Sokrates pisze:Dzięki , ale mam taką poradę dla admina tego forum , radziłbym to forum trochę "posprzątać" - lepiej pogrupować itp. np.w 3 tematach jest mowa przewarznie o opaskach i wrzystko jest wymieszane - więc niedziwcie się że trochę trudno się tu odnaleść.Pozdrawiam
Staramy się to robić na bieżąco.
O opaskach możesz przeczytać w następujących tematach:
Nie wiedziałem gdzie sie tym pochwalić więc moz etutaj
Temat zwizany z odliczaniem został zamknięte więc moze ten będzie do tego dobry
Siedziałem w nocy czekałem
i co?
I opłaciło sie
Zobaczcie sami
Jack pisze:ja tez na Prowler albo marzy mi sie poczatek Ides of march i przejscie na WRATHCHILD :P:P o tak <sex> tak jak to było na Live at the Rainbow
Przestań z tym <sex>em. Masz jakieś problemy?
Ja cały czas obstawiam Where Eagles Dare, którego ostatnio uczył się Bruce (więc raczej go zagrają)... Ewentualnie Prowler.
Blackman pisze:Mam nadzieje,ze koncert zacznie sie jak bedzie idealnie ciemno,by byl klimat do najlepszego koncertu w moim zyciu
Popieram, ten koncer ma tez u mnie szanse na naj naj w moim krotkim zyciu
Wogole kazdy ostatni koncert Ironow dopoki nie przyjada na nastepny jest dla mnie najlepszym w moim zyciu.Spoza koncerto Ironow jeszcze w czolowce u mnie sei znajduje koncert Saxon ze Stodoly,aleoczywiscie Maidenow nie przebil :rocx
6.06.2007-Iron Maiden Ostrava,Stadion Bazaly
19.06.2007-Heaven and hell,Warszawa Torwar
Tez mi sie dlugi czas wydawalo ze Prowler bedzie otwieral, moze Ides/Wrathchild, ale jak tak ostatnio sie zastanowilem to te numery chyba jednak by tym razem nie dzwigly pozycji numer 1 na setliscie. Jedynym sensownym kandydatem wydaje sie wiec byc Where Eagels...... chyba musze sie zaczac przekonywac do tego numeru, bo jakos do tej pory nigdy go nie przetrawilem.
Szymon pisze:Tez mi sie dlugi czas wydawalo ze Prowler bedzie otwieral, moze Ides/Wrathchild, ale jak tak ostatnio sie zastanowilem to te numery chyba jednak by tym razem nie dzwigly pozycji numer 1 na setliscie. Jedynym sensownym kandydatem wydaje sie wiec byc Where Eagels...... chyba musze sie zaczac przekonywac do tego numeru, bo jakos do tej pory nigdy go nie przetrawilem.
Tia niestety chyba Ides i Wrath sa zbyt słabe na mocne wejscie jakiego wszyscy oczekuja z tym intrem to jest problem ale jednak przystaje przy Prowlerze ...