13/06/07r.- Pearl Jam, Linkin Park - Chorzów, Stadion Śląski
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 13/06/07r.- Pearl Jam, Linkin Park - Chorzów, Stadion Śląski
Bratu jak sie spodobalo 
Jazz is not dead, it just smells funny.
:laugh
Alien...ktokolwiek ? :>
Alien...ktokolwiek ? :>
A o której otwarcie bram?
-
Deleted User 2259
-
Deleted User 2868
Napewno o 15Invader pisze:chyba od 15:00
starego S1 nie przygarna
co za ludzie...
-
Deleted User 2868
To już jutro !
Mój pierwszy duży koncert w życiu 
A skąd masz takie wiadomości? Liczyłbym na znacznie więcej. Chociaż prawdę mówiąc nic ciekawego nie będzie oprócz PJ
Zdziwie sie jak nie będzie więcej niż 15 000. I to duuuuużo więcej....
"Hybrid Theory" - ponad 20 tys. sprzedanych egzemplarzy w Polsce. LP - pierwsza wizyta w kraju. Rzesze empetrójkowców
"Hybrid Theory" - ponad 20 tys. sprzedanych egzemplarzy w Polsce. LP - pierwsza wizyta w kraju. Rzesze empetrójkowców
The Man Who Walks Alone, zostawiam kom 508 750 666 , bo samemu za biletem nie chce mi sie lazic...kto chetny napic sie ,pogadac czy cos pod stadionem to dawac znac 
Czy jest ktoś chętny na wspólną podróż na stadion z Sosnowca bądź z Katowic?
Prosze na gg lub priv 
a kolo ktorej chcesz z S-ca wyjezdzac ?
Jest mi to obojętne. Ale chciałbym tak żeby zdążyć na pierwszy zespół
no to raczej nie ze mna 
-
Deleted User 2868
Zaraz wychodzę, życzcie mi dobrej zabawy na moim pierwszym koncercie ! :rocx 
-
Deleted User 2259
no to życzę ci wspaniałej zabawy na swoim pierwszym koncercie:PKronos pisze:życzcie mi dobrej zabawy na moim pierwszym koncercie ! :rocx
Podobno ok. 40 tys. ludzi tam jest/było, więc frekwencja zajebista wręcz.
Na Genesis i RHCP jeszcze więcej powinno być, więc z czystym sumieniem można chyba powiedzieć, że tegoroczne koncerty na Śląskim się udały organizatorom.
I w ogóle jakoś po tych frekwencjach przesytu nie widać póki co, ciekawe jak wypadnie H&H...
Ale podejrzewam, że KoRn i chyba nawet Tool to jednak mogą być takie widoczne oznaki przesytu (do tego teminy wakacyjne)
Na Genesis i RHCP jeszcze więcej powinno być, więc z czystym sumieniem można chyba powiedzieć, że tegoroczne koncerty na Śląskim się udały organizatorom.
I w ogóle jakoś po tych frekwencjach przesytu nie widać póki co, ciekawe jak wypadnie H&H...
Ale podejrzewam, że KoRn i chyba nawet Tool to jednak mogą być takie widoczne oznaki przesytu (do tego teminy wakacyjne)
a są w ogóle jeszcze bilety na te koncerty w NORMALNEJ sprzedaży ?Artur pisze:Genesis i RHCP jeszcze więcej powinno być, więc z czystym sumieniem można chyba powiedzieć, że tegoroczne koncerty na Śląskim się udały organizatorom.
w Allu jeszcze jest w 2 dupy biletów...Artur pisze:I w ogóle jakoś po tych frekwencjach przesytu nie widać póki co, ciekawe jak wypadnie H&H...
dodaj jeszcze HunterfestArtur pisze:Ale podejrzewam, że KoRn i chyba nawet Tool to jednak mogą być takie widoczne oznaki przesytu (do tego teminy wakacyjne)
już nie mam tu najwięcej postów

Są, w każdym bądź razie na Genesis na 100% - i na płyte i na słabsze sektory, ale poszło już w cholere.Szajba pisze:a są w ogóle jeszcze bilety na te koncerty w NORMALNEJ sprzedaży ?
A na RHCP chyba tylko sektory słabsze bo te dodruki na płyte już bankowo musiały pójść.
Możliwe, z drugiej strony to przeciwległa część kraju, więc może dużo ludzi stwierdziło, że pieprzy koncerty w Katowicach i Chorzowie... możeSzajba pisze:dodaj jeszcze Hunterfest
-
Deleted User 2868
Napiszę krótką relację z mojego wyjazdu na pierwszy masowy koncert :rocx
Około 15 wyjechałem z dwoma kumplami z Gliwic, zawoził nas tata jednego z kumpli.
Dojechaliśmy na około 16 pod stadion z powodu strasznych korków. Podeszliśmy pod bramę 7 i czekaliśmy około 30-40 min. na wejście. Przeczekaliśmy, weszliśmy na płytę i ten widok naprawdę robi wrażenie, ale zapewne dlatego, że pierwszy raz coś takiego na żywo widziałem.
Ustawiliśmy się w miarę blisko sceny, przeczekaliśmy na pierwszy zespół i praktycznie punktualnie o 17 zaczął grać Gutierez. Właściwie to ani nikt się na tym nie bawił i wogóle. Wyszli, zaśpiewali z 5 piosenek i do domu.
Następnie najbardziej uciążliwe półgodzinne przerwy. Wkońcu o 18 wyszła Coma, właściwie to nie znam za bardzo ich piosenek ale trzeba przyznać, że nieźle zagrali, publiczność już dużo lepiej się bawiła ale i tak było dosyć drętwo. Znowu nastąpiło czekanie, tym razem już na LP
Rozłożyli niezłą grafikę na tle sceny, rozkładali sprzęt bardzo długo wyszli może z 5-10 minutowym spóźnieniem. Krzyk, pisk, furora i zaczęła się zabawa, tylko kurczę, kilku piosenek nie pamiętam teraz i w kolejności setu również mógłbym się pomylić więc czy ktoś mógłby podać ?
Zagrali świetnie, pokazali klasę, może część Was mnie wyśmieję za taką opinię ale wg. mnie było naprawdę genialnie. Zagrali wszystkie możliwe hity + kilka mniej znanych chyba z nowej płyty (takie spokojniejsze kawałki). Publika naprawdę bawiła się świetnie. Gdy skończyli, cały wymordowany i spocony jak cholera wyszedłem z płyty, spotkałem się z dwoma kumplami przy wejściu na płytę i poszliśmy zakupić wody. Jedna butelka 0,5 wody kosztowała 4 zł więc nie aż tak źle to kupiliśmy sobie po 2, posiedzieliśmy długo w sumie, a i tak zdążyliśmy na PJ bo mieli duże opóźnienie.
Podobało mi się jak Eddie czytał tekst po Polsku
A co do muzyki to mimo tego, że kiepsko znam ich kawałki to naprawdę pokazali klasę i nie żałuję kasy wydanej na ten koncert zdecydowanie. Stałem na PJ dużo dużo dalej i już ich w spokoju oglądałem.
Koncert jak najbardziej zaliczam do mojego pierwszego i bardzo udanego :solo
PS: Proszę o set LP i PJ jak ktoś zna.
Około 15 wyjechałem z dwoma kumplami z Gliwic, zawoził nas tata jednego z kumpli.
Dojechaliśmy na około 16 pod stadion z powodu strasznych korków. Podeszliśmy pod bramę 7 i czekaliśmy około 30-40 min. na wejście. Przeczekaliśmy, weszliśmy na płytę i ten widok naprawdę robi wrażenie, ale zapewne dlatego, że pierwszy raz coś takiego na żywo widziałem.
Ustawiliśmy się w miarę blisko sceny, przeczekaliśmy na pierwszy zespół i praktycznie punktualnie o 17 zaczął grać Gutierez. Właściwie to ani nikt się na tym nie bawił i wogóle. Wyszli, zaśpiewali z 5 piosenek i do domu.
Rozłożyli niezłą grafikę na tle sceny, rozkładali sprzęt bardzo długo wyszli może z 5-10 minutowym spóźnieniem. Krzyk, pisk, furora i zaczęła się zabawa, tylko kurczę, kilku piosenek nie pamiętam teraz i w kolejności setu również mógłbym się pomylić więc czy ktoś mógłby podać ?
Podobało mi się jak Eddie czytał tekst po Polsku
Koncert jak najbardziej zaliczam do mojego pierwszego i bardzo udanego :solo
PS: Proszę o set LP i PJ jak ktoś zna.