innych koszulkach jak metalowych na desce mnie nie uswiadczycie ;]
ciagnij ?Nakard pisze:tobink równie dobrze mógłbys zapytać blondynki dlaczego klęczy przed drzwiami supermarketu
- Wakterstein
- -#Trooper

Dla mnie Maideni mogą być komercyjni (od "nie" mam Nevermore), nie wpłynie to na świetność starych utworów. Nowa płyta? Chcę dobrej, ale nich będzie pełna kiczu lat 80! To trzeba kochać, teledysk do "Can I Play With Madness" jest wzorcowy
.
Heh... A wiecie, że w Vice City w VRock, jakaś baba dzwoni do radia i pyta się, czy maskotką Iron Maiden jest piesek. Prowadzący z zażenowaniem w głosie, odpowiada, że maskotką Iron Maiden jest Eddie
Takie głupie, a tyle radości sprawia... A tak na marginesie, to VC jest najlepszą grą na PC w jaką grałem... I przeszedłem na 100%! 
To jest na stronie SANKTUARIUM w ciekawostkachMaciuś pisze:Heh... A wiecie, że w Vice City w VRock, jakaś baba dzwoni do radia i pyta się, czy maskotką Iron Maiden jest piesek. Prowadzący z zażenowaniem w głosie, odpowiada, że maskotką Iron Maiden jest Eddie Smile Takie głupie, a tyle radości sprawia... A tak na marginesie, to VC jest najlepszą grą na PC w jaką grałem... I przeszedłem na 100%!
Ale jesteś... Chciałem być choocky i zaskoczyć czymś śmiesznym... Spaliłeś moją wyborną ciekawostę:)freeforce pisze: To jest na stronie SANKTUARIUM w ciekawostkach
freeforce ==> szerokosc ava to max. 150 pixeli
A tego na stronie nie pisze
- w sklepie muzycznym w Vive City jest reklama albumu- Number of the Breast 
Jest nawet misja związana z tym albumem. Nazywa się "Psycho Killer". 
Taaa zajęłą mi chyba najdłużej....