Nie było gdzieś przypadkiem informacji, ze "Hocus pocus" miał zaspiewać Nicko? ;dEvE pisze:hocus pocus już Helloween zrobił, ale zobacyzmy jak Bruce jodłuje
Nowe Covery
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowe Covery
out of the shadows moim zdaniem na singla jest idealny. Po pierwsze: chwytliwy refren po drugie: najlatwiej przyswajalny utwor z plyty IMO
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Może dadzą "The Pilgrim" zamiast Out Of The Shadows bo DW napewno będziecellman pisze:i takim o to sposobem na single pójdą wszystkie słabe utwory z AMOLAD (DW, Ben, Out Of The Shadows)Dziku pisze:na single pewnie pojdzie DW i mam nadzieje ze out of the shadows
A ja bym chciał na 3 singla Longest Day z jakąś klimatyczną okładką i teledyskiem.
Jezu kupiłbym wtedy singla nawet jakby 50 zł kosztował 
EDIT: mój 111 post, jeszcze tylko 555 brakuje
EDIT: mój 111 post, jeszcze tylko 555 brakuje
- Wakterstein
- -#Trooper

Mi by na trzeci pasował chyba "These Colours Don't Run", "The Pilgrim" albo "The Longest Day"...
Wyobraźcie sobie takich Maiden na okładce trzymających razem flage brytyjską, a za nimi całe tłumy innych ludków z innych krajów
Wyobraźcie sobie takich Maiden na okładce trzymających razem flage brytyjską, a za nimi całe tłumy innych ludków z innych krajów
Ahh, gdyby się postarali to z TCDR byłby nowy trooper- tylko okładka musi być totalna zajeboza
... ten nudny wypełniacz na singlawojteq pisze:A ja bym chciał na 3 singla Longest Day z jakąś klimatyczną okładką i teledyskiem.
... IRON MAIDEN jak sobie dobrze przypominam nigdy nic dodatkowo nie załączali na singlach lub jako bonusy na albumie specjalnie dla Japończyków.tarot 20 pisze: Zespół może zrobić tak, że w Europie umieści np. 2 covery i 2 zapewne w Japonii.
... informacja o coverach pochodzi z BLABBERMOUTH tak więc źródło w mairę wiarygodne http://www.roadrunnerrecords.com/blabbe ... emID=57526
uważaj, za takie słowa zabijam :gunsjesper pisze:wojteq pisze: A ja bym chciał na 3 singla Longest Day z jakąś klimatyczną okładką i teledyskiem.
... ten nudny wypełniacz na singla
-
Krokodyl_dg
- -#Prodigal son

Space Trucking zajefajnie wyszło zespołowi Star One w Rijssen
a Hocus Pocus jest przemocną piosnką w stylu prog-folka
a Hocus Pocus jest przemocną piosnką w stylu prog-folka
he,he,he - to tylko przekorny sarkazm z mojej stronywojteq pisze:uważaj, za takie słowa zabijam :gunsjesper pisze:wojteq pisze: A ja bym chciał na 3 singla Longest Day z jakąś klimatyczną okładką i teledyskiem.
... ten nudny wypełniacz na singla
- Mr.Hankey
- -#Lord of the flies

A ja myślę, że na 3 singla wybiorą FTGGOG
Wydadzą go pewnie jako Souvenir EP tak jak No More Lies.
W sumie nie obraziłbym sięKratos pisze:A ja myślę, że na 3 singla wybiorą FTGGOGWydadzą go pewnie jako Souvenir EP tak jak No More Lies.
- Wakterstein
- -#Trooper

Mówili o tych coverach IM w teleexpresie
.
Przeciez nagrali Doctor, doctor z Blazem to po co raz jeszczeCelestial pisze:kurde nagrali by keidyś jakiś naprawde ciekawy cover, jak doctor doctor a nie takie cuś, mnie nie podnieca to
No wiesz, biorąc pod uwagę dyskuję o wtórności i schematyczności Ironów, to nagranie kolejnego coveru U.F.O. nie wniosłoby nic nowego. Doctor Doctor, choć chwytliwe, to proste, jak budowa cepa...
Vacter pisze:Mówili o tych coverach IM w teleexpresie
A co konkretnie mówili
- Wakterstein
- -#Trooper

Że Iron Maiden nagrywa covery, które będą na singlu. Powiedziała jeszcze, że jest to zespół, który nie nagrywa zbyt często coverów. Powiedziała chyba jeszcze ze dwie nazwy. Było to przed informacjami muzycznymi.Abstract pisze:Vacter pisze:Mówili o tych coverach IM w teleexpresie
A co konkretnie mówili
mnie sie nakreca pomysl z "angel of death" porownam to z tym co zrobil Vader 
już nie mam tu najwięcej postów

Może trochę.... Ale jak już mówili to w NASZEJ tv to naprawdę to musi być wydarzenie 
-
Filik10
- -#Clairvoyant

Vader pewnie wygraSzajba pisze:mnie sie nakreca pomysl z "angel of death" porownam to z tym co zrobil Vader