Paul Di Anno, Dickinson i Blaze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Paul Di Anno, Dickinson i Blaze
-
Brand
- ZASŁUŻONY SANATORIANIN
Jeden gitarzysta gra solówkę między zwrotkami, a dwóch na szybko gitary przestraja do innych głosów?Reach out pisze:jedną blaze drugą dickinson i na koniec di anno
Występ wszystkich trzech panów razem to raczej abstrakcja.
- soulburner
- -#Invader

Kiedyś miałem sen, w którym na scenie razem śpiewał Blaze i Bruce 
Co ciekawe, było to jakoś krótko przed ogłoszeniem, że Bruce wraca do grupy
You must gather your party before venturing forth.
hehe to ciekawe sny masz:D, musisz duzo o tym myslec:Psoulburner pisze:Kiedyś miałem sen, w którym na scenie razem śpiewał Blaze i Bruce
hehe to ciekawe sny masz:D, musisz duzo o tym myslec:Psoulburner pisze:Kiedyś miałem sen, w którym na scenie razem śpiewał Blaze i Bruce
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Blaze'wi zdarzyło się już wystąpić na koncercie z Di'Anno. Ale na tym sprawa "chórków" się kończy...
Troszkę by mi się to nie widziało, bo w erze każdego z wokalistów Maiden grało nieco odmienną stylistycznię muzykę. Dziwnie to by brzmiało ;] Ale np. koncert na którym kawałki z poszczególnych płyt wykonują "oryginalni" wokaliści byłby świetny
[ale pewno nierealny]. Di Anno bardzo lubię tylko teraz wygląda strasznie - nawet gorzej od Udo 
-
Deleted User 622
A po cholerę tak? Widać ze masz mierne pojęcie o graniu muzyki. Wg mnie 3 głosy zgrały by się i mogłoby to brzmieć ciekawie. Oczywistym jest, że powinni dostosować odpowiednio strój instrumentów. Myślę ze Bruce i Paul nie mieliby zadnego kłopotu ze spiewaniem trochę nizej.vBrand pisze:Jeden gitarzysta gra solówkę między zwrotkami, a dwóch na szybko gitary przestraja do innych głosów?Reach out pisze:jedną blaze drugą dickinson i na koniec di anno
Występ wszystkich trzech panów razem to raczej abstrakcja.
Niee ja nie uwazam,ze z tego by wyszlo cos dobrego..poza tym nie ma chyba takiego utworu,w ktorym mogliby razem zaspiewac.No chyba.ze napisaliby jakis nowy,ale i tak ten pomysl srednio mi sie widzi
To by dopiero było. Z ich trzech, najbardziej lubię Dickinsona, aczkolwiek uważam , iż Blaze był całkiem niezły.
We trzech może i mogliby stworzyć ciekawe brzmienie... po co jednak to wszystko ? Jest dobrze, jak jest.
We trzech może i mogliby stworzyć ciekawe brzmienie... po co jednak to wszystko ? Jest dobrze, jak jest.
Ostatnio zmieniony pt maja 19, 2006 11:03 pm przez Celtic, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tam lubie właściwie tak samo obydwu Paul`ów natomist Balze nie pasował do stylu Maiden solowo wypada znacznie lepiej
Widząc kilka lat temu Di'Anno na koncercie doszedłem do wniosku że jako wokalista się skończył
Stracił głos podobnie jak Hetfield. Jego kapela grała kawałki z 2 pierwszych płyt Maiden i było cieniutko. Najlepiej wypadły instrumentalne Genghis Khan i Transylvania.
Co do Blaze'a to prawda że na swoich solowych płytach brzmi lepiej ale to dlatego że ta muza nie jest tak wymagająca jak Maiden i spiewa w swojej naturalnej tonacji. Ale chetnie bym go zobaczył na scenie.
A wspólny koncert miałby sens tylko wtedy gdyby każdy wokalista spiewał piosenki napisane pod niego
Co do Blaze'a to prawda że na swoich solowych płytach brzmi lepiej ale to dlatego że ta muza nie jest tak wymagająca jak Maiden i spiewa w swojej naturalnej tonacji. Ale chetnie bym go zobaczył na scenie.
A wspólny koncert miałby sens tylko wtedy gdyby każdy wokalista spiewał piosenki napisane pod niego
- Elevatorman
- -#Clansman

zrobilby sie boysband jeszcze do tego adrian i bedzie ich 4 
a nie lepiej żeby było "Ich Trzech"?
żadnego machania łbem tylko ładna choreografia i dla pełnego efektu śpiewaliby tylko z playbacku 
- Elevatorman
- -#Clansman

nie!! bo bedzie plagiat!!
nie mówi się plagiat tylko cover band