Co sądzisz o "The Reincarnation Of Benjamin Breeg"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Co sądzisz o "The Reincarnation Of Benjamin Breeg"
pierwsze wrazenie.. uslyszalem gitare davea i mi przyszlo na mysl still life.. potem to juz utwor klimatyczny jakby z x factor.. bardzo fajne solo davea.. tylko wlasnie.. solo davea.. a gdzie adrian i janick? po 7,5 min spodziewalem sie 3 solowek jak w dod, nml czy pasch.. ale nie jest zle.. utwor jest ok.. ale nie jest wybitny jak chocby paschendale.. czekam na calosc plyty.. poki co zle nie jest ale moglo by byc lepiej.. to kompozycja davea jest a ten jak dla mnie zawsze pisal dobre utwory ale nie potegi.. czekam na dziela Adriana i Harrisa..
Kawałek nie jest jakiś super extra cud miód, ale jest OK. Oby tylko nie potwierdziły się słowa niektórych recenzentów, że jest on nawet najlepszym na albumie.
FUCK!!! nie che mi sie sciagac;/ sciaga mi sie jakis plik co wazy 128bajtow;/ wyslemi to ktos na maila albo an rapida?? ewentualnie na zewnetrzny ftp ale wolalbym nie! PLIZZZZZZZ!!
już nie mam tu najwięcej postów

Wysłałem Ci na pm linka, ściągniesz sobie klip z yousendit.
- the Doryforos
- -#Charlotte

piosenka jest Fajna :solo . Chociaż Spodziewałem Sie ze teledysk bedzie Ambitniejszy:)
Czekamy do wyjscia Albumu.
Czekamy do wyjscia Albumu.
Mi sie nawet podoba.
Brzmienie wydaje sie być super, chociaż przy takiej jakośc trudno osądzić.
Ogólnie kawałek spoko, mogłoby być jeszcze jedno solo np. Adriana he he , no i Nicko nie naparza bez sensu po talerzach, bo sie troche tego bałem
Brzmienie wydaje sie być super, chociaż przy takiej jakośc trudno osądzić.
Ogólnie kawałek spoko, mogłoby być jeszcze jedno solo np. Adriana he he , no i Nicko nie naparza bez sensu po talerzach, bo sie troche tego bałem
jakość do dupy, weźmy poprawkę na to, że kawałek może sporo zyskać jak dostaniemy go w porządnej jakości..paniron pisze:chociaż przy takiej jakośc trudno osądzić.
A teledysk to żenadathe Doryforos pisze:Chociaż Spodziewałem Sie ze teledysk bedzie Ambitniejszy:)
Mnie tam się podoba to coś w rodzaju retrospekcji w tym teledysku. Ciekawe czego Janick się tak wystrachał (zaraz po solówce Dave`a można zauważyć jak Jan mało zawału nie dostał, aż podskoczył)
wstep bardzo podobny do "cought somewhere in time" szybsza czasc utworu do face in the sand(ale tez do drugiej czesci),, tematyka troche jak w wasted years a caly utwor ogulnie VIrusa i kawalki z X Factora...jak dal mnei bomba sie taki misz amsz zapowiada!! a sam utwor nie jest zly, ale na kolana nie powala:)

wrzucił by mi ktos link do Reincarnation of Benjamin Breeg..., bo nigdzie tego nie znjade
... ankieta z dwoma opcjami jest do dupy - tu nie chodzi o to czy ktoś jest niezdecydowany - bo rzeczywistośc to nie tylko czerń i biel ale także odcienie szarości i w moim odczuciu taki jest singlowy kawałek ... dlatego uważam że [po 10 przesłuchaniach] utwór nie powala ale nie jest także rewelacyjny tak więc wybrałem : do dupy :guns
danko teraz JA ci wyslalem linka na pw 

Jest to bardzo fajny utwór. Przynajmniej dla mnie. Świetne intro, klimatyczne, gęste. Potem hardrockowy riff, bardzo fajnie poprowadzony wokal. Ciekawy tekst o ciekawej postaci, solóweczka i zamknięcie intrem.
Singlowy dobry porządny kawałek, który każe mi myśleć o nowej płycie lepiej niż myślałem o DOD po "Wildest Dreams". Minusy? Mogliby zmieścić jeszcze jedno solo, albo skrócić go o tą minutę. Poza tym czekam na całość. Dla mnie jest lepiej niż się spodziewałem, że będzie.
EDIT: Teledysk jest lamerski jak wszystkie 90% klipów Maiden
Singlowy dobry porządny kawałek, który każe mi myśleć o nowej płycie lepiej niż myślałem o DOD po "Wildest Dreams". Minusy? Mogliby zmieścić jeszcze jedno solo, albo skrócić go o tą minutę. Poza tym czekam na całość. Dla mnie jest lepiej niż się spodziewałem, że będzie.
EDIT: Teledysk jest lamerski jak wszystkie 90% klipów Maiden
reaktywacja
a wlasnie. nie wypowiedzialem sie o teledysku...hm..sam klip jest ...no troche w klimacie out of the silen planet, troche wasted years, troche(nieiwem czemu!) wasting love. nie jest zly ale ..nic szczegulnego;)

- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Jest ok, nie oczekiwałem zbyt wiele po wydaniu słabego "Dance Of Death" ale teraz po tym singlu mysle że powinno być znacznie lepiej niż na poprzednim albumie. Nie czuć już takiej komercji jak w przypadku singielków takich jak WD,nowy album zapewne bedzie miał coś z "The X Factor".
nie no...Ironom zawsze brakowało inwencji w tworzeniu teledysków xD poza moim ulubionym Holy Smoke ! 
utwór jest dla mnie ok...coraz bardziej mi się podoba
utwór jest dla mnie ok...coraz bardziej mi się podoba
-
Krokodyl_dg
- -#Prodigal son

klip jest żałosny.... nie oszukujmy się...
Lepszy niż do "Wildest Dreams"...nie oszukujmy się 
reaktywacja
- dostoevsky
- -#Assassin

Maiden nigdy nie miało dobrych klipów, nie oszukujmy się 
To nie było zbyt trudne, nie oszukujmy sięSwarożyc pisze:Lepszy niż do "Wildest Dreams"...nie oszukujmy się