26/08/2006 - David Gilmour - Gdańsk @ Stocznia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 26/08/2006 - David Gilmour - Gdańsk @ Stocznia
Z Davidem ma wystapić takze Rick Wright :rocx a to już połowa PF 
Super, sila rzeczy powinno sie tam byc :]
jak tylko bilety nie beda drogie,a jakas (pewnie dosc dojrzala ;D) ekipka sie wykreuje to ja chetnie bardzo. kawal historii.
jak tylko bilety nie beda drogie,a jakas (pewnie dosc dojrzala ;D) ekipka sie wykreuje to ja chetnie bardzo. kawal historii.
Jazz is not dead, it just smells funny.
Bilety od 30zł mają być chyba. A D5 mnie namawia na Davida i chętnie bym sobie pojechał. To musiało by być niesamowite przeżycie.
to będzie niesamowite przeżycieFear pisze: To musiało by być niesamowite przeżycie.
The World's My Oyster Soup Kitchen Floor Wax Museum
Dopiero teraz to zauważyłam :] Może się wybiorę, bo fajny termin jest a jak bilety nie będą za drogie to czemu nie. Fanatykiem nie jestem tak jak większość ale mimo wszystko jakaś tam chęć zobaczenia jest.
?!Pink pisze:Z Davidem ma wystapić takze Rick Wright :rocx a to już połowa PF
Oh my god, jak mnie tam nie będzie to popełniam samobóstwo.
I wogóle jest szansa że koncert będziena DVD rejestrowany:)
-
Deleted User 357
Daleko jak cholera,ale mam nadzieję że pojadę
a tam daleko, ledwo 10h pociagiem
Jak na żarze bylem to na gimoura sie tez wybiore zapewne. Tym razem tylko wiem, ze nie kupie najtanszych biletow na sam tyl bo to bez sensu.
-
Deleted User 357
w sumie jak się wycieczkowy kupi to można jechać;]Zobaczę po ile bilety i zadecyduje:]
jak masz ulge studencka to chyba wielkiej roznicy nie bedzie. Dla mnie bilet ten bilet za 60 to jest teraz zbawieniem - normalnie to sie nie oplaca pociagami jezdzic

-
Deleted User 357
A mi się wydaje że z 20zł spokojnie będzie różnicy
wiem, ze 2 lata temu ulgowy na hel z sosnowca kosztowal 37 zeta to do gdanska bedzie troche taniej
-
Deleted User 357
Weź pod uwagę że na Gilmura z Jeleniej bym jechał:]
a no wzialem tego pod uwage
To moze Ci sie faktyczmnie oplacac, pozatym nie jestes uzalezniony od konkretnego pociagu i trasy/ mozesz jechac przez szczecin jak Ci sie zachce 
-
Deleted User 1499
A za rok kto wpadnie?Genesis?
Szczerze mowiac to znalezli sobie niezly pretekst na urzadzanie koncertow ale jestem zadowolony bo jak narazie to nie zawiodlem sie na artystach.I na miejsce mam niedaleko.
Szczerze mowiac to znalezli sobie niezly pretekst na urzadzanie koncertow ale jestem zadowolony bo jak narazie to nie zawiodlem sie na artystach.I na miejsce mam niedaleko.
Znaczy się tak. Z cyklicznymi koncertami na Stoczni w Gdańsku jest tak, że mają być to imprezy zawsze związane terminowo z dniem 26.VIII czyli jak to się u nas mówi "Solidarnością", ale nie jest do końca pewne jak będzie z miejscem. Od lat bowiem na terenach postoczniowych mają być wybudowywane kompleksy mieszkalne, tzw Młode Miasto. Od przyszłego roku podobno ma się zacząć budowa pełną parą.
Jednakże tego typu koncerty będą już raczej na 100%. Z tego co wiem, to sektorowo i organizacyjnie ma to wyglądać tak samo jak na JMJ w zeszłym roku. Z tym że na Davida Gilmura przewiduje się większą ilość widzów. Ciekawe czemu?
Jednakże tego typu koncerty będą już raczej na 100%. Z tego co wiem, to sektorowo i organizacyjnie ma to wyglądać tak samo jak na JMJ w zeszłym roku. Z tym że na Davida Gilmura przewiduje się większą ilość widzów. Ciekawe czemu?
-
Deleted User 1499
BassmaN pisze:Od lat bowiem na terenach postoczniowych mają być wybudowywane kompleksy mieszkalne, tzw Młode Miasto. Od przyszłego roku podobno ma się zacząć budowa pełną parą.
O to moze na Stocznie Szczecinska przeniosa te impreze.Bylo by bosko.
Wiadomo coś o biletach?
Że w sprzedaży będą pod koniec czerwca