Dance Of Death vs X Factor
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Re: Dance Of Death vs X Factor
Oba są ZNAKOMITE!! Co nie zmienia faktu, że dziwne to porównanie 
Nemesis...as one we stand!!
ciekawe czy jakby nikt tego wcześniej nie napisał czy byś Ty to zrobił. wątpie (i nie odpowiadaj na to bo odpowiedź znam...). porównać można wszystko jeżeli pytanie o to co bardziej lubisz. sensu mieć nie musi.Dani Filth pisze: Co nie zmienia faktu, że dziwne to porównanie
- Elevatorman
- -#Clansman

kurde.... nie wiem .... raz wole x factora raz dod... zależy od humoru
nie głosuje bo nie wiem ...
ale chyba jednak DoD za rainmakera tytułowy i paschendale i jouneymana
Rzadko słucham tych płyt, ale jak mam nastrój to X Facotra jestem w stanie wysłuchać całego, natomiast Dance.. raczej nie
Ta barokowa otoczka jakoś mi sie nie podoba i zazwyczaj słucham pojedyńczych kawałków
Ta barokowa otoczka jakoś mi sie nie podoba i zazwyczaj słucham pojedyńczych kawałków
- Elevatorman
- -#Clansman

mi sie ona własnie podoba... a ten nastrój w x factorze nie dokonca mi pasujepaniron pisze:Ta barokowa otoczka jakoś mi sie nie podoba i zazwyczaj słucham pojedyńczych kawałków
a co może się w niej podobać? :>Elevatorman pisze:mi sie ona własnie podoba
Dance of Death:Rainmaker,No More Lies,Dance of Death,Paschendale,Face in the Sand
X Factor:Sign of the Cross,Lord of the Flies,Aftermath
To utwory bardzo dobre i świetne, jeszcze oba albumy mają ze trzy dobre,więc głos na Dance of Death, mam do niego sentyment poprostu ,natomiast mam też świadomośc że X Factor to wyjątkowa płyta dla Maiden i jestem ostatnią osobą co by krytykował ten album,mimo ze pare utworów jest dla mnie na niej niestrawnych z 2.am na czele.
Poza tym X Factor to obok Somewhere in Time dla mnie najbardziej nowatorska ich płyta.
X Factor:Sign of the Cross,Lord of the Flies,Aftermath
To utwory bardzo dobre i świetne, jeszcze oba albumy mają ze trzy dobre,więc głos na Dance of Death, mam do niego sentyment poprostu ,natomiast mam też świadomośc że X Factor to wyjątkowa płyta dla Maiden i jestem ostatnią osobą co by krytykował ten album,mimo ze pare utworów jest dla mnie na niej niestrawnych z 2.am na czele.
Poza tym X Factor to obok Somewhere in Time dla mnie najbardziej nowatorska ich płyta.
-
Dani Filth
- -#Long distance runner

Miałem na myśli to, że Dance Of Death I X-Factor nie zajmują takiego samego miejsca w karierze Maiden. A to, że ktoś założył taki, a nie inny temat zupełnie mi zwisa, bo właśnie od tego jest forum, żeby każdy mógł założyć jaki chce temat. I z ręką na sercu mówię Ci, że nie zwróciłem nawet uwagi, że wcześniej ktoś napisał podobną uwagęMatek pisze:ciekawe czy jakby nikt tego wcześniej nie napisał czy byś Ty to zrobił. wątpie (i nie odpowiadaj na to bo odpowiedź znam...). porównać można wszystko jeżeli pytanie o to co bardziej lubisz. sensu mieć nie musi.
Nemesis...as one we stand!!
Dance Of Death - bo ma mniej zjebsutą okładkę.
I jest remis 11:11
I jest remis 11:11
-
Lucy Phere
- -#Ancient mariner

Zdecydowanie DoD, uwielbiam ten album za tytułowy, Paschendale, Age Of Innocence, Journeyman i No More Lies
- Rainmaker.
- -#Ancient mariner

Zdecydowanie "The X Factor" to ambitniejsza płyta, Dod to jedna z najsłabszych płyt Maiden.
dobrze iż obstawiłem że wole obie bo się przekonałem do X Factor , lubie drzemać przy niej

twój nick tego nie mówiRainmaker. pisze:Dod to jedna z najsłabszych płyt Maiden.
-
Stormshield
- -#Moonchild

Całościowo płyta jest słaba, wybiórczo kawałki są fajne, np. właśnie Rainmaker.Jack87 pisze:twój nick tego nie mówiRainmaker. pisze:Dod to jedna z najsłabszych płyt Maiden.
Dod, zaraz za nim X
DoD za tytulowa, Pashendale, Journeymana i reszte 
-
Lord Of The Flies
- -#Invader

-
Filik10
- -#Clairvoyant

The X Factor - bo ciągle zwyżkuję i podoba mi się coraz bardziej - do tej płyty trzeba dojrzeć. A DOD jest jak na Maiden kiepski.
Jednak Dance of Death, Fabryki totalnie nie trawię.
Nobody expects the SPANISH INQUISITION!!!
The X Factor to jeden z moich ulubionych utworów dziewicy, więc sprawa jest prosta.